Anladım hocam teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (413. sayfa)

-
-
Honorun kendi resmi cevabı. Ben de araştırma yaparken bulmuştum. Birisi özellikle mail atıp sormuş.
Honor 200 ve honor 200 pro 512gb ufs3.1, 256 ise ufs2.2
-
sim kartiniz eski mi acaba. bir arkadasimizda samsung telefonda basimiza gelmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kafamız karıştı. Hanımın apple si de 3G ye düşüyor. Enteresan.
Ama benim honor olmadık yerde de sorun yaptıydı. Takipteyim. Kesin olamadım. Şaşkınlık içindeyim.
-
Benim tahminim şu şekilde. telefondan değil. Baz istasyonundan kaynaklı gibi görünüyor.
Bence başka bir ortamda tekrar gözlemleyebilirsiniz. Olduğunuz ortamda 5g ve 4.5g tam kapsama alanına giremediği için 3g ye geçiş yapıyor olabilir.
-
Elbette takipteyim. Umarım sıkıntı yoktur. Şu zamanda uğraşmak hiç istemem servis servis :D
-
bende ayarlar bu şekilde. hiç sorun yaşamadım. hatta eski samsungun çekmediği/saçmaladığı yerlerde çekiyor.
hat sıfırlamada işe yarayabilir.
maalesef bu sorun herşeyden olabilir.
-
Honor 200 Pro kaç yıl güncelleme alacak bilen var mı ? kimi yerde 2 kimi yerde 4 yıl diyor ?
-
Net bir cevap yok. Mail attığımda da net bir cevap alamadım. GSMArena'da 4 yazıyor, Honor UK 3 demiş. Zamanla göreceğiz gibi.
-
bizde de aynen böyle. Şuan deniyorum bakalım. Bölgesel olarak bir saçmalık daha yaşarsam servise verir geçerim şans derim. Şuan yerimden ayrılmadığımdan iyi gibi gidiyor.
-
ahize sesi disariya cok ses veriyor. bunun bir ayari var mi sesi kismaktan hariç.
ayarlar kısmından, ses-titreşim ayarları, işaretli yer.
teşekkürker sorunu cözdüm hocam ezan vakti pro uy.da alarm seçeneği oto aktifmiş onu kapatınca düzeldi
-
hocam netflix hıc kullanmadım, diğer hicbir uygulamadan sorun yaşamadım.gayet akıcı ve hızlı bir cıhaz
-
İkisi de aynı şey. Arada kalite farkı yok. Turkcell ve Vodafone bunu VoLTE diye isimlendirirken, Türk Telekom bunu HD+ olarak isimlendiriliyor. İkisi de VoLTE teknolojisi aslında, ikisi arasında en ufak bir kalite farkı yok.
-
Çok saçma değil mi hocam, kesin bir bilginin olmaması, şuan bu telefonu almayı düşünüyordum örneğin, baya bir soğumama sebebiyet verdi bu mevzu :(
-
Saçma evet. Samsung çok daha düşük model cihazlara uzun süreli yazılım desteğini vereceğini net şekilde söylüyor ama Honor'da tepe modeller dışında bir netlik yok gibi. Benim tahminim 3 Android sürümü ve 4 sene güvenlik güncellemesi alacağı yönünde ama zaman gösterecek.
-
Arkadaşlar whatsapp'ta görüntülü görüşürken karşımdaki insanlar sesimin boğuk geldiğini sıklıkla dile getiriyorlar bazen beni anlamıyorlar. Bu whatsapp yazılımıyla mı alakalı yoksa telefonla mı ilgili? Böyle sorun yaşayan oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X