Şimdi Ara

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
45
Favori
476.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siparişi geçtik. Bakalım nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ikinize de hayırlı olsun, tekerleriniz düz bassın dostlar, güle güle kullanın... aşırı performans isteyip diğer motorlarla yarışmaya başlayana kadar çoook yükünüzü çekecek o pcx
  • quote:

Orijinalden alıntı: *SaDRaZaM*

her ikinize de hayırlı olsun, tekerleriniz düz bassın dostlar, güle güle kullanın... aşırı performans isteyip diğer motorlarla yarışmaya başlayana kadar çoook yükünüzü çekecek o pcx

Allah razı olsun saolasın.. Açıkcası ben bu yazın sonuna kadar binmeyi düşünüyorum Pcx'e.. Bu motoru daha çok babam kullanabilir diye aldım.. Sadece motor almak istediğimi söyledim babamda bende kullanayım diyince Ktm Duke 200 Abs almaktan vazgeçtim.. Scooter motor aramaya başladık internetten.. Seçimi babama bıraktım.. Bir kaç modele internetten baktıktan sonra Honda Pcx'te karar kıldık.. Ertedi gün bayii'ye tek gittim.. Üzerine bile oturmadım motorun nasıl duruyorum diye denemedim bile.. Tırdan indirilen ilk parti motorlardan beyaz bir tane seçtim aldım çıktım bayii'den.. Sadece kullanıcı yorumlarıyla bu karara vardım..

Sonrası pişman olmayacağımı hissetmem oldu.. 350 km dir kullanıyorum.. Ara ara 100 ve 110 gördüm sıkıştırmıyorum 60-70 km fazla gaz açmadan rahat bir rodaj dönemi içindeyim..

Ama bu motorun bana yetmeyeceğini zaten biliyordum bunu göze alarak aldım..

Sonuç yaz sonu geldiğinde Ktm Duke 200 Abs veya eğer Türkiye'ye giriş yaparsa Cbr 300 r Abs düşüncem var..

Zaman ne getirir bilinmez.. :)

Tekrardan cevaplar için teşekkürler çok açıklayıcıydı..

• Mitoqondri kullanıcısına yanıt
    rica ederimm, güle güle kullan. KTM duke için karşılaştırmaya girecek çok model var, aralarında çok parlak sayılmaz, araştırmaya başlarsan çok düşünmen gerekecek :D

kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: *SaDRaZaM*

rica ederimm, güle güle kullan. KTM duke için karşılaştırmaya girecek çok model var, aralarında çok parlak sayılmaz, araştırmaya başlarsan çok düşünmen gerekecek :D

kolay gelsin

Parlak sayılmaz derken ? Birde başka bu tarz ne model önerirsiniz.. Ben ktm'nin önüne koyacak motor bulamadım.. Bu tarza benzer neler var.. Söylerseniz şimdiden araştırayım..

• nasıl bu hale dönüşmüş anlamadım :( aralarında çok fark yok, duke diğerlerinden çok parlak sayılmaz anlamında birşeyler yazmıştım ama sanırım bir kısmını farketmeden silmişim -nasıl becerdiysem-

forumlarda görebilirsiniz, sadece duke forumlarına değil de diğer markalarınkine de girip sıkılmadan okuyun, çok bilgi alabiliyorsunuz. 250 ccde fazla alternatif yok zaten ama size çok, gerçekten çok uçuk bir model önereyim; marta kadar beklerseniz bajaj ın pulsar 2oo ü gelecek, yanında bir de 220lik naked var.. marka düşkünü değilseniz, yılların eskitemediği bir motordan bahsediyoruz, verileri de çok iyi.. ama tabi üstüne binip size verdiği hissi tatmadan birşey söylemek çok zor. yine sym wolf de çok dişli bir rakip, parça fiyatlarında da sanırım duke den geri kalmayacak. vs vs..
    ww*.mypulsar.com/

• Aralarında sym volf gerçekten başarılı görünüyor.. Bajaj ktm çakması gibi duruyor açıkcası.. Alınacak pek bir yeri yok.. Yani olay şuna döner.. Ktm alamamış ama çakmasını bulmuş gibi.. Ama sym güzel bir alternatif.. ;)
    Öneriler için teşekkürler..

