Şimdi Ara

Honda neden dizel arac üretmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
13.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1.4 1.5 turbo da yapabilir ama anlamak mumkun değil. yanlış safta duruyor gibi geliyor atmosferik diye diretip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

1.4 1.5 turbo da yapabilir ama anlamak mumkun değil. yanlış safta duruyor gibi geliyor atmosferik diye diretip.
    üretiyor ama ülkemize getirmiyor diye biliyorum. sebebi de yolların kalitesizliği, yakıtların kalitesinin tartışılabilir olması ve adamların bu sebeple garanti vermedeki güçlüğü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

üretiyor ama ülkemize getirmiyor diye biliyorum. sebebi de yolların kalitesizliği, yakıtların kalitesinin tartışılabilir olması ve adamların bu sebeple garanti vermedeki güçlüğü.

Alıntıları Göster
    Hyundai Vgt turbo dizeline 5 yıl Garanti veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibritlisimit -- 21 Nisan 2010; 17:05:30 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    neden mi * dünyada heryerde benzin 3.80 olmadıgı için bu bir , 2cisi 1.6 benzinli motorları zaten 125 hp yeterince güclü ve turbo motorlardan daha uzun ömürlüdür , 2000 cc motordan 250 hp cıkaran bir firma,ayrıca avrupa da dizel motorları var .
    ben 5 yıl sora o 1.4 turbo motorların 2 ellerini görürüm .

• quote:

Alıntıları Göster
    kim diyor yok diye

www.honda.co.uk adresine girersen civic için 2.2 i-ctdi, accord için 2.2 ve 2.4 i-dtec motorları görebilirsin. ama Türkiyede neyazık ki yok.

bence getirmemelerinin sebebi yüksek hacim yüzünden yüksek vergi, ve standarta otıurmamış dizel kalitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: selim82

neden mi * dünyada heryerde benzin 3.80 olmadıgı için bu bir , 2cisi 1.6 benzinli motorları zaten 125 hp yeterince güclü ve turbo motorlardan daha uzun ömürlüdür , 2000 cc motordan 250 hp cıkaran bir firma,ayrıca avrupa da dizel motorları var .

beş yıl geçipte yarı fiyatına düşmeyen ne var ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Alıntıları Göster
    Yakıt kalitesini şikayet etmeleri bence bahaneleri.. Türkiyede Benzin kaliteside ortada Sonucta onca marka Türkiye pazarında dizel arac satıyor. Yeni Civic'in satış başarısı ile Türkiye pazarının farkına varıp, gelecek senelerde vergiden etkilenmeyecek düşük hacimli dizel motor seçenekleri Türkiye pazarına girebilirler diye düşünüyorum. Yada benzinli civic bile bu kadar satıyor ne gerek var diyip hiçte uğraşmayada bilirler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Alıntıları Göster
    Honda'nın dizel motorları 2,2 lt. Bu da fiyatları OTV'den dolayı ciddi oranda yükseltiyor. Talebi de olmuyor doğal olarak. Yoksa yakıtın kalitesi falan hikaye. Türkiyede 5 yılı geçkin süredir Eurodizel var. Yakıtın kalitesizliği bir bahane olamaz bu saatten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: autoshow

Honda'nın dizel motorları 2,2 lt. Bu da fiyatları OTV'den dolayı ciddi oranda yükseltiyor. Talebi de olmuyor doğal olarak. Yoksa yakıtın kalitesi falan hikaye. Türkiyede 5 yılı geçkin süredir Eurodizel var. Yakıtın kalitesizliği bir bahane olamaz bu saatten sonra.

Alıntıları Göster
    Honda elektrikli otomabil üzerinde yoğunlaştı.Son gülen iyi güler hesabı bi kaç yıl sonra vuracaklar voleyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Honda elektrikli otomabil üzerinde yoğunlaştı.Son gülen iyi güler hesabı bi kaç yıl sonra vuracaklar voleyi

çıkarmasın kardeşim istemiyorum, elektriğide %500 vergili bir şekilde tüketmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

çıkarmasın kardeşim istemiyorum, elektriğide %500 vergili bir şekilde tüketmek istemiyorum

Alıntıları Göster
    Yakıt kalitesini de anlamış değilim.Diğer markalar yanlış,Honda mı doğru?

