< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (5. sayfa)
-
-
Kaçırmayın alın keşke pro sunu almasaydim bunu alırdım çok iyi fiyat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende hemen verdim siparişi :) fiyat bilgisini vermeye gelmiştim bende :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cihazı bugün vatanda inceledim 24 bine bile razıydım ben. Sonra baktım fiyat 28 oldu dedim kaçırdık. Biraz önce bir bakayım dedim 20 bini görünce nasıl sipariş verdiğimi hatırlamıyorum :)) cihazın işlemcisi performans olarak düşük kalsada MagicOs efsane bir arayüz, yıllar boyu stabil çalışır. Teşhir cihazında bile çok seri, akıyordu cihaz.
Yap Pro yu 29.999 , geçelim sipariş :)
-
Kamera ve şarj olarak durum nedir hocam?
3 gün önce 24 bine aldım, acaba iade etsem sorun yaşar mıyım?
Yalnız erken alanlar için hoş olmadı bu indirim. Ha güzel fiyat o ayrı. Bence pro ya da indirim gelebilir 30 bin bandına.
Kesinlikle hocam, HB'den 24 bine alanlar için yine iyi diyebiliriz. Vatan 32 bine sattı mağazada ilk dönem. Bugün bile mağazada sitem ettim ama karşımdaki personelin sorunu değil o yüzden çok bir şey demedim. Yanlız bu lansmanlarda yüksekten satıp 3 5 gün sonra fiyatların düşürülmesi işini markalar fazla abarttı. Bir şekilde önüne geçmek, ses çıkarmak gerek.
24 bine alanlar için bile kötü bir durumken 32 den alanların ruh halini düşünemiyorum. Kesinlikle haklısınız, lansman ayağına fiyatı yüksek tutup yanına saçma hediyeler koymak v.s cılkı çıktı yap uygun fiyat ihtiyacı olan alsın. Bu şekilde ilk bir iki ay talep mi topluyorlar anlamıyorum ki.
honor 200 19999tl şuan
www.hepsiburada.comHonor 200 512 GB 12 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Fiyatıhttps://app.hb.biz/Z3PydkHndzHS -
Düz 200 verdim sipariş bakalım hayırlısı :)
-
Yanında hediyede yoktu bu sefer. 24 bine alanlar bence yeni sipariş versinler, eldeki cihazları iade etsinler. Ben bu şekilde açıp kullandığım 2 cihazı iade ettim, sorunsuz sıkıntısız iade alındı ama cihazın kutu içeriği jelatinine kadar eksiksiz ve cihaz kutudan çıktığı haldeki gibi nokta hatasız iade ettim.
Ne biçim satış politikası. Lansmana özel diyorsun sonra fiyatı 4 bin aşağı çekiyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
işlemcisi ne bunun arkadaşlar? muadili hangş cihazlar?
sanırım lansman indirimi olayını honorun kendisi karşılıyor, bu kez hepsiburada'nın kendisi indirim yapmış bu model için. Aslında şunlar düz 20, pro 25-26 seviyesinde kalsa peynir-ekmek gibi satar.
düz model Honor 200 işlemcisi Snapdragon 7 Gen 3, muadili sanırım Vivo V30'lar falan var ama şuanki haliyle bundan daha pahalılar. Vivo V30-256gb = 23bin, 512'si 26bin lira.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/yonga-seti-chipset/qualcomm-snapdragon-7-gen-3-sm7550-ab/
Saçma sapan soru sormuşum millet ucuz falan dedi diye. Uzun süredir telefon kovalıyorum heycanla sordum . Normalde gsm arena vs girer karşılaştırırdım eskiden teşekkürler cevap için.
-
İşlemcisi günümüzde düşük kalsada tam bir verimlilik işlemcisi. Isınma az, batarya tüketimi az. Bu cihaz 60fps sorunsuz oyun da oynatır ancak beklentiniz yüksek olmasın. Zaten cihazın olayı günlük sosyal medya, internet, içerik tüketimi gibi kullanımlar için biçilmiş kaftan.
Honor cihazlarının kamera haricinde en önemli olayı MagicOs arayüzü. Uzun yıllar akıcı şekilde ilk günkü performansında çalışır. Huawei kullananlar bilir aynı arayüz sadece isimleri farklı.
Normalde bu kadar düşük işlemcili cihaz almazdım ama hem MagicOs arayüzü hem de kamerasının fotoğraf modunun S24 ile aynı puanı alması etkili oldu kararımda.
Honor 200 bugün itibariyle 19.999 tl'ye inmiş fazlasıyla uygun gözüktü. Ama aklıma takılan soru şu çerçeve plastik ama arka kapak malzemesi farklı gibi anlayamadım. Yardımcı olur musunuz kullanan arkadaşlar teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X