Bu arada motorda aradığım şu anlık en büyük özellik Abs.. Olmazsa olmaz gözüyle bakmak istiyorum.. Cbr 250r a abs koysalar düşünmezdim alırdım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitoqondri

Aralarında sym volf gerçekten başarılı görünüyor.. Bajaj ktm çakması gibi duruyor açıkcası.. Alınacak pek bir yeri yok.. Yani olay şuna döner.. Ktm alamamış ama çakmasını bulmuş gibi.. Ama sym güzel bir alternatif.. ;)

Bu arada motorda aradığım şu anlık en büyük özellik Abs.. Olmazsa olmaz gözüyle bakmak istiyorum.. Cbr 250r a abs koysalar düşünmezdim alırdım..

umarım burada yorum okuyanlar senin kafadakilerin yorumlarına inanıp hareket etmezler.bırak alıp kullanmayı daha ülkeye gelmemiş motora bok atıyorsun alınacak pek bi yeri yok diye.senin ktm çakması dediğin şirket ktm nin %47 sahibi firma,doğal olarak teknoloji aktarımı yapacaklar .hindistanın herodan sonra 2.büyük ,dünyada 5 büyük motosiklet üreticisi.hero ucuz ,iç piyasaya çalışan ama kaliteli bajaj biraz daha pahalı ama dış piyasaya ve teknolojiye önem veren bir firma.bu haberler çıktıktan sonra sonra 100 e yakın video izledim ,araç çoğu çin üretimi japondan 50 kat daha kaliteli.brembo frenler ,4 subab,3 buji ateşleme,6 vites gibi bariz göze çarpan özellikleri var.sen neyin kafasındasın arkadaş...al burdan bak biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: kasparss

quote:

Aralarında sym volf gerçekten başarılı görünüyor.. Bajaj ktm çakması gibi duruyor açıkcası.. Alınacak pek bir yeri yok.. Yani olay şuna döner.. Ktm alamamış ama çakmasını bulmuş gibi.. Ama sym güzel bir alternatif.. ;)

umarım burada yorum okuyanlar senin kafadakilerin yorumlarına inanıp hareket etmezler.bırak alıp kullanmayı daha ülkeye gelmemiş motora bok atıyorsun alınacak pek bi yeri yok diye.senin ktm çakması dediğin şirket ktm nin %47 sahibi firma,doğal olarak teknoloji aktarımı yapacaklar .hindistanın herodan sonra 2.büyük ,dünyada 5 büyük motosiklet üreticisi.hero ucuz ,iç piyasaya çalışan ama kaliteli bajaj biraz daha pahalı ama dış piyasaya ve teknolojiye önem veren bir firma.bu haberler çıktıktan sonra sonra 100 e yakın video izledim ,araç çoğu çin üretimi japondan 50 kat daha kaliteli.brembo frenler ,4 subab,3 buji ateşleme,6 vites gibi bariz göze çarpan özellikleri var.sen neyin kafasındasın arkadaş...al burdan bak biraz
    http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/124070-bajaj-pulsar-200-ns-fotograflar.html

Önce insan gibi konuş neyin kafası vs. Demekle konuştuğun kelimelerden belli bir apaçi olduğun..

Söylemiş olduğun yazdığın çizdiğin karaladığın bütün bilgileri en yakın ayrıntısına kadar biliyorum.. Ktm nin şirket ortağı vs vs vs. Sonuç ilk model ktm duke 200 olduğu ve Türkiye'de bu kasanın ktm adı altında tanıldığından bajaj aynı kasayı baska adla satmaya çalıştığında bu ktm çakmasından başka birşey olmayacaktır..

Örnek: yamaha ybr 125
    Çin malı çakması: Arora ybr

Vs gibi.. Tamam bajaj çin malı değil kaliteli malzeme kullanmış olabilir.. Sonuçta ben bu marka bu motor kötü demedim.. Youtube tanıtım videolarını (ingilizce) olan çoğu hepsini izledim ve bilgi sahibiyim..

Bok attığımız falan yok anlican.. Sadece benim düşüncem.. Ben Ktm alıcak imkanım varken bajaj'ın ürettiği Çakma Ktm kasalı modelini almam demek istediğim..

