Şimdi Ara

Hong Kong'tan Mal Getirmek İlgilenen Lütfen Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi bende sizin gibi şirketi filan olmayan sıradan biriyim.Şimdi ben hong kong'tan bir ürün getirmek istiyorum(iphone screen protector).
    2 tane kendime getirebiliyorum biliyorum maksat ticaret.Mesela ben 100 tane almak istedim ki istiyorum,şirketim olmadan toptan vergisini ödeyerek cart curt sertifikası vermeden gümrükten alabilir miyim?Vergi ürün başına ne kadarsa ödemeye razıyım(İphone ekran koruyucu hangi kategoriye giriyo vergide bilan varsa vergisi söylesin lütfen)Yada mesela amcamın ufak bir şirketi var o şirket üzerinden yine vergisini ödeyerek getirtebilir miyim?Takıldığım nokta bu.

Bu konularda az çok bilgili ve güvenebileceğim insanlar varsa inboxımı şenlendirebilir tabiki milyon dolarlardan bahsetmiyoruz ancak herhafta güzel cep harçlığı kazanılabilinir bu işten.Önce tanışırız sonra işi konuşuruz ortak sermayeyle ufak birşeyler başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleygs -- 8 Ocak 2013; 23:22:46 >

• tıra attırıp getirtirsin tabi başkalarının mallarının arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

tıra attırıp getirtirsin tabi başkalarının mallarının arasında

yok yok benim o kadar büyük değil düşüncem başlangıçtaNormal kargoyla gelicek orta büyüklüklü bir kutuya sığıcak 100 dolarlık mal sıkıntı miktar değil sıkıntı sayısı 2'den fazla olan herşey ticaret muamelesi yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleygs

quote:

Orijinalden alıntı: erynch

tıra attırıp getirtirsin tabi başkalarının mallarının arasında

yok yok benim o kadar büyük değil düşüncem başlangıçtaNormal kargoyla gelicek orta büyüklüklü bir kutuya sığıcak 100 dolarlık mal sıkıntı miktar değil sıkıntı sayısı 2'den fazla olan herşey ticaret muamelesi yiyor.

uğraşma bence yapan vardır mafyası çok
  • acil lazım değilse part part çek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.