Şimdi Ara

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.917
Cevap
45
Favori
476.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halitozbasli

quote:

Orijinalden alıntı: Necoti

Merhaba arkadaşlar benim pcx şuan 7900km de ve aldığım ilk zamandan beri full depoda ışık yanıp sönünceye kadar 160-170 km yapıyorum. Ani dur-kalk yapıyorum. genellikle son gaz gidiyorum. Sizce normalmi bu rakam?

Gayet normal ben 2011 de sıfır aldım senin gibi kullanıyorum simdiye kadar birkez 185 km gitti bir depo ile.

saol yorumun için
  • 21 eylülde eşim doğum yaptı, bu sene alamadım ama şubat 2014 benim olacak fıstık.. Binicem üstüne..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanmadığımdan dolayı PCX imi satıyorum. İzmirdeyim, motorun rengi beyaz ve sadece 380 km de. İlgilenenler mesaj atabilir fiyat yüksek değil..
  • Az önce kırmızı rengini aldım pazartesi teslim alacağım :) bugüne yetişirdi ama acele ettirmek istemedim gerçekten harika olmuş honda gerçekten işini biliyor

• bende maxi scooter bakınıyorum,acaba cbr 125 mi alsam diyorum ilk başta bilemedim,biraz kilolu olduğum için maxi scooter daha iyi gider gibi geliyor şuanlık
  • cihazı bugün teslim sürmesi gerçekten harika 50 km boyunca durmaksızın gittin ne yorgunluk vardı ne de rahatsızlık durumu oluştu işin ilginç tarafı 24 tl ye deposu doldu ve hala tam dolu gösteriyor rodaj süresinde olduğundan 80 kmh yi geçmemeye özen gösterdim tabi kısa zaman da olsa 100 km ye çıktım. Kırmızı rengini aldım ve direk dikkatleri üzerine çekmeye yetiyor. Başta bir skutere bu kadar para vermek pek akıl karı gibi gözükmese de aldıktan sonra oh be iyi ki almışım demeden edemedim yol tutuşu ve süspansiyonlar süper ben 100 kg yim 1,79 boyum var kesinlikle sırıtmadı altımda cihaz. Bu arada gece yaptığım 20km lik sürüşte farlar çok memnun etti beni 6400 e aldım çarşamba günü de plaka çıkacak işte. Alarm ve top case de aldım mı tamamdır

• Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Bende kırmızıyı aynı sebebten seçtim. Yolda fark edilir olmak için. Beyazla yola çıktım, siyaha döndüm ama kesinlikle kırmızıda karar kıldım.
    Yakıt tüketimi tamamen kullanım, hava, yol ve diğer koşullarla ilgili birşey. Ben yaklaşık 2,1 - 2,2 arasında tüketiyorum. Ani ve aşırı gaz açmalarda bulunmuyorum.
    Özellikle 80den sonraki motor sesi çok çok güzel. 30-40'la giderken ise nerdeyse ses yok gibi ve son derece dengeli.
    Uzun yolgitseniz dahi kolay kolay yormuyor. ben şehir içinde ancak 2 saat sürekli kullandıktan sonra yorulmaya başlıyorum.
    Kesinlikle çok tavsiye ettiğim bir motor.
    Saygılar
  • 125 km oldu ve gösterge yarımın bir üstünü gösteriyor yarın adaya gideceğim yanıma yarım ltlik şişe alıp benzin koyacam depo bitene kadar kaç km gidecek bir bakacağım
    6.400 e sigorta + plaka işlemler dahil mi aldınız ?.
  • Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    320 tl de plaka ve ruhsat işlemleri için gitti dün 150 km yol gittim valla çok rahattı geldiğimde en ufak bir rahatsızlık ya da yorgunluk belirtisi yoktu benzin göstergesinde hala 4 çubuk aktif görünüyor 24 tl ye doldurdum depoyu.
    kafam çok karışık motosiklet alsam mı almasam mı,en çok arkadan biri gelip vurursa motosikletten ayrı uçarken ne yaparım onu düşünüyorum
  • 125 liği almam hız yapmıyor kamyon solluyorsun savuruyor

2013 honda pcx150 bunu beklerim

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim...
  • Piyasadaki sinifinin en iyi scooteri tartisilmaz bile