Şimdi gelelim boş konuşmana..
    1. Si kötülememişim,
    2. Si bok atmamışım,
    3. Sü motor ve firma hakkında bilgi sahibiymişim

Sonuç anlattıkların sadece gereksiz bir tartışma konusu olmaktan başka bir işe yaramaz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kasparss

quote:

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/124070-bajaj-pulsar-200-ns-fotograflar.html

Önce insan gibi konuş neyin kafası vs. Demekle konuştuğun kelimelerden belli bir apaçi olduğun..

Söylemiş olduğun yazdığın çizdiğin karaladığın bütün bilgileri en yakın ayrıntısına kadar biliyorum.. Ktm nin şirket ortağı vs vs vs. Sonuç ilk model ktm duke 200 olduğu ve Türkiye'de bu kasanın ktm adı altında tanıldığından bajaj aynı kasayı baska adla satmaya çalıştığında bu ktm çakmasından başka birşey olmayacaktır..

Örnek: yamaha ybr 125
    Çin malı çakması: Arora ybr

Vs gibi.. Tamam bajaj çin malı değil kaliteli malzeme kullanmış olabilir.. Sonuçta ben bu marka bu motor kötü demedim.. Youtube tanıtım videolarını (ingilizce) olan çoğu hepsini izledim ve bilgi sahibiyim..

Bok attığımız falan yok anlican.. Sadece benim düşüncem.. Ben Ktm alıcak imkanım varken bajaj'ın ürettiği Çakma Ktm kasalı modelini almam demek istediğim..

Şimdi gelelim boş konuşmana..
    1. Si kötülememişim,
    2. Si bok atmamışım,
    3. Sü motor ve firma hakkında bilgi sahibiymişim

Sonuç anlattıkların sadece gereksiz bir tartışma konusu olmaktan başka bir işe yaramaz..

bana diyorsun insan gibi konuş diye ondan sonra apaçi diye devam ediyorsun.bi önceki mesajında ne demek istediğin ne demek istemediğin açıkça belli oluyor sen merak etme okuyanlar anlar.yani çelişki içerisindesin.benim ktm alıcak imkanım varken neden bajaj alıyım diyorsun bunu anlamak hele ki mümkün değil. o zaman milletin gücü olsa herkes bırakır çinden gelen kalitesizleri ktm ye ,ninjaya veya ducatiye biner bu ne saçma bi yaklaşım ,herkes senin gibi mi arkadaş.ayrıca bajajı alan da aptal değil ktm ye 5500 euro vermek yerine 6000-8000 arası bi fiyatla alacak herhalde aynı fiyat olsa herkes ktm yi tercih eder.ha bu arada parantez içinde ingilizce diye belirtmişşin ingilizce bildiğini vurgulamak için anladık boş adam ! değilsin zaten bajajla alakalı türkçe video da yok!!!

• Doğru söyle Türkiye lansmanını bu sitede yapman için Bajaj'dan kaç para aldın ?

Yada nasıl bir yatırım ortağısın..

Sen benim dediklerimi resmen herkes yanlış anlasın diye uğraşıyosun.. Ama boşa.. Çünkü yazdığım herşey ortada..

Her neyse;

Tamam değerli forum üyesi arkadaşım.. Sen haklısın.. Bajajı bokladım ben, kötü o kaka almayın dedim vs. Vs. Vs. Uzatmanın manası yok..

• quote:

Doğru söyle Türkiye lansmanını bu sitede yapman için Bajaj'dan kaç para aldın ?

Yada nasıl bir yatırım ortağısın..

Sen benim dediklerimi resmen herkes yanlış anlasın diye uğraşıyosun.. Ama boşa.. Çünkü yazdığım herşey ortada..

