< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (231. sayfa)
-
-
Herkese merhaba bugün bende honor 200 pro aldım ancak kutudan kılıf çıkmadı bunun için yapılacak birşey var mıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 200 Pro nun üzerinde gelen ekran koruyucu saçma bir şekilde 3 ayda yukarı doğru kaydı ve yavaş yavaş ön kameraları kapatmaya başladı. Ve artık sağ ve sol üstten kılıf koruyucuyu kaldırmaya başladı Gayet iş görüyordu şimdi işin yoksa kavisli ekrana film çek. Amazondan istedim bakalım gelince paylaşırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kafalarına göre koymuşlar herhalde, yav FP cihaz yapıyorsun saçma fiyat politikası yüzünden satacağından daha az satıyorsun bide böyle saçmalıklar yapıyorsun
Hocam hiç kıvırtmaya gerek yok bu sorun A55 te bile neden yok bunun sorgulanması lazım.
-
Arkadaslar fanboyluk yapmaya ya da honor 200 ve pro disinda bor marka model konusmak isteyenler lutfen ilgili modellerin sayfalarina yazsin.
Herkes butcesine ve kullanik alanina gore aliyor. Kimse kimseyi tutmuyor smsng dur iphon dur almamasi icin. Her 3 5 mesaj da ya telefon kotuleniyor ya baska marka yaziliyor. Elimizdeki telefonlar elektronik. Kronik sorun olmadigi surece herkesin basina farkli seyler gelebilir. Begenmeyen satip baska telefona gecebilir. Profesyonel fotograf makinesi de kullanmiyoruz sonucta. Ne kadar kofte o kadar ekmek.
Not: karsit yazilar yazabilirsiniz bana bu mesajdan sonra ama hicbirinize cevap vermeyecegim. Polemige gerek yok pesin pesin yazayim.
Belgelerin olduğu kutucukta olması lazım, baktınız mı?
Bu fiyatta kamerası daha iyi olan yok deniyor her şey dört dörtlük deniyor neredeyse eksiği yok deniyor dxomark ta bile neredeyse s24fe ile eşit kamera performansı gösteriliyor ama bu şekilde sorunlar ortaya çıkıyor telefonun eksilerini yazan yok varsa da konuşan yok sanki görmezden geliniyor, enteresan sanki görmezden geliniyor s21fe ile aynı fiyatta olmasına rağmen s21fe eski telefon deniyor ama eski telefonun android 15 sözü var, bu telefonun üreticisi hiçbir söz yayınlamamasına rağmen sanki bilinçli satın alınsın diye dedikodu yayılmış gibi 4 yıl major alıcak deniyor, önceki yıl yeni denen honor 90 max 16 alıcak, s21fe çok eski diyen honor 90 önerenler aradaki donanım farkını görmezden gelip fazladan 1 güncellemeye harika güncel telefon diye methiyeler düzüyor.
S21fe deki ısınma sorunu ve pil sorunu kabul edilmiş alıcaksanız buna göre alın denilmişken, bu telefon hem nasıl sorunları varsa üzerine konuşulmuyor hem de güncellemede neye kime 4 sene güveniliyor merak ediyorum.
