Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: enermax600 , F01-740d , bigbird , bigbird Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
5.672
Cevap
142
Favori
261.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu cevabınızı da fark etmemişim. İstirham etsem tanımadığınız insanlara karşı biraz düzgün bir üslup kullansanız. Kimse kimsenin yorumlarını beğenmek yada katılmak zorunda değil ama saygı çerçevesi aşıldığında konu farklı yerlere gidiyor. Sonuç itibariyle üstteki yorumum bu yorumunuza da ışık tutacaktır. Firmanın vaadi Portre Kamerası, fotoğraf kalitesi. Gece zoomlu video çekimi değil.
    https://www.honor.com/tr/phones/honor-200/
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

diğer hat çekmesinden ziyade yönlendirme yapmasakta, bir hatla görüşürken veya mobil veri kullanırken diğer hattan, arandı şeklinde mebaj gelmez mi

• herıld kullanıcısına yanıt

ufs ile ilgili, 2.2 hız farkınıda sıkıntı yaşatmadan 4 5 sene rahat götürür, şu anki telefonda emc var daha öncede söylemiştim hafızası 64 olup ram da 3 değil 4 olsa hiç umrumda olmaz ufs, ayrıca telefon 7.5 yıl oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: abzek_06

diğer hat çekmesinden ziyade yönlendirme yapmasakta, bir hatla görüşürken veya mobil veri kullanırken diğer hattan, arandı şeklinde mebaj gelmez mi

operatönüzden araştırın.

ama öyle de ücretli, böyle de...

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

operatönüzden araştırın.

ama öyle de ücretli, böyle de...

Alıntıları Göster

bu nasıl çift hat ben anlamadım, adamın eski asus u var onda bile çift hat aynı anda aktif oluyor, bunda adamın istediği iki hattın aynı anda aktif olmasını geçtim, biriyle konuşurken diğer hattan şu aradı diye düşmüyor doğru mu anladım

Yönlendirme ile gelen telefonu açmadığınız sürece ücret yansımıyor olması lazım. Ben de mecburen bu şekilde devam ediyorum.

Telefın görüşmesi sürerken, mevcut görüşmeyi sonlandırmadan arkadan gelen görüşmeyi açmamalısın.

• celenlee C kullanıcısına yanıt

evet ben de öyle biliyorum ama emin olamadım. bu durum çok az denk geliyor o sebeple kontrol etmedim hiç...

sadece bu olduğunda turkcell'in 10 lira aldığını biliyorum. bir de paketleri var ayda 50 lira verirsen 100 yönlendirme falan gibi...

bu arada pek kaçırmamaya başladı, şikayetim yok, en azından eski telefonumla aynı durumda... ama hiç kaçırmamasını da beklememek lazım. mobil veri aktarımı yoğunlaştığında tamamen o operatöre odaklanıyor.

ama ücret ödemeden de, dediğin şekilde de yönlendirme ile de oluyor doğru mu

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

evet asuslarda çift radyo alıcı vardı. ama güncel telefonlarda yok. dolayısıyla biriyle konuşurken diğer opt. ile bağlantı tamamen kesiliyor. sms bile alamaz hale geliyorsun.

şu anda TR'de piyasada sıfır olarak satılan çift alıcılı telefon var mı? bildiğim kadarıyla yok. hepsi bu şekilde...

ısrarla bana sorduğun yönlendirme ücretleri ile ilgili sorularını opt. web sitesinden araştırman ya da mh ye sorman lazım, hepsinin uygulaması farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Aralık 2024; 11:57:39 >

yönlendirme ücretini sormuyorum, ilk mesajında yazdığın kapalıyken yönlendir olayı mı ücretli, yoksa telefonun özelliği mi

elbette bu bir operatör hizmeti. telefon özelliği falan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Aralık 2024; 12:6:40 >
  • Titreme, göz kırpma ne deniliyor ise artık bunu 3 telefonda denedim.

Realme x2 pro geliştirici seçenekleri açıp pencere animasyonu açtım. Telegrama gidip klavye açıp hızlı geçiş ile Telegrama döndüğümde klavye açık iken ekranda yazılar anlık göz kırpma gibi oluyor kayboluyor. Animasyon kapalı iken sorun yok.

A53 de animasyonlar kapalı denedim kırpma oldu açıkken olmadı.

200 pro da ise onda da pencere animasyonu açıkken olmuyor kapalı iken oluyor.

Biraz araştırdım ve bu sorun xiomide yaşayanlar varmış. Android sürümü ile alakalı olduklarını söylüyorlar. Servise verecektim ama kargo da hasar olur veya servis sorun olmayan yeri sorunlu gösterir diye göze almadım. Bakalım gelecek güncellemeler bunu çözecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coinim67 -- 9 Aralık 2024; 15:37:10 >
  • şu kılıfı aldım 173 tlye geldi.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konualiexpress.
    Sağlam kaymaz durumda onur için 200 Lite 90 70 koruyucu kapak onur için 200 Pro araba manyetik emme tutucu Coque Fundas çapa - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005007076884485.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.d2ec3d12rXBWLu&gatewayAdapt=glo2tur

84 tlsi vergi. işin ilginci vergiler bir garip çıkıyor ürünler arasında. fiyatlar benzer ama vergi kimisinde 150 tl çıkıyor. kargo ücretsizdi belki onları varsayılan olarak alt limitli vergi koymuşlardır emin olamadım

diğer favorim bu oldu. vergi sokumlamasalardı bunu da alırdım yanına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 9 Aralık 2024; 16:7:22 >

• Coinim67 C kullanıcısına yanıt

e 3 farklı telefonda da olmuş servise niye göndereceksin ki

• Hadi bugün kargoya verilsin artık 

• Ludovico28 kullanıcısına yanıt

aradılar beni, depo dan bilgi de alamamışlar niye gönderilmediklerini bilmiyolar, saçmalığa bak

Yarın 16 gün olacak, sonradan alanlarda bugün kargoya verilecek yazıyordu ama yattı herhalde

• Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim
    Telefondan E-Devlet uygulamasına girip misal reçetelerim kısımı aratıyorum içeriği görmek istediğim zaman fotoğraftaki gibi uyarı alıyorum ve içeriği göremiyorum. Sonra uygulama kendini kapıyor.Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

• Mertccc M kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı Google play storedan indirmeyi denediniz mi? Honorun kendi mağazasından indirdiyseniz hms core yüklemeye zorluyor olabilir. Yine olmazsa hms core yükleyebilirsiniz

https://consumer.huawei.com/tr/support/content/tr-tr15841698/

https://consumer.huawei.com/tr/support/content/tr-tr15841704/

• 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.