kılıfsız mı kullanıyorsunuz cihazı? |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (3. sayfa)
-
-
Hayır hocam, kılıfla çiziliyor maalesef. -
Honor 200 pronun antutu puanı neden bu kadar düşük aynı işlemciyi kullanan poco f6 ve Realme gt6 nın puanları çok yüksek. -
UFS den dolayı bahsettiğiniz cihazlarda UPS 4.0 varken honor 200 pro'da 3.1 var bundan dolayı depolama puanı genel puanı düşürüyor. -
Çok garip honor 90 da bile ufs 3.1 varken bunda 4.0 olması gerekiyordu.Bu telefon üreticilerini hiç anlamıyorum. -
Evet maalesef bir yerlerden kasıp başka yerlere veriyorlar honorda oradan ve malzeme kalitesinden kısıp kameraya yüklenmiş. -
-
Telefonunuz 200 mu 200pro mu acaba??
-
200 Pro hocam. -
düz 200 modeli belki 3.1 olabilir ama pro için 4.0 yazıyor yabancı inceleme siteleri hocam.
@Klür134
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 25 Ağustos 2024; 9:53:40 > -
Bu konuda farklı bilgiler var maalesef. Bir program ile bakabilir miyim diye bir kaç phone info programı indirdim ama, orda da göstermiyor maalesef. Genel kanı Ufs 3.1 olduğu ram kısmında da lddr5 olduğu yönünde. -
Aralarındaki farklar bu şekilde. Pro modeli son teknolojileri kullanıyor ram ve depolama tarafında. Bende düz olanı almayı düşünüyorum. Düz modeli kullanan arkadaşlardan arayüzde donma, takılma oluyor mu? Batarya performansı nasıl? Bu sorulara cevap arıyorum. Mevcutta Poco X6 Pro kullanıyorum ve yazılımdan memnun değilim.
-
bende poco X6 pro yu satıp düz modele geçtim, kamera ekran ve batarya olarak olumlu çok fark etti bende. ayrıca kulaklık ile müzik kalitesinde ciddi şekilde arttı ,kullandığım kulaklık honor yine. Yazılımsal bir sorun çıkmadı karşıma daha ve navigasyon sorunu yok reklamdı filan bunlardan da kurtuldum.
-
Arkadaşlar sizde de whatsapp bildirimleri sıkıntılı mı? Yani bir kişiden mesaj geldiğinde direk bildirim penceresine mi atıyor? Yoksa baloncuk şeklinde yukarıdan bildirim geliyor mu? İşin garip yani ikinci bir kişi yazdığı zaman yukarıdan baloncuk bildirimi geliyor.. Taktım buna kafayı bir türlü çözemedim de.. -
şimdi denedim hocam sendeki gibi oldu,ilk mesaj bildirim penceresine diğeri ise attığın resimdeki gibi geldi.
-
Bu neden böyle acaba hocam özel bir sebebi mi var acaba? Örneğin şimdi sizin bana yazdığınız mesaj bildirim baloncugu şeklinde bildirim olarak geldi. Whatsapp ta neden böyle acaba? -
hocam ayarlar-bildirim ve durum çubuğu açılan yerde baloncuklar mavi tiklidir zaten, sonrasında alttan whatsapp seçip baloncuklar kısmını açıp dene.
bende kapalıydı whatsap baloncuklar.
-
Cevabınız için teşekkür ederim hocam, arayüzde X6 Pro daha iyi bir işlemciye sahip olmasına rağmen ayarlar menüsünde gezinirken zaman zaman gecikmeli tepki veriyor. Honor 200'de arayüzde sorun sıkıntı yaşadınız mı? Bir de cihazın ısınması ne durumda X6 Pro'ya kıyasla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: draqpit42Cevabınız için teşekkür ederim hocam, arayüzde X6 Pro daha iyi bir işlemciye sahip olmasına rağmen ayarlar menüsünde gezinirken zaman zaman gecikmeli tepki veriyor. Honor 200'de arayüzde sorun sıkıntı yaşadınız mı? Bir de cihazın ısınması ne durumda X6 Pro'ya kıyasla.
ara yüzde takılma vs yaşamadım hiç, ısınma konusu ise telefonu ısıtacak bir kullanım yok bende şuanda ama sosyal medya kamera tarayıcıda filan ısınma hissetmedim. Bende aynı telefonu kullanıp buna geçtiğim için bu fiyat bandında kesinlikle tavsiye ederim.
-
Denedim hocam her türlü denedim hem kapalı hem açık fakat bir çözüm bulamadım bi araştırayım bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X