Bende bu telefonu alıcaktım ama saydığım sebepler şüpheye düşürdü vazgeçmek üzereyim. (Ayrıyeten 2. elde olurda satarsam honorun değeri var mı bilmiyorum)
-
nasıl ki ısınma ve pil sorunlarını göze alıp s21 fe alacaksan, bu telefonunda kronik bir sorunu varsa ki ben yabancı forumlardan da baktım görmedim ona göre alacaksın, sorun dediklerin kamerası denildiği gibi değilmiş kişiden kişiye değişir, dxo mark demişsin telefonu kamera, ekran ve batarya puanları kendi sınıfında neredeyse en iyiler arasında, ayrıca kusuru olmayan telefon versa 20 altına bizde alalım
ayrıca kimse dört dörtlük demedi, a55 de 4g den 3g ye düşüyor, ekranı kötü deniyor ne yapacaz şimdi
dur bi şey daha yazıyım yav adamlar şarj aleti bile koymayıp kendi sitelerinde 800 e satıyor
Daha önce yaziis bugünde 200pro vatanda 28999 ancak eskiden banka ile peşin fiyata taksit yapiliyirdu artık o olay yokmu taksit yaptırsam 33 bin i geçiyor yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 7 Aralık 2024; 23:2:15 >
Burada sürekli Honor 200 modellerini mi övelim? Burası kullanıcıların deneyimlerini paylaştığı bir forum, elbette telefonun artı yönleri yazıldığı kadar eksi yönleri de yazılacak, elbette başka marka telefonlarla kıyaslanacak. Başka telefonla kıyaslandığında, "Git o zaman o telefonu al" denmez, böyle lüzumsuz gerginlik çıkarmaya gerek yok. Ne yani, bu telefon o kadar kutsal ki hiçbir telefonla kıyaslanamaz mı? Yanlış yazıldığını düşündüğün bir şey varsa gelir güzelce somut örneklerle yazarsın, kendi deneyimini anlatırsın, bilgini paylaşırsın.
İnsanlar, herhangi bir telefon almadan önce ilk olarak kullanıcıların deneyimlerini okuyor, artı eksi yazılanlara bakıyor. Burada telefonu her yönüyle değerlendirmek, yorumlamak sandığından daha önemli, telefonu satın almak isteyenlere rehber oluyor. "Şunu yazmayın, bunu konuşmayın" diyene kadar telefonla ilgili kendi beklentini, deneyimini, sana göre artı eksi yönlerini paylaşsan foruma daha çok katkı sağlarsın. Öte yandan burada yazılmaması gerektiğine inandığın mesajlar varsa yöneticilere bildirip kaldırılmasını sağlayabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 8 Aralık 2024; 0:43:55 >
-
Herkes istediğini yazsın niye bu kadar karmaşa var anlamadım. Bu başlıkta denk gelmedim ama bazı internet yorumlarında marka-model farketmeden bazı telefonlardan çok şey bekleniyor. Günümüz şartlarında bir telefondan bütün özellikleri beklemekte pek mantıklı olmaz. Hesabınızı iyi yapın, istediğini telefonu alın. Bana göre bir telefondan muhteşem bir fotoğraf perfonması beklemek yanlış ikem kimisi bunu bekler. Özelliklerine bakar, yorumları takip eder, işine gelmez ve başka telefona bakar.
-
Honor u alma niyeti olmayan kişiler başka telefonları övüp gidiyor. Bunlar her yerdeler.
19 K ya 12/512gb telefon almışım. 2 aydan fazladır kullanıyorum ve yağ gibi akıyor cihaz. Ne istiyorsunuz daha anlamadım? Tam bir F/P ürünü işte. Elbette ufak tefek eksikleri var. ( mesela ekran kaydı alındığında durdur ve tekrar başlat yok) bunlar yazılım ile de çözülecek durumlar. Kamera ise günlük kullanım için gayet yeterli... Alın kullanın tadını çıkartın işte.
dostum senin yazdığın şeyler gayet makul, ama diğer arkadaş s21 fe diyo, sonra diyor ki pil ve ısınma konusunu kabul edip alacaksın, o zaman gidip alsın Allah tan korkar biraz insan bu telefon s21 fe ile kıyaslanamaz bile, tabi ki iyi kötü paylaşmak gayet normal bir durum
Bizim telefonlar için Android 15 & MagicOS 9 Aralık ayında verilecek deniliyordu.
Tarihleri belli mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonda bulduğum tek bug aşağıda. Birkaç günde bir asistan çalışmıyor. Alt köşelerden kaydırınca veya sesle asistanı aktif edince beyaz yuvarlak birşey çıkıyor. Videodaki gibi varsayilan asistan yok deyip tekrar Google seçmek zorunda kalıyorum. Daha önceki ayarlarımı bu telefona aktardiğım için olduğundan çok eminim. Başka yaşayan ve çözümü olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crusht -- 8 Aralık 2024; 11:17:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X