Şimdi Ara

honda-vw-peugeot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • honda 2.0 executive mi passat 1,6 fsı mı peugeot 407 1,6 hdi executivemi bnm için konfor-donanım önemli

• donanimi bilmem ama konforda passat önde.
  • honda
  • Konforda Passat önde ama 1.6 Passat'a beş kişi binip yola çıkınca şoför için konfor değil eziyete döner o yol. O yüzden Honda.
  • Bence biraz daha bekleyip birde yeni mondeoya bakın.O da bir hayli iddaalı geliyor.Bunlar arasından seçimi sorarsanız passat derim.İkinci elde çokta az değer kaybediyor.
  • Nette bir resim dolaşıyor 307'nin arkasına''bu araç 3 ay içinde 14 defa arızalandı'' diye yazmış vatandaşın biri, o günden beri peugeot'lardan soğudum birde ikinci elde çok az Passat görüyorum yeni kasa ama 407 çok gördüm,Honda 2.0 executive dediğin Accord heralde 67 bin ytl vede 2.0 ın yıllık vergisi 1450 civarı deymez bence Passat en iyi seçim gibime geliyor 1.6 FSİ...
  • selamun aleykum kardesler.

topigi acan arkadasim boyle arac karsilastirmak ne kadar dogru?
    birisi 2.0 motorlu benzinli birisi 1.6 benzinli birisi 1.6 dizel.
    sizin icin konfor onemliymis ama bu araclarin hepsinde de konforu yasarsiniz.
    ha birinde biraz daha iyi birinde biraz daha kotu ama cok fark etmez...
    her yonuyle iyi olsun diyorsan ben passat oneririm ama 1.6 motor isinizi gorur mu bilmem.
    ayrica donanimdan beklentiniz neler?
    mesela isitmali koltuk sunroof bi-xenon far gibi ozellikler ariyorsan passat 1.6 fsi de bulamzsin.
    yanlis bilmiyorsam highline modeli yok 1.6 larda.

ama bu donanimlarin cogunu accord da alabilirsin vs. vs.
    yani karsilastirmadaki secenekler pek iyi durmamis.

selam ile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    /// PEUGEOT 308 ///
    18 yıl önce açıldı
    Opel Astra vs Vw Golf
    8 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fransız olmasa peugeot derdim ama ..... honda diyorum
  • alman disiplini ve kalitesini hiçbirşeye değişmem..
    passat derim...tabii aynı motor özelliklerinde olmak kaydıyla..
  • Bencede Passat
  • D SINIFINDA PASSAT DERİM.HEM DE HİÇ DÜŞÜNMEDEN..DONANIM OLARAK PASSAT 407 VE ACCORD'DAN DAHA ZENGİN..ÖN ARKA PARK SENSÖRÜ,AUTO HOLDER,EDL,MSR VS VS..BUNLAR MAALESEF 407 VE ACCORD'DA YOK..ACCORD EURONCAP'TE 4 YILDIZDA KALDI..AYRICA HİÇ BİRİNİN MALZEME KALİTESİ PASSAT KADAR İYİ DEĞİL...
  • PASSAT 1 HONDA 2 PEUGEOT ?
  • Görünüm , motor ve konfor olarak Accord.. çok klas bir araba.. ben bindim accorda ck memnun kaldım grcekten ınsanın hayallerını yıkmıcak bı araba konforundanda memnun kaldım ama passat kdr konforlumudur bılemem.. ama dış gorunum klasslık ve motor ıstıyosan accord gibisi yok derim..
  • passat yada accord derim ben 407 da kotu araba dil tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.