Şimdi Ara

Honda yeni elektrikli N-VAN e modelinin satışına Ekim'de başlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honda yeni elektrikli N-VAN e modelinin satışına Ekim'de başlayacak
    N-VAN e, elektrikli araçlara özgü kullanıcı dostu özellikler eklenerek geliştirilen ticari kullanımlı bir mini EV modeli olarak tanıtılıyor. Hem ticari hem de eğlence amaçlı kullanımlar için popüler geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor.

Yeni N-VAN e Ekim ayında piyasada olacak

Düz, alçak taban ve yüksek tavan ile elde edilen geniş kargo alanı ve orta sütunun ortadan kaldırılmasıyla yolcu tarafında büyük bir açıklık getiriyor. Elektrikli N-VAN modeli de benzinli versiyonundaki bu özellikleri aynı şekilde koruyor. Güç çıkışı işlevi ve sessiz kabin gibi özellikleri yalnızca elektrikli yeni modele yönelik yeniliklerden sayılabilir.

N-VAN e, büyük kapasiteli bir batarya ile donatıldı. Ayrıca ticari kullanım için gerekli olan menzile ve geniş bir kargo alanını sahip. Elektrikli araçların ana ticari kullanımlarından biri olan teslimat hizmeti için yeterli olan WLTC modunda tek şarjla 245 km menzil gerçekleştirilmesinin yanı sıra yaklaşık 4,5 saatlik şarj süresiyle dikkat çekiyor.

Ayrıca Bkz.Yeni Dacia Bigster SUV test edilirken görüntülendi

Ayrıca akü soğutma ve ısıtma sistemi, yüksek veya düşük sıcaklıklardan kaynaklanan akü performansı bozulmasını önleyerek özellikle kış aylarında daha kısa şarj süresine ve daha uzun menzile katkıda bulunuyor. N-VAN e, hem ticari hem de kişisel kullanımlar için çok çeşitli müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Aracın başlangıç ​​fiyatının 15.500 $ olması bekleniyor.

Kaynak:https://electriccarsreport.com/2024/06/honda-to-begin-sales-of-new-n-van-e-in-october/

• benim anlamadığım bir araç elektrikli olunca şekilsiz, şemalsiz garip bir görünüştemi olmalı?

• 2024 de kibrit kutusundan hallice araçları neden tasarlarlar anlamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten bu elektrikli olup da küçük formattaki arabalar neden bu kadar çirkin

• Lan bu şeyin neresi 15.500 $ ediyor acaba.

Çinlilere gümrük yasağı koyup bu zırvaları dayayacaklar gırtlağımızdan içeri

Düne kadar kapitalizm ve ölçek ekonomisi win diye eblek eblek konuşanların dünyayı sürüklediği hale bak :) :)

Çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 16 Haziran 2024; 22:38:53 >
  • hidrojennn kullanıcısına yanıt
    Zevkler tartışılmaz, ben çok beğendim

senin anlamana gerek yok boşver zaten o aracı alanlar içinde 1 ay bile ev gibi yaşayabiliyor yani şekli ona göre tasarlanmış senin gibi alıcı kitlesine yönelik bir araç değil genelde mühendis kesim alıyor o araçları çok fazla fonksiyonu var o araçların. Bkz misal kore gibi iq su yuksek toplum olan ülkelerde de hyundai h100 en çok satılan araç düşün araştır bakalım neden millet o tip araç alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 16 Haziran 2024; 23:33:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Honda,son 10 yılda araba tasarımı konusunda çok kötü avrupa için konuşuyorum önceden honda accordlar,cıvicler vardi bende bir civic almıştım lakin son yıllarda satışları çok kötü cünkü yeni arabaların tasarımı berbat ve pahalı resmen piyasayı kore ve çin arabalarına bıraktılar

• kafaya bak. içinde bir ay ev gibi yaşıyormuş :) çok fonsiyonları varmış. iq su yüksek toplumlarda çok satıyormuş. kore h100 en çok satılan araçmış (palavra) bu düşünmüş araştırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaraci -- 17 Haziran 2024; 01:20:00 >
  • ahmetkaraci kullanıcısına yanıt

Gerçeklere palavra diyen trol bol bu forumda alıştık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir bilgisi olmayan, her yorumun altına saçma sapan yorum yapan gerçek bir donanım haber uzmanı patates. bunlara alıştık.

Bu Japonya’da en çok ilgi gören sevilen tasarım tarzı. Dünya için çıkarmamış. Ayrıca çok güzel elektrikli araçlarda var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmetkaraci kullanıcısına yanıt

kendi sıfatını başkasına söyleyenlere alıştık asıl :D

• bunu söyleyip mutlu oldun mu patates. e mutlu olduysan bayramda çocuk sevindirmek sevaptır. bolça millete sararsın artık.

• Yorumlara bakınca halime şükrediyorum. İnternet mevcut araştırıp bakabilirsiniz. Honda , toyota başta olmak üzere japon firmaların birebir bu tip araçları var. Adamlar kendi ülkelerinde kullanmak üzere bu araçları üretiyorlar.

İtalyada fiat 500 sevdası satın alamamsından dolayı değil kullandıgı alanın ve yollara uygun aracı seçerek kullanmasıdır.

İçinde gizli karavan yapıp cokca kullanan insan var bu araçları japonyada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.