bence telefon çok satıldı tedarik sıkıntı oldu, bizi ayın 16 sına salladılar millet almasın diye yükselttiler fiyatı |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (237. sayfa)
-
-
Ayın 16sinda ne var? -
Hepsiburada stoklarına o zaman girecekmiş. İçeride siparişi olanlar kargo için o tarihi bekliyorlar -
-
Fotoğraf düzenleme uygulamaları kullananlar için Hypic adlı programı tavsiye ederim. Yeni keşfettim, Capcut video montaj uygulamasını yapan şirkete ait. Capcut kadar başarılı fotoğraf düzenleme uygulaması yapmışlar.
Fotoğrafla ilgili aklınıza gelebilecek her türlü düzenlemeyi yapabiliyorsunuz; kesme, biçme, renklendirme, filtreler, yazı ekleme...
Hypic Photo Editor, Google Play Store'da ücretsiz indirilebilir: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xt.retouchoversea
Yapay zeka destekli özellikler de var ve güzel çalışıyor. Üzerinde 'ücretsiz' yazan özellikler muhtemelen ileriki zamanlarda ücretli olacaktır. Şu an bütün özellikleri ücretsiz ve reklamsız.
Mesela insanların yüz ifadelerini değiştirebiliyorsunuz. Kalabalık fotoğraflarda da çalışıyor fakat portre fotoğraflarda daha başarılı. Ayrıca çözünürlüğü nispeten yüksek fotoğraflar daha iyi sonuç verir.
Çözünürlüğü düşük fotoğrafları iyileştirme özelliği de mevcut, güzel çalışıyor, ben beğendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 12 Aralık 2024; 1:37:32 >
-
Sevgili dostlar bu telefonu takip ediyorum ve alıcağım ama 512 gb modeli zam yedi 3000 bin lira tekrar aynı fiyata iner mi sizce beklemelimiyim yoksa 256 gb alıyım zam gelmeden kafamı tek kurcalayan şey hafıza yeter mi önümüzdeki 3 4 sene için diyorum sd kart desteklememesinden dolayı düşündürüyor.
-
Bende aynı seyleri düşündüm arada 4bin fark vardı aldığımda çok uygulama ve video foto kullanan biri değilim eski telefonum 4 yılı geçti 128gb ti hiç bir zaman hafıza sıkıntım olmadı o yüzden 256 lik aldım. Özellik olarakta aradaki farka değecek net bir veri göremedim. -
Ben sadece ram den dolayı tercih ederim. 256 GB bana yeterlidir. -
Honor 200 12-512 GB fiyatı tekradan 20999 a düştü Hepsiburada da. Takip de olanlar varsa bilginize -
selam; 3-4 sene kullanmayı düşünüyorsan bence hiç honor alma, samsung gibi daha TR'de daha yaygın markalardan almalısın. şu anda telefonun kılıfını bile y.içinde bulamıyoruz. ayrıca 3-4 sene sonra pilini veya diğer yedek parçalarını nereden bulacaksın? 3 günlük dünya'da basit bir telefon için bu kadar uzun vadeli planlara hiç gerek yok bence...
diğer yandan, 512 gb. depolama 3-4 sene %90 kullanıcıya yeter diye düşünüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 11 Aralık 2024; 13:41:6 > -
hadi eyşan & ali bi derece olmuş da, cengiz'in surat ifadelerini hiç becerememiş bence, hiç yapmasa daha iyiymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 11 Aralık 2024; 13:40:12 > -
Hepsiburada mağdurları merhaba
Bende honor 200 ü 2 aralıkta sipariş verdim. Sizlerdeki gibi benim üründe kargoya verilmedi. Güya 11 i yani bugün kargoya verilecek yazıyor.
Konuyu Honor Türkiyeye de taşıdım. Bir sürü insan mağdur oldu. En başta bilgi de verilmedi. Buradaki suçlunun sadece HB olduğunuda düşünmüyorum. Honor Türkiye de muhattap olmalıdır. Bu yüzden mail attım kendilerine.
Hep birlikte mail atarsak sonuç alırız diye düşünüyorum.
tr.support@honor.com
Mail adresleri. Lütfen mail atın ve gecikmeden ötürü ürünlerinin puanlarının 5 seviyesinden 3.5 ortalamaya düştüğünü ve sorumlularının kendilerinin olduğunu da belirtin lütfen. -
bahsedilen konu 8/256 için mi geçerli? 12/512 modeli şuan "yarın kapında" şeklinde sipariş alıyor.
-
8/256 benim model fakat ben alırken de yarın kapında yazıyordu. Yorumlara bakarsanız herkes aynı şeyi yazıyor. -
Bu modellerde Samsung ların güvenli klasörü gibi ikincil uygulamalar yüklenebiliyor mu acaba? -
Paralel Space var hocam güvenlik ayarlarında aynı Samsung güvenli klasör gibi çalışıyor.
-
ben yazdım dostum
-
bende durum bu şekilde. 12/512 bugün sipariş edildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferior -- 11 Aralık 2024; 19:3:55 > -
Çalışma prensibi tamamen aynı mı? İkinci oturum gibi çalışıyor mu yoksa Google play deki paralel space gibi mi çalışıyor? Ondan banka uygulamaları vs hata verebiliyor çünkü.
-
Ekrana bi turlu alisamadim. Yazi tipi gözlerimi fena agritiyor. Yazi tipini degistirip verim alabilen var mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X