< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (9. sayfa)
-
-
Arkadaşlar çok kararsızım lütfen yardım edin
Samsung Galaxy A55
Poco X6 Pro 5G
ve Honor 200 arasında kaldım.
Kullandığım telefon huawei p20 lite idi. 1 hafta önce kırdım. Huawei ve türevlerini kullanmamaya yeminliyim. Honor da huawei uzantısı değil mi? Uzak durmam için başlı başına bir sebep ama fikirlerinizi bekliyorum.
Oyun oynamam. Sosyal medya kullanıyorum çoğunlukla. Bankacılık borsa vs.. Lütfen yardım ne alayım ben
-
Poco X6 Pro'dan uzak dur hocam, yazılım düzelmedikçe sizi memnun etmez. Kamera öncelikse Honor 200, değilse A55 işinizi görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poco X6 pro dan Honor 200 e geçiş yaptim, Xiaomi ve türevlerini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben Honor dan memnunum ama siz kullanmak istemediğiniz için Samsung en iyi seçenek olarak duruyor. Şunu belirteyim Honor ekran kamera ve batarya olarak gayet tatmin edici.(Poco X6 pro ya göre)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler yorumlar için. Cidden poco x6 kullanıp da memnun olan görmedim. Donanım çok iyi gözüküyor fiyatı da cazip ama vazgeçtim x6 pro'dan
Kamera da önemli değil de kutu içeriği önemli aslında. Sarj adaptorunu evden çözerim hizli şarj derdim yok da şu fabrika cıkıslı jelatinin samsungda olmaması cok kötü. Telefoncu gezip cam takırmam lazım. Onlarda dandik oluyor parmak izi falan okumuyor. Jelatin olsa samsungda... Uğraşmak istemiyorum vallahi ama arada 3 4 bin tl fark var honor 200 ve a55 arasında. Krediyle alacagım için iyice fark olacak.
-
Hocam ben de yaklaşık 5 gündür kullaniyorum Honor 200 ü. Bundan önce de 1 hafta Smasung S21 FE kullandım ve dayanamayıp MagicOS arayüzüne daha doğrusu bildiğimiz Huawei EMUI arayüzüne dönüş yaptım. Samsung arayüzü genel olarak stabil ve akıcı olsa da kullanışlılık açısından MagicOS daha güzel geldi bana. S21 FE de Sahibinden uygulamasında gezinirken dokunmatikte takılmalar ve nette yavaşlama oluyordu. Honor 200 hem hafif hem ele oturuşu gayet güzel. Cam arka kasadansa dokulu kaliteli bir plastik hem daha uzun ömürlü olur hem de ısıyı daha az hissettirir elde. Kaldı ki telefonda ısınma sıfır. Zaten güzel bir de soğutma kanalı mevcut. Diğer artılara çok girip uzatmaya gerek yok. Bug anlamında da hiç bugla karşılaşmadım. Karşılaştığım tek sorun Bein Connect uygulamasında üye girişi yaparken uygulama donup kapanıyor. Cihazla mi alakalı yoksa uygulama kaynaklı mi bilmiyorum.
-
Bende teslim aldım telefonu, yavaş yavaş kurulum yapıyorum. Isınma, kasma, takılma söz konusu değil ki cihazların kurulum aşaması bu konuda önemli bir kriter. Isınacak telefon bu aşamada belli eder kendisini. Yanlız kutudan çıkan kılıf kamera bölgesini ucu ucuna koruyor, Aliexpress yolu gözüktü bana.
Dakika 1 çift tıkla ekran kapatma yok mu? Reddit vs araştırdım ama çözüm bulamadım bilen varsa paylaşırsa sevinirim
Hayırlı olsun hocam umarım uzun süreler sıkıntısız kullanırsınız. İlk sayfalarda fotoğraf örneği paylaşan bir arkadaş WhatsApp bildirimlerine dair bir bug bulmuştu onu kontrol edebilirsiniz. Gördüğüm şikayetler kamera merkezinde dönüyordu genelde, yukarıda bir arakadaş da telefonun işlemcisinin kamera paketi karşısında güçsüz kalabileceğini söylemiş. E bu telefon kamerası üzerinden pazarlanıyordu, benim de bu yüzden dikkatimi çekiyordu ne anladım o zaman bu işten? Kameraya dair herhangi bir sıkıntı yoksa telefonun rakibi S23 FE bile değil, amiral gemileri olur. S23 FE tele kamerada 8MP çıktı verirken Honor 200 12,5MP (50MP dedikleri interpolasyon, pixel binning aslında) veriyor. Eğer kamera odaklı bir fiyat/performans telefonu arayışındaysanız bu telefon rakipsiz.
