Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.328
Cevap
174
Favori
394.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederiz.

Başlangıç için Honor 200'ün 512'lik olanı seni memnun edecektir. Bütçe açıksa 200 pro en iyi seçim olacaktır tabi.

• Honor 200 var bende . Donma oluyor sık bir şekilde. Normal midir yapacak bir şey var mıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AIDA64 indirdim zaman telefon inceledim vatan bilgisayar da ön kamera epeyde 50 mg ama sistem inceledim zaman 12 mg yazıyor indirip inceleyen oldumu hiç
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pislick0 kullanıcısına yanıt

Benim sürüm bu şekilde. (ayrıca telefon Honor 200 düz 512gb) Ama çok ilginç ne ana ekranda, ne uygulamar içinde hiç bir yerde yok AI çeviri.

şimdi telefonu sıfırlayıp uğraşmak da istemiyorum. Arkadaşlar sizde de böyle mi?

masaüstüne kısayol eklensin diyorum "zaten var" diyor.

• teacher1983 T kullanıcısına yanıt

NE tür bir donma? Aldığımdan beri en ufak kasma bile olmadı. 1 aydır bende.

• Arkadaşlar honor 200 ile telefonda konuşurken ya da whatsapp ta görüntülü konuşurken sesimin iyi gelmediğini söyleyen çok var sizde de bu sorun oldu mu?

• wolverine738 kullanıcısına yanıt

Karşı taraf konuşma sırasında sesi açma tuşuna bastıysa sesi cızırtılı duyar, bunu farketmiştik, en azından bizim kullandığımız Honor cihazlarında. Oysaki whatsapp tarafında olan bir sıkıntıymış. Sende bir dene biriyle konuşurken sesi açma tuşuna bas, eğer bug düzelmediyse sesi cızırtılı duyacaksın. Belki karşı taraf sesi açma tuşuna basmıştır. Bunun haricinde bir olay da olabilir. Ama şu an bildiğim böyle bir bug vardı.

Edit: Ben sesli araması için yazmıştım. Görüntülü konuşmada denememiştim, onda da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 6 Nisan 2025; 23:0:38 >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Tamam deneyeceğim. Teşekkürler hocam

• yucelnet kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Ayarlara girip "Ai çeviri" yazınca da mı çıkmıyor? Düz Honor 200 e ayarlara girince üste Ai çeviri yazdım aşağıdaki ekran geliyor. Ve direk kısayol oluşturuyor. Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• Buraya girip, ekle dediğim zaman "zaten masaüstünde kısayol mevcut" diyor. ama masaüstünde birşey yok. gerçekten çok tuhaf.

EDIT:

Arkadaşlar, @erhanercan arkadaşımızla da görüştükten sonra sorunun bir bug olduğu ortaya çıktı.

Eğer başlangıç ekranı ayarları içerisinden alttaki "başlangıç ayarı" kısmına girip "standart" modu seçerseniz "AI Çeviri" simgesi ortaya çıkıyor.

Ama eğer benim gibi "çekmece" modunda kullanıyorsanız malesef simge hiç bir yerde gözükmüyor. Muhtemelen sonraki güncellemelerde düzeltilir.

@wolverine738 ben bir sorun yaşamadım. VOlte özelliği de aktif olduğu için ses çok kaliteli şekilde geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 7 Nisan 2025; 4:30:42 >
  • Gemini'den bana bir tane sempatik uzaylı, bir tane de güzel bir hatun çizer misin dedim, sonuç:

Gemini çok zevkli :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 7 Nisan 2025; 5:48:57 >

• Honor 200 den sıkılmam dan dolayı, Mayısın ilk haftası İphone 16e'ye geçiyorum, yine de güzel ve zevkli bir cihazdı :)

Amaç İos'a dönmek, yoksa belki kalırdım.

Ama yurtdışı tatilimi Honor 200 ile yapacağım, çekeceğim fotoğrafları konuya atarım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Telefonda bildirim sorunu çözebilen var mı?

Uygulamalara bir süre girmeyince bildirimler gelmiyor girince gelmeye başlıyor.

Bir de bildirimi açıp bakmama rağmen sanki bildirim varmış gibi uygulamanın üzerinde bildirim simgesi duruyor aslında gelen mesaj yok. Bunları çözebilen oldu mu?

• MoÇü kullanıcısına yanıt
    Bu tip sorunlar yaşamadım hiç. Bildirim beklediğim önemli uygulamaların uygulama baslatmalarini manuel yaptım. Samsung s23 de de aynısını yapmıştım çünkü bir süre sonra bildirim gelince uygulama o da uyanmiyordu. Bildirim uyarısı için uygulamayı zorla durdurun düzelmezse silip yeniden yükleyin düzelecektir.

• MoÇü kullanıcısına yanıt
    Ben tek bir uygulamada yaşadım bunu, o da NetIQ Auth programı ve çalıştığım markayla olan bağlantısında sorun olduğu için olmuş. Yani telefon ile ilgili bir sorun değilmiş. Ben de telefonda sorun var zannetmiştim ilk başta ama o da düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 7 Nisan 2025; 20:14:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asyagrafik

NE tür bir donma? Aldığımdan beri en ufak kasma bile olmadı. 1 aydır bende.

Dilimi eşek arısı sokaydı.

Kasmaya başladı whatsapp içinde kamera aç kapa veya foto çek gönder ya da fotoğrafı haricen çekip whatsapp ile gönder deyince bariz kasılıyor. Bir oturtamadılar şu android ortamı yazılımlarını hey allahım.

• yucelnet kullanıcısına yanıt

Ben çekmece modundq kullanıyorum bende var masaüstünde. İlginç bir bug'mış.

• Honor 200 Pro kamera olarak bana cazip geliyor. Diğer alternatiflerim s24 fe ve 14t. Samsung yazılım ve fiyat olarak cazip.

• bende hb den verdim sipariş bgn

• https://www.mediafire.com/file/wsga95mhum1imtt/ELI-N39+9.0.0.127(C185E3R3P1)_Firmware_Magic+OS+9.0_0501AEET.zip/file

Arkadaşlar honor 200 düz model için gerekli olan magicos 9.0 sürümünün güncelleme dosyası bu zip içerisin de ki dload dosyasını kopyalayıp type c bi bellege atıyosunuz pc den veya telefondan bellegi cıkarırken telefondan unmount pc deysenız cıkar dıyıp cıkarıcaksınız. Sonrasında telefona belleği takıp güç tuşu ve ses açma tusuna basılı tutup recovery moda girip oradan update mode kısmına giriceksiniz girerken yes yazmanızı ister oradan memory card otg update yazar onu secıp magic os 9 surumunu almayanlar bu sekılde geçiş yapabilirler dosya 96 saat sonra silinecektir bilginize o sitenin koyduğu kural benim değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmetstone -- 8 Nisan 2025; 11:44:36 >

• 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.