Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: blocktrade Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.752
Cevap
124
Favori
171.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Watch gt3 pro saat kullanıyorum acaba Huawei sağlık uygulaması bildirimleri bozmuş olabilir mi?
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Hocam belki fikir verir ben de Xiaomi 13T den yazılım ve ön kamera performansı ana sebepleriyle 200 pro ya geçiş yaptım. Yazılım da ön kamera da memnun etti.
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Hocam videoda AnTuTu sonuçların altında memory yani depolama sonuçlarıda ayrıca belirtilmiş onlar arasındaki farka bakarsanız ufs 3.1 olduğu bariz bir şekilde belli oluyor lakin çok fazla bilgi karmaşası da var.
    GizBotyoutube
    Xiaomi 14 Civi vs Realme GT6 vs Honor 200 Pro vs Poco F6 🔋 Battery Drain & Performance Test
    https://www.youtube.com/watch?v=jQy-Qe5rSOM&feature=youtu.be

• dtabibi D kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler hocam, 200 Pro zaten güçlü bir model. Ekran yapısı düz model gibi daha az kavisli olsaydı düşünmeden alırdım. Bir türlü kavisli ekranlı cihazlara alışamadım. Düz modelin ekranı sadece eğimli dört kenardan, pro modelde sağ ve sol taraflarda kavis mevcut ekstradan.

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt

alla alla, o zaman bizdeki honor 90'dan pek bir farkı kalmıyor, üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim :)

açıkçası düz model için neyse de snapdragon 8 platformlu Pro'nun Honor 90 ile benzer seviyede olabileceğini pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 25 Ağustos 2024; 21:40:8 >
  • Bu arada arkadaşlar üzerinde gelen ekran koruyucu film daha ikinci günde çizildi, çizilme de değil de böyle sanki sert bir cisim çarpmış da o kısım darbe almış gibi. Can sıkıcı olsa da en azından başka film takılarak telafi edilir yalnız aksesuar bulmak problem bir de kavisli ekran olduğu için ekran filmi işi daha sıkıntı.
  • Cihazlara kutudan çıkan kılıf harici marka kılıf bulabilen oldu mu ülke içinde?
    Gpackde var da ben yurtdışı aldım dün geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURLİKAT -- 25 Ağustos 2024; 20:6:55 >
  • TURLİKAT kullanıcısına yanıt

Link atabilir misiniz hocam?

gpack.com.tr
    Honor 200 Pro Kılıf Niss Silikon Kamera Korumalı Deri G
    https://www.gpack.com.tr/honor-200-pro-kilif-niss-silikon-kamera-korumali-deri-gorunumlu

• dtabibi D kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun arka kamera için ne diyorsunuz peki 13 r ile farkı konusunda

• ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Leica muhabbetinin etkili olduğu noktalar oluyordu ama genel kamera paketine bakarsak portrede de normal çekimlerde de honor 200 pro çok daha iyi.
  • Benim Honor 200 de dün ulaştı elime Zümrüt yeşili. Oyun oynamadığım, kavisli edge ekran sevmediğim, ön kamerada ekstra delikten hoşlanmadığım ve önceliği batarya performansına verdiğim için Pro model yerine düz 200 olanı tercih ettim. Önceki telefonum da 7 yıldır kullandığım Huawei Mate 10 Pro idi. EMUI arayüzüne alışmış ve bu 7 yılın son 3 yılında birkac Xiaomi, Realme ve Samsung modeli denemiş ancak yazılım ve arayüz sebebiyle Huaweiden kopamamış biri olarak bu telefon bana ilaç gibi geldi. Gerek batarya performansı, gerek ön ve arka kameraları, şarj hızı, ekranı, rafine arayüz ve yazılım kalitesi, ram ve depolaması, uzun süreli sosyal medya ve İnternet kullanımında dahi isinmaması benim memnuniyetimin ana sebepleri. Arka kamera tarasimi hariç tasarımsal ve ele oturuş anlamında yine çok memnun kaldım. Kutu içeriğinin doluluğu ve şeffaf kılıfın kalitesi de gayet iyi. 24 bin fiyat için şu anda makul bir tercih olduğunu düşünüyorum.

• Vatana gittim cihaza alıcı gözüyle bakmaya, tasarım olarak efsane olmuş. Benim gibi forumda takılacak, borsa takip edecek, sosyal medya takılacaklar için arayüz efsane olmuş.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• Kılıf alıp da aldığı kılıf gümrükte bekleyen var mı? Cuma gününden beri uzun mesafeli tasiyici ofisine ulaştı şeklinde bekliyor siparişim. Aliexpress hızlandı sanmıştım
  • bunu sipariş verdim bende şimdi,vergisi ile 200 TL

Honor 200 / 200 Pro Ana Konualiexpress.
    Darbeye zırh vaka onur için 90 Lite 200 Pro 100 X50 X50I GT X9B Huawei Pura 70 Ultra artı telefon geri yumuşak silikon kapak - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005007442659746.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.33683d12Ho59lA&gatewayAdapt=glo2tur

• Kılıfın arkası cam gibi sert plastik kılıf boşken katlarsanız kırılır zaten yorumda kırık gelmiş diyenlerde var ama paketlemesi güzeldi satıcıya 5 puan verdim. Ekran koruyucu birde tank kılıf alırsam kafi.
  • AsoBey kullanıcısına yanıt
    Ben şu an bu kılıfı kullanıyorum cihazı iyi kavrıyor memnunum.

Beklediğim kılıf AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
    293,32TL | KEYSION darbeye zırh vaka onur için 200 Pro 5G yumuşak silikon + PC şeffaf petek telefon arka kapak için Huawei onur 200
    https://www.aliexpress.com/item/1005007384610294.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=6000153059842&aff_fcid=c9b30c12c5f54574ae4745fc90f268fd-1724691478183-00267-_oodsNO9&tt=MG&aff_fsk=_oodsNO9&aff_platform=default&sk=_oodsNO9&aff_trace_key=c9b30c12c5f54574ae4745fc90f268fd-1724691478183-00267-_oodsNO9&shareId=6000153059842&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=fe5c5181119842fb9c347fa7ebfc9e99&afSmartRedirect=y

• Düz model 20000 tl oldu arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.