Benim takıldığım nokta yapılan şark kurnazlığı, markanın takipçilerine yaptığı muamele. Daha forumda haberi bile çıkmadan Honor 200ü takibe almıştım. 32 bin liraya telefonu satışa çıkarıp 4 bin lira lansman indirimi dedikten sonra fiyatı 24 bin e sonra 20 bine indirmeyi bilmem siz nasıl yorumluyorsunuz. Ama ben en basit ifadesiyle marka takipçilerine, ilk müşterilere ve Türk halkına yapılan bir saygısızlık olarak yorumluyorum. Ürünlerin fiyatlarının zamanla düşmesine aşinayız ama bir ay dolmadan %40 oranında bir fiyat düşüşü gerçekten insanı (ayıplı ürün noktasında) şüpheye düşürüyor. Mail de attım. Honor Türkiyenin verdiği cevap kabaca biz sadece cihazı ithal ediyoruz, gerisine karışmıyoruz gibi bir şeydi. Dilerseniz paylaşabilirim. Halbuki bu telefon daha ilk günden 24 bin liraya satışa çıkıp 4 bin lira da lansman indirimi olsaydı memlekette ikinci bir "sat discovery al" vakası yaşanabilirdi. Gündelik hayatta da önce yüksek fiyat çekip ben dükkandan çıkarken fiyat düşüren esnafı sevmem, benzerini yaşadım. Firmaya da bildirdim. Israrla Honor Globale ulaşabileceğim bir kanal sunmadılar. Bir aksiyon alıp almayacaklarını da zaman içerisinde göreceğiz. Çünkü bence bu resmen kötü bir marka algısı oluşturma girişimi. 1 ayda %40 değer kaybeden telefon. Sanmıyorum ama eğer gerçekten bu fiyatlandırmanın suçlusu Honor Türkiye değilse çözüm basit. Diğer firmalar gibi kendi sitelerinden ürün satışına başlarlar. Bir tarafta kamerası daha kötü bir telefon kullanmaya devam etmek, öte tarafta yapılan şark kurnazlığını ve sahip olunan şüpheyi görmezden gelip zarara girerek kamerası daha iyi bir telefon kullanmak var. Ben kamerası daha kötü bir telefon kullanmaya razıyım. Kamera işine takılırsam da Samsung'un marka algısı ve ikinci el piyasası memlekette daha iyi 6 ay 1 sene sonra A55'i satar Honor 200ün ikinci elini aynı paraya satın alabilirim sanırım. Dolayısıyla ilk başta kafamı karıştırmış olsa da sıfır Honor 200 alma fikrini bir kenara bıraktım.
-
Honor 200 , Cihazım dün geldi , kullanımı ve ara yüzü çok beğendim , ekran ve donanım , bir kaç foto performans olarak da güzel. Fakat kavisli ekran ve fiziksel boyut biraz küçük geldi.
İsteyen arkadaşlar var ise 19 Bin tl den verebilirim. Özel mesaj atabilirsiniz. İsteyen olmazsa iade edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kia kaha -- 28 Ağustos 2024; 16:46:15 > -
Kamera olarak öne çıkan cihaz Pro modeli, düz modelde kamera paketi yine güzel ancak Pro kadar değil tabiki.
ilk once kullanici yorumlarina bakin arkadaslar hemen atlamamak gerek, daha kasim indirimleri olacak o kadar acele etmeyin derim,honor 90 da sarj problemi vardi galiba,bir kac gune gene 24 bine cekip ,kasim da 19 bin civarina gelebilir.Gecen sene aynisi honor 90 da oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 28 Ağustos 2024; 17:19:15 >
Evin az çeken odasında 2.4ghz kanalı üzerinden nothing phone 2a ve honor 200 speedtest yaptım. Honor 42 mbps download 14 mbps upload, nothing 22 mbps download 8 mbps upload yaptı. WiFi 6 modem.
Bende 200 pro var. Fiyat saçmalığına katılıyorum. Bu düpedüz önce öpmeye çalışıp, öpebiildiğini öptükten sonra normal satış fiyatına düşürmektir. Onun dışında Honor 200 serisi mevcut fiyatına göre gayet alınası telefonlardır. iPhone 15 Pro Max'den geçip memnun kaldım, millet hangi seviyede telefon kullanıp bu telefonları beğenmiyor anlamış değilim.
Ney küçük geldi
Düz 200 modeli oyunlarda test eden var mı ? Wilf rift oynayacağım genelde birazda Gensin İmpach , yani 200 modeli almak üzer mi sizce?
-
Genshin impact için yeterli bir işlemciye sahip değil, oynatır ama istediğiniz performansı alamazsınız. Bu cihazı oyun severler düşünmesin bence.
Her ne kadar yazılımı beğenmesem de Poco X6 Pro ve Poco F6 oyun performansı anlamında F/P cihazlar.
Merhabalar urunu hb da dan siparis verdim yesil modeli teslimat kargoya 4 eylul deniyor sipris veripte daha once teslim alan oldu mu o tarihten once yoksa o tarihe kadar bekletecek mi acil ihtiyac olmasa onemli degilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X