Hocam ne yaptiysam olmuyor. Surekli dosya actiriyor 10 tane aca aca gittiklm malesef olmuyor Hocam bi telegram hesabi ozel mesaj atsaniz da ordan benim isi cozsek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 12 Aralık 2024; 7:43:45 > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (239. sayfa)
-
-
Shiziku uygulamasını yükleyin, geliştirici seçeneklerinden kablosuz hata ayıklamayı açın shizuku ile eşleştirin program sizi yönlendirir zaten sonra istediğiniz fontu yükleyin.
-
bu yöntem işe yaradı. teşekkürler. -
Dün 12 Gb versiyonununun siparişini vermiştik. Bugün geldi.
-
8 256 yok ellerinde herhalde diyecem ama yarın kapıda diyor onda da, kimsede oralı olmuyor
-
200 modelinde olan ters şarj özelliğinin açılıp kapandığı bi bölüm var mı yoksa sürekli açık mi? -
Bir de ben Google fotoğraflar kullanıyorum.kendi galeri uygulamasını da kaldırdım.fotograf çekince açamıyorum.kamera uygulaması içinde fotograflar acilamiyor.is profiline galeri ekleyin diyor.bu bolume Google fotoğraflar nasıl eklenir acaba?her çektiğim fotografda kamerayi kapatıp ana menüden Google fotoğraflar açıp bakmam gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 12 Aralık 2024; 15:36:5 > -
Honor 200 modelini kullananlar gözünüzü ağrıtıyor mu telefon ekrana baktığınızda? Önceki telefonum IPS panelli Xiaomi Redmi Note 8'di. Bu telefona geçince gözlerim mahvoldu bakamıyorum telefona resmen. Göz kuruluğu problemim var zaten ama Xiaomi'de hiç böyle olmuyordum saatlerce bakabiliyordum ekrana. Honor 200 paneli OLED'miş. PWM frekansı 3800'lerde deniyor yüksek frekans olunca daha az gözü yoruyormuş sanırım araştırdığıma göre ama ben bakamıyorum ekrana. Göz koruma modunu vs açtım tupturuncu yaptım ekranı ama yok. Bu sorunu yaşayan birkaç kişiyi daha gördüm Reddit'te konu açan. Buradakilerin de görüşlerini almak isterim.
-
Ben önceden Mi 10T Pro kullanıyordum ondan sonra Honor 90'a geçince gözlerim 2 tık rahatladı desem yalan olmaz. Benimde gözlerimde sıkıntı oluyor yoksa uzun süreli laptop çift ekran başında (eski telim mi 10t pro'da da uzun süre takılınca)
-
Hocam ben bu sorunu yaşıyorum. Gözlerimi inanılmaz yoruyor cozumu de bulamadim. Biraz daha devam ederse tlf anneme verecegim
Real me gt2 pro kullanirken hiç problem yasamiyorum honor 200 kullanınca gözlerim perişan oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 12 Aralık 2024; 19:31:44 > -
Allah Allah bu nerden çıktı şimdi, kılıfı falan aldık, ikinizin ortak noktası ıps ekrandan geçmeniz mi acaba, hoş benim ekranda ıps de, ayrıca ıps candır yanmaz, kokmaz akmaz -
Realme gt2 pro kullaninca problem olmuyor. Honor 200 beni perişan etti. Acaba yazi fontundan dolayi diyip fontu degistirmeye calisiyorum
Ondan da degilse mecbur tlf ya satacagim ya da anneme filan verecegim
-
Allah Allah, 60 hz falan deneseniz, inşaallah a55 almadığıma pişman olmam
-
-
Bekleyenlerin kargosu büyük ihtimal bu gece hepsijet ile çıkacak -
quote:
Orijinalden alıntı: CanrM
Bekleyenlerin kargosu büyük ihtimal bu gece hepsijet ile çıkacakkesin bilgi mi
-
Arkadaşlar sonunda fontu realme gt 2 prodako gibi roboto yaptim. @zaltun 'dan allah razi olsun.
Burdan da yardimci olan arkadaslara cok tesekkurler
Bu yazi tipi cok iyi geldi -
Hepsiburada honor 200 8/256 model telefonu bugün sipariş verirsen yarin kargoda cumartesi kapında diyor. Bu kadar bekleyen mağdur olan adam varken bu yapılan büyük terbiyesizlik millet 2 haftadır bekliyor bugün sipariş veren onun onune geçiyor böyle bir saçmalık olamaz. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X