< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (13. sayfa)
-
-
Honor 200de kesinlikle optimizasyon sıkıntısı var. Chrome, opera vsde forumda sayfa kaydırırken 60 hz gibi çalışıyor ayarlardan dinamik yerine yüksek seçersem sorun çözülüyor. Deneyim olarak çok baltalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba, arka plandaki açık uygulamaları görmek için aşağıdan yukarıya kaydırma mı yapılıyor, yoksa soldan sağa mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 30 Ağustos 2024; 10:51:50 > -
HB, bugün teknoloji ürünlerine 250 TL kupon veriyor, 2 eylüle kadar geçerli, honor 200 20.250 ye alınabiliyor. Önemsiz bir miktar olsa da hiç yoktan iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 30 Ağustos 2024; 10:50:55 > -
Aşağıdan yukarıya yani standart ama sola veya sağa yaparsanız bölünmüş ekran veya çoklu uygulamalar çıkar, sağdan sola köşelerden yaparsanız Google asistan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURLİKAT -- 30 Ağustos 2024; 11:2:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatların düşüşü ile ilgili Honor'un bir etkisi yok sanırım. Satışa sunan firma fiyat belirliyor diye biliyorum yukarıda arkadaşa verilen cevapta yazılana göre böyle bir durum söz konusu.
Cihazı satan kurumlarla iletişime geçildiği zaman serbest piyasa kelimesi ön plana çıkıyor.
Samsung S24 Plus 46.500 liradan satıldı lansmanda, aradan 2 ay geçti 31.000 liraya sattı Samsung Shop. Aradım görüştüm, serbest piyasa dediler.
Ben lansmanda yüksek fiyattan ürün almadım hiç, Honor 200'de 19.999 liraya alındı. Yine de hem Samsung ile görüştüm, hem de Honor'un instagramda çıkan reklamına tepki mesajı yazdım. Konuya yazmak yerine herkes tepkileri gerekli yerlere iletirse bir aksiyon alınabilir. Samsung tarafında distribütör değişti bu yüzden. Haklı olduğunuz noktada hakkınızı arayın, sessiz kalmayın. Başınıza gelmesini beklemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 30 Ağustos 2024; 11:6:18 >
-
Hatta şu an 500 liralık kupon ile birlikte 30500 e 200 Pro alınabiliyor. Bu durum can sıkıcı olsa da yapacak bişey yok. Müşteri hizmetleri ile görüşebilmek adına iade kaydı açıp durumu belirttim fiyat farkı beni cihazda soğuttu şeklinde açıklama yaptım incelemeye aldılar bakalım kupon v.s tanımlarlarsa en azından teselli olur.
Bu arada bir haftadır 200 Pro kullanıyorum izlenimlerimi kısaca aktaracak olursam:
-Ekran çok çok iyi, bu ekran ile webde dolaşmak, sosyal medyada dolaşmak zevk veriyor, direk 120 hz kullanıyorum. Çok akıcı ve güzel bana göre.
-Kamera harika, olur olmadık şeylerin fotoğrafını çekerken buluyorum kendimi. Portre fotoğrafı muhabbeti benim gibi çocuk sahibi olup çocuğunun fotoğraflarını çekenler için çok güzel fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. Video konusunda yorum yapamayacağım çok video çeken biri değilim. Ama aynı anda hem ön hem arka kamera video çekebilmek hoş.
-Arayüz magic ui mate 20 prodan alışkın olduğum için çok çabuk adapte oldum, kasmıyor, aksamıyor, yağ gibi akıyor, bazı bildirim problemleri var ama emin olamıyorum Huawei healt uygulamasını kurduktan sonra yaşadım sanırım. Bildirimleri telefondan da alabilmem için neredeyse tüm herşeye izin vermemi istedi uygulama. Belki bi kaç ayarı bozmuş olabilirim. Aod yerine aktif bekleme ekranı kullanıyorum, bildirimler gelince ekran uyanıyor, yapay zeka özellikleri pek yok gibi, x de gezerken bir fotoğrafı kaydetmeden direk favoriler alanına eklemek kullanışlı geldi.
-Kutu içeriği dolu kılıf, ekran filmi, şarj aleti olması büyük avantaj.
-Şarj hızı hiç de 100 watt gibi değil sanki daha yavaş şarj ediyor ha yine 1 saat gibi bir sürede pili dolduruyor
-Malzeme kalitesi üst düzey değil, plastik olduğu belli ha kılıflar kullanacağım için çok sorun etmiyorum.
-Pil için daha iyi olmasını beklerdim ama yine de sabahtan aldığımda günü çıkartıyor benim kullanım şartlarına göre.
