arkadaşlar ben bu motordan almayı dusunuyorum(honda today 50)...Daha önce hiç scooter falan kullanmadım..Bu işlerden hiç anlamam...Ama bir merak bir sevgidir gidiyor bende....Acaba bu motorla hiçdurmadan 200km falan gidebilirmiyim???Kullananla varsa bana bu motorla ilgili butun deneyimlerini paylaşabilirler mi??...Sitede sadece hiç anlamadığım rakamlar var....Yardımlarınızı bekliyorum...Şimdiden teşekkürler
Kardeşim bırak yaaa today 50 fln yalan al bi CBR en güsel i Scooter a para wermeye deymezzz
ya baba ona oaramı yeter yaa...bana ayagımı yerden kesecek bişi lazım
arkadaşlar mu scooterı kullanan varsa bana lütfen birşeyler yazsın,deneyimlerini paylaşsın ayrıca ikinci elini buldum bir tane 70km.'de 1200ytl istiyor fiyatı nasıl?
2 kişi binemezsin haberin olsun.Bence o paraya ikinci el speed fight filan al...
biraz bilgi verebilirmisin onunla ilgili
birde ben bazen uzun yola çıkabilirim beni götürür mü zorlanmadan honda??
götürmez abi 50 cc motor 1-1,5 satte bir dinlenmen lazım.100 cc scooter bile götürmezki o götürsün.Şehir içi işe git gel için o motor.
quote:
Orjinalden alıntı: PeaceForTurkey
birde ben bazen uzun yola çıkabilirim beni götürür mü zorlanmadan honda??
o zaman ne alayım ben arkadaşım...çin ve kore malı almak istemiyorum...Parada bu kadar bana akıl lütfen???
İşin açıkçası o paraya hiç bir şey alma derim.Yok illaki alacağım dersen ; kullanımına ve rahatına bağlı olarak 2000 model civarı yamaha bw's aerox , speedfight - hatta beat bile bulabilirsin...Activaya girme genellikle lokanta motoru olur ve darbelidir.
baba masraf çıkarmasın(öğrenci adamız para yetiştiremezsek anlamı kalmaz sonra)
Bana hiç akıl veren yok
abi ne kadar yol yapacaksın.Onu söyle.Max imum ne kadar verebilirsin.Masraf istemiyorrsan honda alacaksın.Bu kadar basit.Sen bi limitini söyle bakalım.Temiz beat bulabilirsin(activa değil)
en fazla gideceğim yol İstanbul-Bursa arası...cepten 2000ytl çıkar en fazla
Benim yorumumu (DELGEÇ) oku. Tavsiye edilecek bi motor bu, ama 100 km de 20 dk dinlendirmeni tavsiye ederim.
ya aslında ben bu motoru hiç görmedim iki kişiye yetecek kadar yer var mı ??? varsa benim için hız problem değil cunku yeni başlayacağım daha önce hiç deneyimim olmadı...Daha iyileri ileride inşallah
İki kişi sığarsında biri yan oturur.Ya da çok rahatsız olur.Arkadaşlar nasıl gitmiş taksime şaşırdım.Helal olsun :)
Diyeceğim şu sen burdan Bursaya bi kere o motorla gidemezsin.Tabi nerden gideceğinede bağlı.Teme filan çıkmayı düşünüyorsan uçururlar adamı.Sakın öyle bir saçmalık yapma.Yanından kamyon geçerse denge filan kalmaz.hele 2 kişi gideceksen bitersin.Neyse tavsiyem bu motor sana yaramaz.Motor kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın ama senin isteğini karşılamaz.Seni en az 100 lük kurtarır ki oda büyük boyutlu olmak koşuluyla.(bursaya giderken tem'e çıkacağını varsayıyorum)
peki bana hangi marka ve model uyar???Bir öneriniz var mı?(sağ(sorun çıkartmayacak bir motor)
ya ben ikinci ele hiç güvenemiyorum(bir kere başıma geldi)...kötü bir deneyim oldugu için ikinci ele pek sıcak bakamıyorum ... Çin motoru falan mı alsam?