Her neyse;

Tamam değerli forum üyesi arkadaşım.. Sen haklısın.. Bajajı bokladım ben, kötü o kaka almayın dedim vs. Vs. Vs. Uzatmanın manası yok..

motoran cup var değiştirmeyi düşünüyordum lifan emisolle. bajaj ve heronun geleceğini duydum ve onlara yöneldim .olan bu.sadece bajaj için değil hero için de beklemeye değer diye düşünüyorum. .diğer söylediklerine sesli güldüm o kadar...
  • *SaDRaZaM* * kullanıcısına yanıt
    hocam 120 ön teker olmadı bu arada çamurluğa sürtüyor siz nasıl hallettiniz acaba neyse ki usta ne olur ne olmaz diye 90 lık söylemiş arka 120 ön 90 oldu artıkın az sonra ön siperlik ve çanta bağlanacak işlemler bitince fotoları koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

hocam 120 ön teker olmadı bu arada çamurluğa sürtüyor siz nasıl hallettiniz acaba neyse ki usta ne olur ne olmaz diye 90 lık söylemiş arka 120 ön 90 oldu artıkın az sonra ön siperlik ve çanta bağlanacak işlemler bitince fotoları koyarım

Sürtme olmuyor diye biliyordum bende.. Merak ettim şimdi.. Keşke resimlemiş olsaydınız..

Ayrıca lastiklerden sonra nasıl hissettiriyor motor ? İşi yaramıştır illa ki.. Ama önde 120 olsa daha iyi olurdu tabikide..

Takipteyim hocam.. Özellikle sürtme olayı hakkında..

hocam lastik takıldığında ben yanında değildim usta aradı olmaz dedi çamurluğa sürtüyor dedi tehlikeli dedi arkayı 120 yaptık sorun yok dedi zaten lastiği aldığım firma uyarmıştı. Zaten teslim alamadım maalesef motoru hafta sonu teslim alırım iş yoğunluğundan dolayı bu arada sanalpazardan 10 tl indirim çeki gelmiş ve kaska takmak için micro kamera aldım 12 tl ye mal oldu 8 gb hafıza kartı taktım video kalitesi parasına göre çok iyiyken fotoğraf kalitesi vasat ötesi tabi bana lazım olan bölümü video çekimiydi. Terzi arkadaşa kaska montaj için fikir belirttim cırtcırtla montaj yapmaya çalışacağız bakalım kısmet olursa haftasonu örnek video ve uygulandıktan sonraki halini paylaşırım bu arada kamera için link :http://www.sanalpazar.com/Mini-Kucuk-Anahtar-Kamera-32gb-Hafiza-Karti-Destekli__isp11995888

Bir aksilik olmazsa bunu sipariş vereceğim kırmızı renge çok iyi gideceğini düşünüyorum

Webike Japan
    Japonya'dan Motorsiklet parçaları - Webike Japonya
    http://japan.webike.net/products/21398436.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 11 Aralık 2013; 19:42:16 >

• Hocam 120 taban lastik oluyor ama demek ki ? Ayrıca nasıl taktırdığını çamurluğa her hangi müdehale yapılıp yapılmadığını öğrenmek gerekir..

Ayak basamaklığı ledli güzel ancak çokmu ışıklı olur bilemedim.. Zevkler ve renkler sonuçta.. Ayrıca fiyat olarak oldukça pahalı birşey ?

ustanın bana dediği lastiği takmışlar fakat çamurluğun kenarlarına lastik sürtmeye başlamış neyse hafta sonu gidip kendim bakarım zaten. lastik takmak gibi basit bir işlemi beceremeyecek değil herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

ustanın bana dediği lastiği takmışlar fakat çamurluğun kenarlarına lastik sürtmeye başlamış neyse hafta sonu gidip kendim bakarım zaten. lastik takmak gibi basit bir işlemi beceremeyecek değil herhalde

Belki çamurluğa bir işlem yapılması gerekiyordur.. Bugün yazını okuduktan sonra ön tekerleği inceledim.. Çamurlukla arasında baya bi mesafe var aslında.. Bilemedim Sadrazam hoca yazar yakında okuyunca nasıl olabilceğini..

• neyse sadrazam hoca gelsin aslın foto istemiştim gönderse süper olurdu en azında ustaya ulan bunu takan nasıl takmış der üstelerdim
  • *SaDRaZaM* * kullanıcısına yanıt
    neyse sadrazam hoca gelsin aslın foto istemiştim gönderse süper olurdu en azında ustaya ulan bunu takan nasıl takmış der üstelerdim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.