S23'ün hem pili hemde ekranı küçük. özellikle kompakt cihaz arayan biri değilseniz artık 6.1inç ekranlar küçük kalıyor hocam, bataryada 3900mAh :/ |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (2. sayfa)
-
-
honor 90'daki gibi ön kamerada 0.8x geniş açı var hocam, ancak bokeh modunu açınca devre dışı kalıyor geniş açı, 90'da da böyle bu durum.
-
Kağıt üstünde Redmi Note 13 pro ve Honor 200 ekranları aynı ama yanyana baktım Vatan da, Honor 200 bariz daha iyi. Redmi soluk duruyor. Kesinlikle telefon alırken ekranda rakamlara aldanmamak lazım -
Hiçbir yerde o bilgiyi göremedim. Yani geçiş açılı ön kamera olduğu bilgisi.
-
Ben de dün bu telefonu sipariş ettim. 5 yıllık mate 20 pro macerasından sonra yine tanıdık bir arayüz ile bu güncel cihazı kullanmak nasıl olacak merak ediyorum. Mate 20 pro hala taş gibi ama artık sosyal medya kullanırken biraz aksıyor, pil günü çıkarmıyor, ekranı çatlak fakat hala ben burdayım diyor. Tepe model bakarken bu telefonu almam da biraz maddi açıdan zorlanmak istememem. Bakalım umarım cihazı severek kullanırım. -
benimde dün akşam verdiğim sipariş bu sabah teslim edildi, öğleden sonra kuracağım bakalım. fiyatı bu cihazın seviyelerinde olsaydı eğer realme gt 6T değerlendirilebilir di.
-
Hayırlı olsun -
Saolun hocam dediğiniz gibi iç piyasada kılıf pek yok anca yurtdışı. Onların da gelmesi 15 20 gün sürecek. Bakalım en azından içinden kılıf da çıkıyor bir sğre şeffaf kılıf ile kullanırım. -
Evet bende öyle yapıyorum -
Benim talihsiz şekilde çok fazla kılıf deneyimim oldu 😅. Aliexpress üzerinden ilk aldığım kılıf 8 9 günde elime ulaştı. Amazondan.de üzerinden aldığım bir kılıf cihaza bol geldi, Hepsiburada yurtdisindan aldığım bir kılıf da yanlış geldi 😂. Aliexpresten bir kılıf daha aldım onu bekliyorum bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtabibi -- 23 Ağustos 2024; 11:39:49 > -
bende ekran koruyucu arıyorum çünkü üzerinde gelen koruyucu plastik hiç güzel his vermedi kaymıyor parmak plastik bir his çıkardım öneriniz vardı ben bulamadım kırılmaz cam koruyucu 200 için
-
Ben uzerindekini cikarmamayi düşünüyorum kavisli ekran da olduğu için biraz zor bulunur gibi,makine kesim olanlar dışında yurtdışında varsa vardır -
Bende sipariş ettim bakalım. -
Bu akşam telefonu %47 şarj ile kutudan çıkarıp kullanmaya başladım ve kurulum kurcalama filan derken hâlen %20 şarj var. Batarya üzmez gibi görünüyor. -
Hocam Hepsiburadaya microcase marka ekran koruyucu gelmiş. Birkaç çeşidi var. Alırsanız deneyimlerinizi bekleriz 😅
https://www.hepsiburada.com/microcase-honor-200-pro-tempered-cam-ekran-koruyucu---al3269-p-HBCV00006V3MX2?ftid=jx34b48t6rk49s1a&magaza=Elektromaxx&url_src=and-product-detail -
Not :
Cam Koruyucu Sadece Düz Alanları Kaplar. Eğer Telefon ekranınız kenarlardan kavisli ise kavisleri kaplamaz. Sadece düz alanı kaplar. Bu yüzden Düz orta alanı kaplayıp kenarlardan boşluk kalabilir. Lütfen bu bilgiler doğrultusunda sipariş veriniz.
-
Evet hocam açıklamayi ben de gördüm. Ekran koruyucu konusu ihtiyaç olunca umarım sorun olmaz. -
bundan sipariş verdim yorumları iyi, gelince yorumlarım umarım üzerinde gelen gibi plastik hissiyatlı değildir
-
Siparişiniz geldiğinde yorumlarsanız iyi olur hocam, bir daha kavisli ekran kullanmam diyordum mate 20 den sonra fakat büyük konuşmamak lazım bu telefonun ekranı gerçekten harika. -
Telefonu ilk çıktığında aldım. 15 Pro Max'den geçiş yaptım. Kullandığım süre içinde hiç pişman ettiği olmadı. Şu çerçeveleri alüminyum yapsalar batacaklarmış sanki :) ne kadar dikkatli kullansam da, maalesef çerçeveler çizilmeye başladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X