< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 30 Ağustos 2024; 13:32:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (14. sayfa)
-
-
honor 200 için detaylı yurt dışı inceleme yapan bir kaç siteyi inceledim;
tüm incelemelerden sonra batarya konusunda edindiğim kanaat şu; batarya performansını kötü, orta, iyi, çok iyi kategorisine ayıracak olursak, bu cihazı iyi kategorisine dahil ediyorlar.
Benim oyun bilgisayarım var, telefonda oyun oynamıyorum, sosyal medyayı yoğun kullanmıyorum, bataryanın 2 gün yeteceği kanaatindeyim, benim için açık uygulamalar arası geçiş hızları ve akıcılık önemli, bakalım telefonu alalım da göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 30 Ağustos 2024; 13:44:28 > -
Vivo V30 işlemcisi aynıysa Honor 200 tarafındayım ben. Kavisli ekran var V30 modelinde, koruyucu bulmak dert, taktıktan sonra kalkması ayrı dert. Bataryası çok iyi diyorlar V30 için, önemliyse tercih edilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esim, optik zoom, hoperlor, batarya kapasitesi ve şarj gücü olarak üstün honor. Vivonun ise üstün oldugu konu yok gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Honor 200 daha mantıklı bir seçim.
-
anladım, huawei matepad tabletlerdeki gibi.
-
honor üstelik kızılötesi kumanda bile koymuş. Ayrıca yakından detay çekim ihtiyacı için 12 mp makro çekim her telefonda yok, çoğunluk 2 mp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 30 Ağustos 2024; 14:6:36 > -
1 Saat Boyunca İnceledim Cihazı. Tecrübe Ettiklerimi Aynen Anlatıyorum.
Hız: 10/10
Fiyat: 10/10
Ekran: 10/10
Kamera: 10/10
Tasarım: 10/10
Hoparlör: 10/10
Ayrıca Fiyat Hepsi Burada Üzerinde 20.499'dan 20.249'a Düşmüş. (30 Ağustos 2024 - 14:00) İtibari İle Gördüğüm Fiyat.
Cihaz Bana Göre Honor 90'ın Ele Alınıp, Eksiklikleri Tamamlanıp, İşlemci, Kamera, Hoparlör Gibi İyileştirmeler Yapılıp, Seriye Devam Ettirilmiş Hali Gibi Geldi. Bence Bu Fiyat İle Kesinlikle Rakipsiz. Kendim Realme 8 Kullanıcısıyım. En Kısa Zamanda Almayı Düşünüyorum Ama Elimdeki Cihaz Fazlası İle İş Gördüğünden Geçiştiriyorum Alma İşini.
Bakıyorum Alan Arkadaşlar, Daha Kutudan Çıkartmadan Şarj Yetmiyor Diye Kendilerini Yiyip Bitirmişler. Cihaz 1 Hafta 10 Güne İndexlemeyi Bitirip Kendine Geldikten Sonra Tekrar Yazın. Milleti Ürkütmeyin. Daha Çok Güncelleme Gelir, Daha Çok Şey İyileşir Ne Bu Aceleniz.
Canavar Gibi Cihaz Özetle. Alın, Aldırın. Günümüz Türkiyesi İnsanlarına Bu Para Ve Bu Özellikleri Olan Bir Cihaz, Altın Değerindedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhar Abi -- 30 Ağustos 2024; 14:11:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba,
Bu konuda cahil kalmışım, yeni telefon ilk açıldığında batarya performansının 1 hafta indexleme yapıp sonra kendine geldiğini, gerçek performansını 1 hafta ya ada 10 gün sonra gösterdiğini ilk defa sizden duyuyorum.
Yanlış anlaşılmasın eleştiri anlamında değil, yeni bir şey öğrendim anlamında söylüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 30 Ağustos 2024; 14:16:21 > -
Üzerinde Yazılım Bulunan Tüm Cihazlar İçin Geçerli Bu İndexleme Durumu. Akıllı Saat İçin Bile Aynı Durum Geçerli. Hızlı Şarj Bitme, Yavaşlık, Isınma, Donma, Takılma Gibi Şeyler İlk 1 Hafta 10 Gün Süresince Gayet Normal Şeyler.
Honor 200 ile çekilmiş örnek bir kaç fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba
Elimde halihazırda nothing phone 2a da var dediğin gibi bir durum olmadı. Kutudan çıkardığım gibi 7 saat ekran süresi veriyordu hala veriyor. Honor 200 yazılımsal olarak şu an pili verimsiz kullanıyor. 1 haftayla çözülecek iş değil.
Dediklerinize gore sanki honor 90 gibi herkes sarj dan muzdarip,bu benimde aklimi kurcaliyor ,honor 200/vivo v30 arasi gidip geliyorum,vivo nun sarji iyiymis diyorlar ama honor da kaliteli ,fotograflari bir tik daha iyi sanirim.
evet, arkadaşın söyledikleri bana da pek mantıklı gelmiyor, eğer öyle olsaydı (olsaydı bile herkes bu bilgiye sahip olmak zorunda değil) herkes ilk haftasında iade eder, telefon şirketleri zarara uğrardı, telefon şirketleri böyle bir şeyin olmasına asla müsaade etmez diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 30 Ağustos 2024; 17:34:5 > -
P60 Pro kullanırken bahsedildiği gibi ilk zamanlardan sonra daha iyi gitmeye başladı batarya tabi öyle aşırı bir fark değildi sadece hissedilir şekilde..
-
Vivo hakkında bilgim yok ama honor şu an hatsız şekilde WiFi bağlı boşta şarjı çok harcıyor optimizasyon sıkıntısı var
Hocam, eski telefondan yeni telefona (honor 200) bilgileri aktarırken, huawei ve honor un ortak "phone clone" diye bir uygulaması var, siz bu uygulamayı mı kullandınız ?
-
kötü haber.
daha yeni telefon, gelecek güncellemelerle düzeleceğini ümit ediyoruz,
aslında yurt dışı bir çok inceleme sitesi bataryaya iyi not vermiş ama...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 30 Ağustos 2024; 18:38:12 > -
Hayır gerek duymadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X