Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cnsngr Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.720
Cevap
142
Favori
263.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizdeki versiyonla eşleşiyor mu yeni upload edilen sistem uygulamaları

Honor 200 / 200 Pro Ana Konuapkmirror
    Latest Uploads - APKMirror
    https://www.apkmirror.com/uploads/?devcategory=honor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 7 Aralık 2024; 7:48:35 >
  • simerkan kullanıcısına yanıt

Bu basit özellik için iPhone'a gitmeye gerek yok; 2021 model General Mobile telefonda bile bu özellik vardı. Honor MagicOS sade bir yazılım ama maalesef çok eksiği var.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 12 Aralık 2024; 1:38:58 >
  • simerkan kullanıcısına yanıt

Şarj sırasında ekranda saat görünmesi için Flip Clock: World Clock uygulaması işinize yarayabilir, menüsü Türkçe, gayet kullanışlı, hoş görünüyor.

Google Play Store'dan göz atabilirsiniz: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wssc.simpleclock

• lodosumtuttu kullanıcısına yanıt
    Güzel uygulamaymış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt

Evet, üstelik ücretsiz olmasına rağmen reklam çıkmıyor. Karanlık ortamlar için ekran ışığını ayarlama, sadece şarjda veya belirlenen zaman aralığında veya ekran kilidi aktif olduğunda devreye girme gibi çeşitli özellikleri var, kullanışlı. İhtiyacı olan değerlendirebilir: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wssc.simpleclock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 12 Aralık 2024; 1:39:11 >

• dostlarım vatanda 200pro 27.5k değerlendirmek isteyen olursa

peki bu ekran yanığına sebep olmuyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tony Ferguson kullanıcısına yanıt
    Valla iyi dusmus fiyat hocam almak isteyen kacirmasin bence. Kasim indirimlerinde almistim 28.899 du galiba en dusuk fiyat.

• blocktrade B kullanıcısına yanıt

evet hocam 28.5 görmüştük sanki bi 11.11 indirimlerinde bu fiyat baya iyi

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Amoled ekranlarda ekran yanığı olmaması için mümkün olduğunca koyu renkler kullanılması tavsiye ediliyor.

Siyah zemine beyaz rakamlar kullanılırsa riski azaltmış oluruz veya sadece şarj esnasında kullanmak sorun olmaz, ama yine de risk var tabii.

Honor 200 modellerinin kendi özelliği olan 'her zaman açık ekran' özelliğinde de bu risk var, dikkatli olmak lazım.

7 yıllık Samsung galaxy a5te herhangi bir yanık problemi yaşamadım. Realme GT2 pro 15 ayda ekranı gitti, 2 dolar fazla versinler düzgün panel alsınlar.

Samsungu o kadar düşürdüm ettim bana mısın demedi. Bir daha realme almam, ekran problemi çıkarsa bunu da almam

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. Teknolojik ürün kullanımı şans işi olmakla birlikte markaların kaliteli parça kullanması da çok önemli. Yeri geliyor 5000 mAh bataryalı telefon, 4000 mAh bataryalı telefonun gerisinde kalıyor. Çünkü kalitesiz batarya kullanılıyor veya optimizasyonu iyi yapılmamış yazılım nedeniyle batarya hızlı tükeniyor. Ekran panelinde de bu durum böyle. Çinli telefon markaları maalesef bu konuda sabıkalı. iPhone ve Samsung'u daha güvenilir buluyorum.

a5 mi, yoksa a50 falan mı

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    A5 2017

arkadaşın dediği gibi bu işler eğer kronik bi durum yoksa kısmet, senin a5 yanmamış ama bi yerde gördüm s24 deli gibi ekran yanığından şikayetçi, ben a55 alacaktım, dün a55 formunda biri yazmış telefon 4g den 3g ye düşüyor takılıyor, bende 4g yi kapattım, bu meretlerin hepsinin bi sorunu var, çinli firmalar olmasa Samsung hiç kendini geliştirmeyecekdi gibime geliyor rekabet artınca en azından yazılımını düzeltti

• Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Arkadaşlar bu çizgi nereden kapatılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem.57 -- 7 Aralık 2024; 6:2:13 >
  • Adem.57 A kullanıcısına yanıt

Buradan kapatabilirsiniz

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt

Eyvallah çok teşekkür ettim sağolasın

• Adem.57 A kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.