Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (6. sayfa)
-
-
verdiğiniz bilgi için teşekkürler siz kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim
-
14 gün dolmadan kullanılan telefon iade ediliyormu arkadaşlar? -
Proyla arasındaki 12 bin lira farka değer mi arkadaşlar ona göre sipariş vereceğim -
Yani şuan Honor'a sinkaflı küfürler etsek yeridir. Honor 200'ü daha ülkeye gelmeden takip edip satın almaya niyetliydim. 32bin lira fiyatı görünce telefonu ölü doğdu olarak değerlendirip Ağustos ayının başında, yurt dışında Honor 200'le benzer fiyatta olmasına rağmen Türkiye'de neredeyse yarı fiyatına satılan Samsung A55 aldım. Şimdi telefon 20bin liraya satılıyor. 32 bin liradan alanların suçu ne? 24bin liradan alanların suçu ne? Telefonun bu fiyata ineceğini bilsem ben de bir ay bekler Honor 200 alırdım benim suçum ne? Cevap vereceklerini sanmam ama ben mail atacağım.
-
Esim var mı bu cihazlarda? -
800 TL puan kazanımıyla sipariş verdim bakalım gelince yorum yaparım. Nothing phone 2a kullanıyorum memnunum ama merak ettim fiyatı görünce dayanamadım 😅 -
Ben ettim 2 kez yukarıda da yazdım eksiksiz nokta hatasız teslim edilirse kabul edilir.
-
Benim paket kargoya verilmiş, aşırı yığılma oldu yeşil renkte stok bitmiş. Umarım gecikme olmadan herkesin cihazlar teslim edilir. Yeşil renk için teslim tarihi 6 Eylül gözüküyor diye siyah sipariş verdim. -
Hat takılmış olması fark eder mi? -
Valla cihaz gerçekten güzel. Alacak olanlar kaçırmasın. 19.999 çok güzel fiyat. Ben 2 gündür kullanıyorum. Ben de görüp inceleyip az önceki fiyat indirimiyle alan arkadaşlarım da oldu. Yeşil renk de bitmiş. -
güncelleme garantisi var mı? kaynağı bilen varsa yazarsa sevinirim.
-
Benim iade ettiğim iki cihazda da hat takılıp kullanıldı. Sorun olacağını sanmam.
-
e-sim desteği var, ikinci slotu nano sim-kart takarak yada e-sim olarak kullanılıyor ama ikisi aynı anda olmuyor. birinden biri şeklinde.
-
aradaki fark fazla açık, şuanki haliyle pro için o farka değmez.
-
Tesekkur ederim.
İşlemcisi uçsun kaçsın demeyen icin eksiksiz bir paket sanırım.
Ben de kaptım bir tane...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 26 Ağustos 2024; 22:31:45 > -
Bende honor 90 var, ucuzken dip fiyatlardan almıştım, kulaklık hediyesi de vardı yanında ihtiyacımda vardı kulaklığa o dönem için cazip paketti. malzeme kalitesi benzer şekilde önceki mesajda dediğim gibi. şuan honor-90 17bin, 200 20bin aradaki fiyat farkı çok az. genel eksikler giderilmiş stereo hoparlör, OIS destekli kamera seti, biraz daha iyi işlemci vs. vs. 1 sene daha yeni telefon olması aradaki farka fazla fazla değer hocam. daha da aşağı düşmez fiyatı bence.
-
Avrupa fiyatına satılıyor şu anda, sanırım yukarıda siz örnek vermiştiniz hocam. Eğer Avrupa fiyatı şişirilmemişse ülke içinde göreceği dibin dibi fiyat bu olur. Benim anlam veremediğim 20K bedelin yarısı vergiyse marka niye zararına satıyor cihazı? Yok vergi değilse bu fiyat nasıl buralara indi? Çünkü hep nasıl hesaplıyoruz? Globalde 500Euro bize gelince vergilerle 1000Euro olur diyoruz. 40K nerede 20K nerede?
-
bir tane de ben satın aldım. pişman olmayacağım segmentinin kralı bir telefon bence şu anda fiyat bandında daha dolusu yok. değerli yorumun için teşekkürler.
-
Teşekkür ederim. Memnun kalmazsam iade etmeyi düşünüyorum. Siz neden iade etmiştiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X