Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bigbird , bigbird , myonur Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
5.672
Cevap
142
Favori
261.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • buna rağmen yineliyorum özellikle 8 256 piyasadaki en iyi fiyat performans telefonudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uzun süre bir telefon kullanamıyorum sıkılıyorum ama Honor 200 için bir bahane bulamadim kendime :) Her yönüyle çok güzel kamera desen 10 numara, batarya desen şarjı bitmiyor. Performans konusunda çok akıcı ,ekran muazzam.Bi hatasını görsem kendime bahane edip farklı modele gecicem ama şimdilik göremiyorum.

• deaththroes kullanıcısına yanıt

:))))

• Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Beyler buraya s21fe ile honor 200 ün aklıma gelen farklarını yazdım kıyas hakkında fikri olanlar yazabilir, tarafsız görünen fanboylar yazmasa da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herıld -- 8 Aralık 2024; 22:1:58 >
  • arkadaşlar, düz honor 200 biriyle konuşurken diğer hattan arayanı cevapsız arayan olarak düşüyor mu?

• herıld kullanıcısına yanıt

ekran korumayı yanlış yazmışsın, honor 200 alüminyum silikat cam, çizilmelere karşı gorilla classdan daha dayanıklı

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Aynen Gorilla Glass bir alüminyum silikat markalamasıdır.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 8 Aralık 2024; 22:24:52 >
  • deaththroes kullanıcısına yanıt

Aynı durum bende de var. En uzun süre S23 Plus kullandım 8 ay civarı. 15PM, Xiaomi 14, Poco X6 Pro derken en son Honor 200 de kaldım. Telefonun yamuk yaptığı bir noktası olmadı hiç. Zaten Magic 7 pro bekliyorum tahmini Nisan ayında gelir globale. O zamana kadar devam.

• Ben de cihazı temmuzdan beri kullanıyorum. Yaklaşık dört-dört buçuk aydır cihazda yaşadığım ciddi bir sorun sıkıntı olmadı.

• arkadaşlar şu çift hatla ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim, bu yakınım alacak bunu sordu tam bilgi bulamadım

test videosu sitesi falan var mı bunu için? ayrıca kırılmaya hangisi daha dayanıklı? Honor niçin x9b yi tanıttığı gibi bunu sağlam diye tanıtmıyor?

sitesinde alüminyum silikat diye yazıyor zaten

x9b nin numarası o zaten sgs den sertifika almış

honor 200 çift hat var.

mobil veri yoğun olarak kullanırken diğer hat çekmeyebilir. bir hatla konuşurken diğer hat çekmez.

bunu önlemek için kapalıyken yönlendir kullanılır.

başka soru?

Honor 200 modelinde kavisli ekran yok, kavisli ekran 200 Pro'da var. Ayrıca; Ufs depolama birimi uygulamaların, oyunların, galeride yer alan fotoğraf ve videoların açılış hızını doğrudan etkiler. Bilgisayarlardaki Ssd'nin telefonlardaki karşılığıdır ve 2.2 ile 3.1 arasında ciddi bir hız farkı da vardır. İlerleyen yıllarda uygulamaların ve oyunların kaplayacağı Ram ve Rom değerlerinin de artacağını düşünürsek iyi bir Ufs depolaması ve yüksek Ram kapasitesi telefonu uzun yıllar yavaşlamadan kullanmayı sağlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman_Begins -- 9 Aralık 2024; 1:52:46 >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

2016 da aldığım P9 Lite telefonumun Emui arayüzünde şarj 100 olunca ekran süresi sıfırlanıyordu, bu telefonda kurcaladım baya ama bulamadım. Hiç olmadığını görmek şaşkınlık yarattı bünyemde.

• Batman_Begins kullanıcısına yanıt

Pro kadar kavisli değil ama varmış videolardanda belli oluyor satın alanlarda yorum yapmış cam tutmuyor üstü diye. ufs nin etkinliğini görene kadar android sürümü eskir gerek kalmaz :D Muhtemelen bir tek sanal ram olarak kullanırken işe yarar.

Kamera konusunda yazdıklarınıza katılmıyorum. S21fe VS Honor 200 dediğinizde epey de vaat edilen özellikleri görebilirsiniz. Ana kamerada Honor 200 daha büyük bir kamera sensörü ile geliyor bu da gece çekimlerinde daha iyi ışık demek. Diğer kameralarda ise diyafram özellikleri birbirinin aynısı, yani daha yüksek aydınlatma S21fe de de sağlayamaz. Tabi firmalar 2. Ve 3. Kamerada sensör özelliklerini belirtmiyorlar, oradan S21Fe de farklılık varsa bilemem. Ön kamerada ise Honor 200 daha iyi bir diyafram değeri vermiş. Ayrıca Honor 200 de video çekimi 4K-30FPS, daha üstü vaat edilmemiş. 4K-60FPS için pro versiyonuna geçilmesi gerekiyor. Bence karşılaştırmanız yanlış yönlendiriyor. Gördüğüm 200 serisinden video dışında fotoğraf çekiminden memnuniyet var. Videoda o kadar yüksek bir performans olmayabilir ama firma zaten özellikle portre özelliğini ortaya çıkararak pazarlıyor dikkat ederseniz. Video çekimleri için ekstra bir vaat yok.
    Web sitesini kontrol ederseniz de göreceksiniz ki ısrarla portre kamerası vurgusu mevcut.
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.