Şimdi Ara

Honda S2000 Testim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz günlerde Honda S2000 kullanma fırsatı buldum. Sahibi ile keyifli bir sürüş gerçekleştirdim. Araç Vsa sız modeldi ve limit zorlama şeklinde değil araç ile keyifli bir sohbet eşliğinde gerçekleştirdim. 2 litre atmosferik motordan 240 hp güç almak dönem şartlarına göre iddaalı bir güç ve 9000 devire kadar sıkıntısız yürümesi ayrı keyif veriyor. Tabi bu kadar hafif ve manuel şanzıman olmasına rağmen can sıkan tüketimini saymazsak

Aracın videosu buradan izleyebilirsiniz.

Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

• Güzel test olmuş emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende basık araç seviyorum ama o nedir yahu.Görüntüsü hiç hoş değil, eminim aracın gidişinide olumsuz etkilemiştir.
  • Emeğinize saglık başarılı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 30 Mayıs 2017; 18:46:56 >
  • Çekimler ve editler efsane emeğinize sağlık.
  • araç kaç model? videoyu izleyemedim.
  • Gerek çekim,gerek sürüş on numara olmuş.İlk defa araç videosundan sıkılmadım.Emeğinize sağlık.

Araç bildiğin alev topu gibi.Çok atik maşallah.9 bin devirde az değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

araç kaç model? videoyu izleyemedim.

2006 Hocam.
  • 9000 devir nedir yahu Honda bu işi cidden yapıyor.. Testte çok iyi olmuş, emeğinize sağlık. Coilover Başaran markadır kesin çok temiz sekiyor araç
  • Hayalimdeki araç muhtemelen sahip olamayız fakat şans bizede gülerse birgün belki..

• Bir zamanlar uygun fiyata bulunabilirken birden altından daha hızlı değer kazanan marka oldu. Hatta şarap misali yıllandıkça fiyatları uçuyor. Ama adamlar araba yapmışlar ne diyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.