• Kayali34 K kullanıcısına yanıt
    büyük bir ihtimal bu gelmeyecek boşuna beklemeyin derim zira 2 senedir geldiği yok. Ayrıca 125 ile 150 arasındaki performans farkı %10 bile değil youtube ya da yabancı forumları takip ederseniz görürsünüz. Neyse ilk 500 km mi 1 hafta dolmadan tamamladım. En uzun kesintisiz yolculuğum 170 km oldu. Bu zaman zarfında 1 depo benzini bitiremedim hala 3 çubuk gösteriyor Cihaz gerçekten çok seri ilk 60 kmh ye o kadar hızlı ulaşıncaya kadar geçen süre herhalde 3 sn gibi bir süreyi buluyor ve ben 100 kg yim varın siz düşünün. Bu hızlı ivmelenme 80 kmh ye kadar devam ediyor 105 kmh de yerini yol durumu ağırlık rüzgar gibi etkenlerle kendisini bırakıveriyor. bu yolculuk süresince ne yoruldum ne de rahatsızlık hissi oluştu. Hatta bazen bacaklarımı daha da uzatabilmek adına koltuğun arka bölümüne oturdum. Ve kesinlikle bu binme pozisyonunu kollarınız ve bacaklarınız çok kısa değilse tavsiye ederim konfor inanılmaz artıyor ve en güzel yanı sert çukurlarda dardebeyi hissetmiyorsunuz normal oturuş pozisyonuna göre. Bagaj geniş arkadaşlar yola çıkarken ekstra kask olsun su olsun alet edevat felan hiç bir sıkıntı çekmedim top case gelince büyük bir ihtimal daha da rahatlarım. Bazı arkadaşlar komyon sollarken sıkıntı oluyor demiş ama ben aydın denizli karayolunda yapmış olduğum yolculukta böyle bir sıkıntım olmadı. 105 kmh den sonra oluşn rüzgar akımı sürüş stabilitesi düşmeye başlıyor. Bu ağırlığınızla doğru orantı onu belirteyim ne kadar hafifseniz o kadar düşük kmlerde bu sinir bozucu durumu yaşıyacaksınız. Bir kaç defa artçı aldım biri de kız kardeşimdi rahatı oldukça iyiydi hoşuna gitmiş diğer arkadaşta aynı şeyi söyledi. Gece sürüşünde özellikle farlar çok başarılı tabi sellektör olayı için uzun kısa yapmanız gerekiyor. Motor yavaşlarken çıkardığı ses çok hoş hani turboyu yavaşca serbest bırakırsınız ya hafif ıslık sesi gibi bir ses çıkar yavaştan kalınlaşır aynı o şekilde oluyor. Motor kesinlikle dikkat çekiyor özellikle bayanların . Biraz iri olduğum halde altımda kaybolmuyor. start stop harika bir olay özellikle trafik ışığının bol olduğu yerlerde ciddi manada tasarruf sağlıyor. Eksikleri yok mu? var elbet öncelikle saat konusu o kadar sadece ve güzelce hazırlanmış panele insan küçük bir saat koyabilirdi ps150 lerde var misal. 2. konu ise aynalar arkadaşlar zamanla alışıyorsunuz ama açıları tek kelimeyle berbat bazı arkadaşlarda rüzgar aynaların yönünde değişiklik olduğu söylemişler ama şükür bende öyle bir sıkıntı yok. Diğer bir eksiklik ise senelerce neredeyse her motoruna koyduğu fren kilidini pcx e koymamış arkadaşlar. Bu arada toprido ufak bir ayrıntı gibi görünebilir ama temizlik malzemelerini ben o bölüme koydum yağmurlu havalar dışında isterseniz cep telefonu foto makinası gibi (kompakt) eşyalarınızı da rahatlıkla koyabilirsiniz. Daha ıslak zeminde sürmediğim için lastikler hakkında bir şeyler söyleme güç şu an için sorunsuz zira virajları yatarak alıyorum en ufak kayma kıç atma gibi bir sıkıntım olmadı. son olarakta aklıma gelen frenler konusunda oldukça başarılı kombine denilen sistem çok güzel iş görüyor ani frenlemede bile kayma olmadı 2 freni de kullanınca zaten ok gibi kalıyor alet Biraz daha uygun fiyatlı olsaydı tadından yenmezdi

• Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı akşamlar..
    Pcx almayı düşünüyorum.. Bazı yorumları okudum gayet başarılı bir motor olduğunu düşünüyorum..
    Bugün Antalya'da bulunan bayiiyi aradım.. Ellerinde olmadığını ay sonu geleceğini söylediler..
    Bugün motor bayiide olsaydı alıcaktım anlayacağınız..

Sormak istediğim bazı şeyler var..

1. si ESP nedir.. ? Motorda Esp olduğunu nasıl anlarız.. ?
    2. si Start&stop ve Esp her modelde var mı.. ?
    3. sü 150 cc gelir mi.. ?
    4. sü motoru ay sonu alırsam Aralık ayında 2014 model olarak geçer mi.. ?

