< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 28 Ağustos 2024; 21:5:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (10. sayfa)
-
-
Şuan galiba ertesi gün teslimat var bende dün aldım salı teslimat yazıyordu iptal ettim edilen aldım yarın teslimat yaziyor bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pro modeli bir kaç güzel artısı var düz modele göre arada şuan 13K kadar fark var kesinlikle değmez bence bu farka 20K honor 200 çok iyi bir seçenek bence.
-
Cihaz kurulumu yaptım hat takmadım. Şarj çok hızlı tükeniyor ayar vs var mı?
ekranı çift tıkla kapatma yok ancak widjet'ların içinde dahili bir screen lock olayı mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj durumu nasıl hocam? Henüz hat takmadım ama su gibi gidiyor
Ekran süreleri ne alemde arkadaslar, hic aklimda yokken bugün aklima girdi cihaz A55 - Poco x6 pro - honor 200 birini secip onu almak istiyorum
Cihazı Bi şarj edin hemen belki olmaz batarya performansı
Bende aynı durumdayım, kurulumu bitirdim hat takmadım. Yoğun bir süreç oldu cihaz elimden düşmedi. %50 batarya ile çıktı kutudan 3 saat ekran süresi var, kalan batarya %12. Full bitirip kapalı şekilde şarj edicem. 1 haftaya batarya düzene oturur diye düşünüyorum. Örnek olması açısından ss ile destekleyelim.
Yukarıda bir arkadaş cihazın küçük geldiğinden bahsetmiş. Hak veriyorum, boyut olarak X6 Pro'dan daha büyük olmasına rağmen arka ve önden eğimli olması küçük hissettiriyor. Alışmak biraz zaman alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 28 Ağustos 2024; 22:44:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende realme gt 2 var verip üstüne nakit vermek istiyorum
Realme Gt 2 de iyi cihaz. Neden geçmek istiyorsunuz.
Bende kullanmıştım. Kamerasını beğenmemiştim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de Honor 200 ile Pro neden aynı konuya dahil edilmiş. Çok ayrı cihazlar bence.
Realme gt2 süper cihaz lakin ön kamerayı beğenmiyorum siz kaça sattınız
200 modeli 20 bin olmuş. Yağmalamışlar. Dedik ama. 200 modeli 20 bin, Pro modeli de 27 binde rakipsiz olur. Pro'ya da sağlam bir indirim gelirse hanıma alırım. Gerçi 200 modeli de 20500'e düşündürüyor.
-
İyi satis yapar galiba düz modeli.
12
Hocam ekran sürem az ya %20 sarja kadar 4,30 5,30 saat veriyor normal mi bu realme gt2 nin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutCAN41 -- 29 Ağustos 2024; 1:29:3 >
Wild rift yağ gibi oynatır hocam bu işlemci çok daha düşük işlemcili cihazlarla bile sabit 60 fps oynadım oynuyorum, zaten çok ağır oyun değil wilf rift, gen impach için bişey diyemiycem ama tahminen orta ayarlarda kasmadan oynarsınız
-
Aynı durumdayız hocam. %50 ile kutudan çıktı 2 saat ekran süresiyle %20 kalmıştı. Şarja taktım bakalım bugün test edeceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X