Arkadaşlar lityum pilleri eğer cebinizi ve telefonunuzu seviyorsanız kesinlikle tam bitirmeyin, voltaj değerleri dengesizleşiyor pile zarar veriyor, %20-80 ağırlıklı kullanın, veya en azından 20 altına düşürmeyin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (11. sayfa)
-
-
Hepsiburadadan alan arkadaşlar faturada imei yazmıyor bu bir sorun müşteri hizmetlerini arayan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet 2 gün önce yazmıştım buraya, cihaz teslim edilmeden hatalı fatura bildiriminde bulunulmadığı için bu sabah müşteri hizmetleri ile görüştüm. Talebi ilgili birimlere aktardılar, tarafıma dönüş yapılacağını söylediler. Beklemedeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 29 Ağustos 2024; 9:12:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sarj suresi nasil arkadaslar ,kamera da bug var mi ?
Şarj süresi pek iç açıcı değil gibi uzun kullanım yapanlar yorum yaparsa sevinirim.
@draqpit42 ben de talep oluşturdum dönüş olacak dendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 29 Ağustos 2024; 10:15:31 >
Hocam yanlışım varsa düzeltin ama Pro model ile düz arasındaki kamera farkının sadece ana kamera sensöründe ve ön kameradaki ekstra 2MPlik derinlik sensöründe olduğunu hatırlıyorum. Tabi görüntü işlemesi açısından işlemci farkı da var ama ben sadece kamera donanımından bahsediyorum. Hatırladığım kadarıyla Pro model 1/1.3 inçlik OmniVision sensöre sahipken düz modelde 1/1.5x değerinde Sony sensör vardı. Büyük sensörün daha iyi olduğunu tartışmaya gerek yok ama benim bugüne kadar kullanıp memnun kaldığım sensörler genellikle Sony oldu. Tabi bu demek değil ki OmniVision kötü, sadece yeterince deneyimlemedim. Ama ne demişler "Alışmış, kudurmuştan beterdir." Sony'nin karakterine daha aşinayım sadece. Dolayısıyla tercihim zaten düz modeldi ama golü fiyattan yedik işte :) Sonra bunda da aynı sensör var bir tele sensör için iki kat para ödemeye gerek yok diyip A55 aldım.
-
Arkadaşlar telefonda touchpal klavye kullanan varmı çalışıyormu. Xionami arayüzünde çalışmıyordu örneğin. Realme GT 2 Pro vardı dün sattım bundan almayı düşünüyorum. Honor arayüzünde çalışıyormu deneyen varsa ve bilgi verirse çok sevinirim.
-
Şarj için biraz beklemek gerekecek yorum yapmam için. Kamera tarafında ben bir soruna rastlamadım. Takılma, bug konusu olmadı şimdilik. Arayüz tarafında zaten sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Isınma yok cihazda.
Genel olarak ilk izlenimlerim fazlası ile olumlu. Cihaza hala hat takmadım. Uygulamaları sıfırdan kurup ayarlıyorum. Borsa ve kripto olduğu için yeni cihaza geçmek için hafta sonunu bekliyorum. 1 hafta sonrasında bir hatası, bugu, ısınması mevcutsa ben dile getiririm. Hakediyorsa övgüler yaparım. Şimdilik tek eksiği şarjın hızlı bitişi gibi duruyor ama düzene oturması için 1 hafta geçmesi gerektiğinden olumlu/olumsuz bir şey demek için erken hocam.
Tam olarak dediğiniz gibi kamera farkları hocam. Pro modelde kullanılan sensörün Magic 6 Pro'da kullanılan sensörün özelleştirilmiş versiyonu olduğunu unutmamak gerek. Şöyle düşünün bu fiyat bandında neredeyse her cihazda 4K 60fps desteği mevcut. Sebebi kullanılan işlemcinin destek vermesi. 200 modelinde işlemci desteği olmadığı için 4K 60fps yok ama kamera sensörüne bakıyoruz 8k 30fps desteği bile mevcut. Yani haklısınız sonuçta kamerası gerçekten sağlam bir sensörle geliyor, pro modelin yanında sönük kalıyor sadece. Haliyle fiyat performans odaklı olmak için işlemciden kısmışlar. Bir de iki cihazın kıyası HWP kanalında detaylı yapılmış diyemesem de yapılmış. Düz model fotoğrafları çektikten sonra işlerken kontrastı artırıyor, renk seçeneklerinden doğal modu seçsem ve AI kapatsam bile müdahale ediyor. Pro modelde de müdahale vardır belki ama fotoğraf örneklerinde Pro model daha başarılı, farkı hissettiriyor.
Sonuç olarak düz model fiyat performansa odaklanmak için bu cihaza aslında yakışmayan bir işlemci ile gelmiş. 7+Gen3 en azından performans anlamında 8sgen3 benzeri bir işlemci ve tercih edilmesi daha sağlıklı olurdu uzun dönemde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sag olun ,bende hanima almayi dusunuyorum honor x9a kullaniyor ,sarj dan memnun aslinda ama honor 200 ,honor x9a dan daha iyi ama ilginctir,ekranlari ayni oled
İyi günler arkadaşlar. Honor 200 ila Poco F6 arasında kaldım. Sizce hangisi alınabilir. Öncelik kamera ve batarya.
Önceliklerinize göre honor 200 alabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim.
merhaba,
yurt dışında bir inceleme sitesi honor 200 ün çok iyi olduğunu fakat kavisli ekranın kullanımının zor olduğunu, bazı bildirimlerin ise geç geldiğini söylüyor.
Ayrıca şikayetvar sitesinde bu model olmasa da diğer eski modellerde bayağı bir bildirim, mesaj sorunları olduğunu okudum, anlaşılan bu honor' un klasik sorunu, umarım honor 200 olan modelde yoktur.
Bu konularda siz ve teli kullanan forumdaki diğer arkadaşların yorumu nedir acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 29 Ağustos 2024; 21:0:28 > -
xiaomi ve poco istememenizin sebebi yazılımsal sorunlar değil mi hocam ?
-
merhaba,
kavisli ekran kullanımı nasıl ? bazı yorumcular kavisli ekranın iyi bir deneyim olmadığını söylüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 29 Ağustos 2024; 21:34:1 > -
Honor 200 pro şarj çabuk tükeniyor.
Nasıl önüne geçeriz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kavisli ekran ne kadar şık gözükse de kullanımı zor cihaz elde durmuyor kayacak gibi oluyor ama doğru bir kılıfla bu sorun ortadan kalkıyor diyebilirim ilk kez kavisli ekranlı cihaz kullanıyorum doğru kılıf ile alışılıyor sıkıntı yok. Bildirimler kısmına gelirsek bende pro modeli var 20 küsur gündür kullanıyorum gerkesiz uygulamaların bildirimlerini kapatarak kullanıyorum wp vb sosyal uygulamalar da açık ama her hangi bir gecikme veya gelmeme yaşamadım.
Yukarıdaki kendi batarya performansımı paylaştım onlardan kötü mü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X