Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: HanDar05 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (6 Mobil) - 11 Masaüstü6 Mobil
5 sn
4.922
Cevap
143
Favori
225.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz inceledim fiyatı olması gereken yere inmiş. A55 18400 tlye satılırken honor200 20 civarına ancak satılır. Tasarım olarak a55 çok önde duruyor. Samsungun marka algısı ve yazılım güncellemesini de katarsak ilk cümledeki sonucu çıkardım.
  • Telefon bugün geldi fakat wifi hızı çok yavaş aynı sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower12 -- 27 Ağustos 2024; 20:31:43 >
  • MPower12 M kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam cihazınız, nasipse yarın teslim alacağım. Mevcutta kullanan arkadaşlar yorumlarsa seviniriz.

Pro da tam tersi eski telefonumla çekmeyen yerlerde de çekiyor yeni açtığınız için olabilir mi?

• cLk kullanıcısına yanıt
    A55'in islemcisi a78 bazlı honor a715, 25w şarj -100w şarj, a55de optik zoom yok, 256-512 gb hafiza, 8gb-12 gb ram, a55de kutudan sarj aleti çıkmıyor bence aralarında 2 bin liradan daha büyük fark var.

İyi bir sarj aleti zaten 500 lira.
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Testlerde grafik işlemci olarak A55 önde, diğer işlerde de fazla geride kalmıyor. Android ve güvenlik güncellemesi vermesi bakımından A55 birer yıl daha uzun ömürlü ve bu güncellemeleri aylık olarak verecek. ip sertifikası yok-ip67 var, ekrana korumasına dair bilgi yok-gorilla glass victus+ var, plastik çerçevelere karşı metal çerçeve var, artırılabilir hafıza yok-artırılabilir hafıza var, bildiğim kadarıyla garanti aracı firma (FixSmart) üzerinden-firmanın kendi garanti ağı var gibi A55in de üstün olduğu taraflar var. Ayrıca daha yeni bir konu olmasına rağmen bu konuda konuşulan buglar var diye biliyorum A55 konusunda herhangi bir bug görmedim. Dolayısıyla cihaz daha stabil diyebiliriz. Açıkçası mesele nereden baktığınıza göre değişir.

Her iki cihazın da satışa çıktığı fiyatı düşünürsek aradaki fark asla 10500 lira değil. Hatta yurt dışı piyasaya çıkış fiyatlarını düşünürsek Honor 200 yaklaşık 90 dolar daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasilyus -- 27 Ağustos 2024; 22:28:57 >

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt

şuan ki fiyatıyla A55 HONOR a rakip olamaz

Önceki telefonum Huawei Mate 10 Pro idi. Huawei genelde wifi çekim kapasitesi bakımından diğer Android telefonlardan daha geniş bir alanda ağa bağlanıyor. Bu durum Honor 200 için de geçerli. İş yerinin bahçesindeki kamelyada bina içindeki ağa Xiaomi Redmi Note 13 ve 12 Pro plus, hiç baglanamadi. Samsung S21 Fe(1 hafta kullandım) ve S23 Fe 1 diş ve arada koparak bağlandı. Mate 10 Pro ve Honor 200 iki diş ve hiç kopmadan stabil bağlandı. Hız konusunda bir yavaşlık görmedim. İlk kurulum esnasında ve ilk 1-2 saat arka planda fazla yükleme ve güncelleştirme olduğu için belki öyle hissetmiş olabilirsiniz.
  • AsoBey kullanıcısına yanıt

Olur hocam neden olmasın. İki cihazı da 100 bayana gösterelim büyük çoğunluğu a55 ister  

😄😄😄
  • a55, honor'dan 26 gram daha ağır, 0,6mm daha kalın. buna rağmen pili de 200mah daha büyük honor 200 ün. 26 gram çok ciddi bir fark. elde çok hissediliyor. a55 takoz gibiyken, honor benzer ekran boyutunu çok daha zarif bir cihazda veriyor. piyasada artık bütün telefonlar büyük ekranlı ama hem büyük hem hafif ve ince cihaz yok gibi birşey. sırf bu yüzden honor 200 alacağım. ağırlık mevzusuna takıntılıyım, 187 gram bulunmaz bir hafiflik.

kağıt üzerinde ikisinin de ekranı iyidir diye insan dikkat etmiyor ama gözle bakınca honor un ekran çok daha iyi, orta seviye değil de en üst seviye bir cihazın ekran gibi.

• sinyorahıskalı S kullanıcısına yanıt

telefonun içindeki wifi anten sisteminde 2xMIMO yapısı varsa o zaman farkediyor çekim gücü hocam.

• sinyorahıskalı S kullanıcısına yanıt

Şu an fiyat 20.5k oldu. Honor yapmış yapacağını....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 28 Ağustos 2024; 10:12:59 >

Olur. Bir aydan daha kısa sürede %40 indirim yedi Honor. Hem de yabancı forumlarda aşırı ısınma ve kamera arayüzünde donmaya dair şikayetler başlamışken. Burnuma pis kokular geliyor...

7gen3 ısınan bir işlemci değil, ısınma konusuna inanmam ama kamera arayüzünde donmalar olabilir. 7gen3 cihazdaki kamera paketi için soru işareti zaten. 7+Gen3 olsaydı keşke.

Isınma konusunda da şöyle bir durum olabilir. Kamera için işlemci tam performansta çalışıp kendini aşırı zorlarsa ısınma olabilir. Cihazda S24 kalitesinde kamera paketi var işlemci düşük kalıyor malesef bu pakete.

Tamam hocam sen A55 al

Diyecekleri şu: Honor ne ya? Samsung en azından bilinen, güvenilir marka olduğu için onu tercih ederim. Yetersiz bilgi sonucu böyle sonuç ortaya çıkması normal. İnsanların Apple abi yaaaaa diye kendini kandırması gibi.

:) yok abi adam honor'un güzel bir modeli uygun fiyata satmasına hasetlenmiş resmen. Ben hasetlendim de diyemiyor, başlıyor yok honor öyle yok honor böyle "ucuz Çinli" bilmem ne. yaw sanki Çinde merdiven altından çıkmış firma bu, bildiğin Huawei gibi bir devin alt markası olarak doğmuş bir marka. şaka gibi ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 28 Ağustos 2024; 12:59:3 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Biraz okursanız, geçmiş mesajlara bakarsanız, hatta konunun en beğenilen mesajlarına bakarsanız Honor 200 almayı planladığımı fiyatı gereksiz yüksek çıkınca benzer özelliklere sahip A55 aldığımı fakat Honor'un fiyatı düşünce zarar etmek pahasına A55'i satıp Honor 200 almayı düşündüğümü, sonrasında da yabancı forumlardaki ısınma ve kamera arayüzündeki donma şikayetleri ile karşılaştığımı görürsünüz. Neyse, okumuyorsanız tartışmaya gerek yok zaten.

Hocam nerdeyse 5 gündür kullanıyorum ve herhangi bir ısınma yada bug ile karşılaşmadım. Şunu belirteyim kamerayı aşırı yormadim ve ısınma yada donma olur mu bilmiyorum. Bu şartlarda bu telefonun rakibi A55 değilde S23 FE belki olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.