< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (235. sayfa)
-
-
terbiyesizler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı değil boyutları
Teşekkür ederim.
siz de sorun var mı uygulamada , e devletten mi indirdiniz uygulamayı ?
ben e devlet kullanmadım, çözüm önerdim sadece. sosyal medya ve banka kullanıyorum onlarda sorun yok
-
Honor mağazasından güncellemelere bir bakın 20 gün önce Honor Magic Mobil Services güncellenmişti.
Onun haricinde hata vermemesi lazım alakasını çözemedim play store'dan indirmediniz mi ?
-
Selamlar,
Honor 200 - 200 pro telefonlarinizda ekran pil surelerinizi rica etsem kullanim detayi ile paylasir misiniz?
Arkadaşlar kaliteli bir video player uygulaması var mı? Yeni bi Flash bellek aldım, denemek için film yükledim. Telefonda oynatırken ileri sarınca ses gelmeye devam ediyor, görüntü donuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vlc
Tamam o zaman A55 in iddiası gece zoomlu video çekimi.
-
sağolsun victoribarbo arkadaş sayesinde çözdüm. Eski telefon huawei. Huaweiden aktardım direkt Honor telefona her şeyi. Google servisleri ve çoğu uygulama desteklemediği için huaweinin yazılımını sorun oldu.
aynı şeyleri yaşayan olursa huaweiden geçiş yapan, direkt play storedan indirsin programları. Sorun çözülür
teşekkür ederim hepinize ilginiz için
eski tel neydi, ben de mate 10 pro kullanırdım hey gidi
-
Mate 10 lite :)) ilk çıktığında alınmıştı telefon ve bu kasım sonuna kadar dayandı telefon. Aslında lite serisi olmasına rağmen her şeyi iş görüyordu ama güncellemelerden dolayı uygulamalar kullanılamaz duruma gelince mecbur geçiş yapıldı Honor’a. Artık Migros, bazı banka uygulamaları, bazı sosyal medya uygulamarı uyarı vermeye başladı çalışmadı.
yine diyorum Huawei gerçekten o zaman çok sağlam telefonlar yapmış. 7 sene dolu dolu kullanıldı telefon, 1 sefer bile arıza vermedi ve yine sorunsuz çalışıyor her şeyi.
kalite tesadüf değildir. :)))) bende de Huawei nova var aynen bazı uygulamalar android sürümünden dolayı çalışmıyor, birde ram 3 gb olduğu için ağır çalışıyor bazen
Arkadaşlar merhaba, Honor 200 ve 200 pro fiziksel mağazalarda var mı deneyimlemek için?
Vatanda her ikisini de gördüm en son. Teknosa da 200 var sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aradılar ayın 12 sinde depoya gelicekmis en geç 16 sına kadar elinize geçmiş olur dediler
Teşekkürler
Honor 200 12/512 fiyatı 24K olmuş Hepsiburada.
aynısını banada söylediler, 16 sında kargolanacak diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X