-Fiyatının bu derece oynak olması can sıkıcı
Telefon hakkında diyeceklerim bunlar, ben memnunum ve bu fiyat bandında tavsiye ederim özellikle 30500 fiyatı ile kaçırılmaz bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Honor 200de yakınlık sensörü yok mu?
İyi yapmışsınız hocam benim iade hakkım bitti bitmese bende sizin gibi yapardım.
Orası günlük sıfırlanıyor
Adamlar fiyat indiriyor yine de yaranamıyor ben bizim insanımızı anlamıyorum :) Arkadaşlar lansman dan ürün alıyorsanız bu fiyat inişlerinide umursamıyor olmanız gerekli.
Cihazla ilgili yorumları okuyayım dedim herkes hepsiburada'nın yaptığı indirimlerden şikayet etmiş. Bu konudan rahatsız olan arkadaşlar bir cihazı çıktığı dönemde değil en azından 6 ay sonra alırsanız şikayet ettiğiniz konudaki gibi uygun indirimli fiyattan alırsınız. Apple dışında türkiyede tüm android cihazların kaderi bu s23 ve s24 serisinde de aynıları oldu. Bunlar tüketicinin faydasına olan eşyler bir kısım ön sipariş de alan azınlığın faydasına olmasada genel tüketicinin faydasına tekrar hatırlatmak isterim.
Güzel bir cihaza benziyor alan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
Honor 200 içinde aynı şeyleri söylemek mümkün, ayrı ayrı değerlendirme yapmaya gerek yok bence.
Ekran hızını dinamik seçince tarayıcı ve youtube gibi uygulamalarda kararsızlık mevcut. Bende 120hz kullandığımdan sorun olmuyor.
Kamera tarafında özellikle telefoto lens çok başarılı olmuş. Optik zoom 2.5x olsada daha fazlasında da kayıp minimum düzeyde oluyor. Bu konuda yapay zeka başarılı. Müdahale edeyim derken bozmuyor bazı markalarda olduğu gibi.
İşlemci bu cihazın donanımı arasında en çok tereddüt ettiğim konu. Uzun kullanım yapılmadıkça yorumlamanın bir anlamı yok. Şimdilik yağ gibi akan bir cihaz var elimde. 3 gün 3 ay sonra ne olur bilemem. Ben dah çok MagicOs arayüzüne güveniyorum :)
20K fiyatta hiç bir telefonun kamerası fotoğraf modunda bu kadar başarılı değil. Cihazdan beklentisi kamera olanlar kesinlikle almalı. Video tarafına ben yorum yapamıyorum, kullanan birisi değilim.
Cihazda fps oyunları oynayanlar hiç düşünmeden Poco F6 12/512 modelini alsınlar. Hem Sony kamera hem de 8sgen3 işlemcisi mevcut. O fiyata genel paket anlamında daha iyisi yok.
Honor 200 Pro'nun ben hala yüksek fiyat olduğunu düşünüyorum. 30K altına inmesi muhtemeldir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pocoların yazılımı değişsin ilk önce. O kadar leş bir yazılım olamaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: to9yPocoların yazılımı değişsin ilk önce. O kadar leş bir yazılım olamaz.
X6 Pro'dan geçtim bende. Yazılım konusunda haklısınız ancak amaç oyunsa daha iyisi yok bu fiyata. Aslında oyun için telefonlar var da fiyatları yüksek malesef.
Oyun için bir şey diyemeceğim hocam. Ama yazılımı çıldırtır insanı. Fiyatlar dediğiniz gibi sıkıntı. Vergilerde bir nebze canımıza okuyor.
-
Aynen
Ekran,Kamera icin Honor 200
İslemci,batarya,oyun,guc icin poco f6,poco x6 pro
bende poco f5 var 7/8 saat ekran suresi aliyorum,tum oyunlari sorunsuz oynuyorum ama kamera,ekran o kadar iyi degil honor x9a nin ekrani bile poco dan kaliteli ama benim kamera ile isim yok,hanim ilgileniyor honor x9a ile 2 gune yakin sarji gidiyor sanirim honor 200 de bu zor gibi
honor 200 un tek rakibi vivo v30 dur,Bu arada karsilastirma videolarini bulamadim
bu arada vivo v30 sitesinde 22 900 tl seviyesi inmis arti 3000 tl world puan veriyor 20 k civarina geliyor bilginize...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 30 Ağustos 2024; 13:25:7 >
hocam bazi ayarlari yapinca cok iyi aslinda poco launcerin guncel versiyonunu yukleyince bile cok fark oluyor ,kendi temasi kullanmak gerek vs ama magis os tabiki daha iyi....
Ultrasonik Yakınlık Sensörü var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X