Bu motoru şehir içi işe gidip gelmek için kullanıcam..
    Yakıt olarak çok iyi olduğunu duydum.. Parasına değdiğinide düşünüyorum..

Bu soruları cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
  • Bu arada Antalya Bayii 6600 tl fiyat verdi.. 7000 tl herşey dahil dediler.. Kredi kartı ile almaya kalksam 7700 tl oluyor fiyat..
    Sizce fiyat nasıldır.. ? Daha ucuza bulmak mümkün olur mu ? Yarın Isparta ve Burdur gibi Antalya'ya yakın bayii'leri arıyacağım.. Ancak ESP ve Start&Stop'lu olduğunu nasıl anlarız bilgilendirirseniz sevinirim.. Esp'li fiyatı farklı mıdır.. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitoqondri

Bu arada Antalya Bayii 6600 tl fiyat verdi.. 7000 tl herşey dahil dediler.. Kredi kartı ile almaya kalksam 7700 tl oluyor fiyat..
    Sizce fiyat nasıldır.. ? Daha ucuza bulmak mümkün olur mu ? Yarın Isparta ve Burdur gibi Antalya'ya yakın bayii'leri arıyacağım.. Ancak ESP ve Start&Stop'lu olduğunu nasıl anlarız bilgilendirirseniz sevinirim.. Esp'li fiyatı farklı mıdır.. ?

Ataberk e mi gittin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Bu arada Antalya Bayii 6600 tl fiyat verdi.. 7000 tl herşey dahil dediler.. Kredi kartı ile almaya kalksam 7700 tl oluyor fiyat..

Ataberk e mi gittin

Telefonla aradım.. ? Malum iş güç olduğundan boştan yere gitmiyeyim dedim.. Motor olsaydı almaya gidicektim..

• Mitoqondri kullanıcısına yanıt
    1. esp (Energy Smart Power) anlamına geliyor ve 2012 modelinden itibaren standart olarak geliyor. Zaten motorun üstünde ESP logosu var.
    2. evet esp li her modelde var.
    3. hayır 2 yıldır gelmedi bundan sonra da geleceğini sanmam.
    4. hangi yıl aldıysanız hangi yıl gamına aitse o şekilde geçer yani sıfır alacaksanız 2013 model olarak geçecektir.

Yakıt olarak 100 km de 2,2 lt yakıt tüketimi var.
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı akşamlar..
    Pcx almayı düşünüyorum.. Bazı yorumları okudum gayet başarılı bir motor olduğunu düşünüyorum..
    Bugün Antalya'da bulunan bayiiyi aradım.. Ellerinde olmadığını ay sonu geleceğini söylediler..
    Bugün motor bayiide olsaydı alıcaktım anlayacağınız..

Sormak istediğim bazı şeyler var..

1. si ESP nedir.. ? Motorda Esp olduğunu nasıl anlarız.. ?
    2. si Start&stop ve Esp her modelde var mı.. ?
    3. sü 150 cc gelir mi.. ?
    4. sü motoru ay sonu alırsam Aralık ayında 2014 model olarak geçer mi.. ?

Bu motoru şehir içi işe gidip gelmek için kullanıcam..
    Yakıt olarak çok iyi olduğunu duydum.. Parasına değdiğinide düşünüyorum..

Bu soruları cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

1. 2012 ve üzeri tüm modellerde var, standart. Ayrıca sol arkada varyatör kapağının üzerinde de yazıyor.
    2. Start Stop bu motorun özelliği; hepsinde var. Merak ediyorsanız sağ elciğin önünde kapatma butonu var ve göstergede yeşil bir simgesi var.
    3. Hiç sanmıyorum, PS 150 ye neden rakip çıkartsın ki. Üstelik PS 150 nin parça fiyatları çok yüksek ( PCXe kıyasla), nasıl satacak o zaman
    4. 2014 model alabilmeniz için en iyi ihtimal 2014 Mart ayında satın almanız gerekmekte.

Yakıt gerçekten çok iyi, efendi kullanırsanız 9 kuruşa kadar iniyor. Bir depo ile 233 km yaptığımı bilirim ve yolda da kalmadım. Ücretine değiyor mu derseniz buna keyif denilir, PCX ten inip Fizy ya da Spacy ye bindiğiniz anda aradaki farkı hissediyorsunuz, sadece motor gücü değil, motorun altınızda verdiği his de çok önemli...

Tavsiye eder misin derseniz, pahalı olduğu doğru ama bu segmentte eşdeğeri yok kabul ederim. Ya silindir hacmini ve dolayısı ile de yakıtı çoğaltacaksınız ya da daha güçsüz motorlarla yetinmeyi tercih edeceksiniz. Daha iyisi üretilene kadar bu segmentte en iyisi PCX.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.