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

yakıt kalitesinden kastım şu. eğri oturup doğru konuşmak lazım , hondayı seversiniz sevmezsiniz ayrı ama adamlar motor sorunsuzlugu konusundaki sağlam bir firma. ha biryerlerine güvenemiyorlar belki dizel motorlar konusunda. belki adamların dizel motorları hassas ve ülkemizde shellden bile azındığında enjektör hatası verdirebilen dizelin kalitesiyle çok uyuşmuyor yıldızları. birde üstüne üstlük büyük motor girince işin içerisine, adamlar az satıp sorun yaşayacagı ve prestijlerini sarsacagı motorları getirmek istemiyorlar.

herneyse bu konu tartışmaya çok açık, uzar gider. ama değişmeyen bir gerçek varki adamların bizim ülkemiz dışında dizel motorları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

yakıt kalitesinden kastım şu. eğri oturup doğru konuşmak lazım , hondayı seversiniz sevmezsiniz ayrı ama adamlar motor sorunsuzlugu konusundaki sağlam bir firma. ha biryerlerine güvenemiyorlar belki dizel motorlar konusunda. belki adamların dizel motorları hassas ve ülkemizde shellden bile azındığında enjektör hatası verdirebilen dizelin kalitesiyle çok uyuşmuyor yıldızları. birde üstüne üstlük büyük motor girince işin içerisine, adamlar az satıp sorun yaşayacagı ve prestijlerini sarsacagı motorları getirmek istemiyorlar.

herneyse bu konu tartışmaya çok açık, uzar gider. ama değişmeyen bir gerçek varki adamların bizim ülkemiz dışında dizel motorları var.

Alıntıları Göster
    Accord için 2.2 Dizel seneçeği vardı Türkiyede sonradan kaldırdılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: tralles

Bu konu daha önce açılmıştı:

http://forum.donanimhaber.com/m_15402307/mpage_1/f_/key_honda%2Cdizel%2Ctralles//tm.htm#15600130
    Adam nam salmış benzinli motorlarıyla dizellemi uğraşcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

Accord için 2.2 Dizel seneçeği vardı Türkiyede sonradan kaldırdılar...

Alıntıları Göster
    Adamlar zaten Amerika da çok satış yapıyorlar.ne diye uğraşıp zahmet edip Dizel motor üretip geliştirsin.Yakıt kalitesi bahane.

Ayrıca japon araçlarının avrupa daki satış grafiği malum avrupalı pek sevmiyo japonları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Adamlar zaten Amerika da çok satış yapıyorlar.ne diye uğraşıp zahmet edip Dizel motor üretip geliştirsin.Yakıt kalitesi bahane.

Ayrıca japon araçlarının avrupa daki satış grafiği malum avrupalı pek sevmiyo japonları..

Alıntıları Göster
    adamlar akıllı '' altından kalkamayacağı '' yükün altına girmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

adamlar akıllı '' altından kalkamayacağı '' yükün altına girmiyor.

Alıntıları Göster
    kucuk hacimli dizelleri yokta ondan getirmiyorlar. 2200cc civic ya da accordu kim alir? Yoksa yakit kalitesi ile alakasi olabilecegine ihtimal dahi vermiyorum. Her taraf dizel araba dolu Fiat dan Mercedes e hemen her firma yillardir dizel arac satiyor onlara bir sey olmuyorda honda ya oluyorsa onlarin motorlari sorunludur bizim yakit degil. Yakit kalitesininde dusuk oldugunu hic sanmiyorum, misal ABD de bazi eyalatlerde 87 oktan benzin dahi satiliyor, yine almanya da 91 oktanda satiliyor olmasi lazim. Bizde 95 oktan dan assagi benzn yok. Dizeldede farkli olacagini sanmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Benim bu konudaki yorumum sadece kişisel görüş içerecek.

Honda, Japonların BMW'si olarak bilinir, yani performansı ön planda olan araçlardır. Genel olarak da motorları hakkını verir. Türkiye'ye getirip satmaya kalkacakları dizellerin de performans konusunda iyi olması marka açısından önemlidir, yani 1500 cc dizel bir honda pek honda gibi durmayacaktır. Bunun dışında, Amerika'daki motor seçeneklerini getirmeye kalksalar bu sefer de vergilerden sonra BMW fiyatına ulaşacak ve satılmayacaktır.

Bence böyle bir durum olabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.