Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 7YILMAZ7 , ENG_civ Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
4.921
Cevap
143
Favori
224.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ne yaptiysam olmuyor. Surekli dosya actiriyor 10 tane aca aca gittiklm malesef olmuyor

Hocam bi telegram hesabi ozel mesaj atsaniz da ordan benim isi cozsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 12 Aralık 2024; 7:43:45 >
  • Larkin34 kullanıcısına yanıt

Shiziku uygulamasını yükleyin, geliştirici seçeneklerinden kablosuz hata ayıklamayı açın shizuku ile eşleştirin program sizi yönlendirir zaten sonra istediğiniz fontu yükleyin.

• newfel kullanıcısına yanıt
    bu yöntem işe yaradı. teşekkürler.
  • Dün 12 Gb versiyonununun siparişini vermiştik. Bugün geldi.

• torontoidmanyurdu T kullanıcısına yanıt

8 256 yok ellerinde herhalde diyecem ama yarın kapıda diyor onda da, kimsede oralı olmuyor

• 200 modelinde olan ters şarj özelliğinin açılıp kapandığı bi bölüm var mı yoksa sürekli açık mi?
  • Bir de ben Google fotoğraflar kullanıyorum.kendi galeri uygulamasını da kaldırdım.fotograf çekince açamıyorum.kamera uygulaması içinde fotograflar acilamiyor.is profiline galeri ekleyin diyor.bu bolume Google fotoğraflar nasıl eklenir acaba?her çektiğim fotografda kamerayi kapatıp ana menüden Google fotoğraflar açıp bakmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 12 Aralık 2024; 15:36:5 >
  • Honor 200 modelini kullananlar gözünüzü ağrıtıyor mu telefon ekrana baktığınızda? Önceki telefonum IPS panelli Xiaomi Redmi Note 8'di. Bu telefona geçince gözlerim mahvoldu bakamıyorum telefona resmen. Göz kuruluğu problemim var zaten ama Xiaomi'de hiç böyle olmuyordum saatlerce bakabiliyordum ekrana. Honor 200 paneli OLED'miş. PWM frekansı 3800'lerde deniyor yüksek frekans olunca daha az gözü yoruyormuş sanırım araştırdığıma göre ama ben bakamıyorum ekrana. Göz koruma modunu vs açtım tupturuncu yaptım ekranı ama yok. Bu sorunu yaşayan birkaç kişiyi daha gördüm Reddit'te konu açan. Buradakilerin de görüşlerini almak isterim.

• Honor2000 H kullanıcısına yanıt

Ben önceden Mi 10T Pro kullanıyordum ondan sonra Honor 90'a geçince gözlerim 2 tık rahatladı desem yalan olmaz. Benimde gözlerimde sıkıntı oluyor yoksa uzun süreli laptop çift ekran başında (eski telim mi 10t pro'da da uzun süre takılınca)

• Honor2000 H kullanıcısına yanıt

Hocam ben bu sorunu yaşıyorum. Gözlerimi inanılmaz yoruyor cozumu de bulamadim. Biraz daha devam ederse tlf anneme verecegim

Real me gt2 pro kullanirken hiç problem yasamiyorum honor 200 kullanınca gözlerim perişan oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 12 Aralık 2024; 19:31:44 >
  • Allah Allah bu nerden çıktı şimdi, kılıfı falan aldık, ikinizin ortak noktası ıps ekrandan geçmeniz mi acaba, hoş benim ekranda ıps de, ayrıca ıps candır yanmaz, kokmaz akmaz
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Realme gt2 pro kullaninca problem olmuyor. Honor 200 beni perişan etti. Acaba yazi fontundan dolayi diyip fontu degistirmeye calisiyorum

Ondan da degilse mecbur tlf ya satacagim ya da anneme filan verecegim

• Larkin34 kullanıcısına yanıt

Allah Allah, 60 hz falan deneseniz, inşaallah a55 almadığıma pişman olmam

• Benim gözümde de astigmat var. Göz konforu ayarı ile problemsiz kullanıyorum.Ekstra bir göz yorması yapmıyor. Önceki telefonum da oled ekranlı redmi note 12 pro 5g idi.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
  • Bekleyenlerin kargosu büyük ihtimal bu gece hepsijet ile çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanrM

Bekleyenlerin kargosu büyük ihtimal bu gece hepsijet ile çıkacak

kesin bilgi mi

• Arkadaşlar sonunda fontu realme gt 2 prodako gibi roboto yaptim. @zaltun 'dan allah razi olsun.

Burdan da yardimci olan arkadaslara cok tesekkurler

Bu yazi tipi cok iyi geldi
  • Hepsiburada honor 200 8/256 model telefonu bugün sipariş verirsen yarin kargoda cumartesi kapında diyor. Bu kadar bekleyen mağdur olan adam varken bu yapılan büyük terbiyesizlik millet 2 haftadır bekliyor bugün sipariş veren onun onune geçiyor böyle bir saçmalık olamaz.
  • Honor 200 zoom performansı için bugün bir deneme yaptım ve sonuçlar beni oldukça tatmin etti. Paylaştığım fotoğraflar sırasıyla 1x, 2x, 10x, 20x ve 50x. Çocuklar antrenmanda iken tribünden tamamen spontane çekildi.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.