hocam siz saati kullandınız mı ? |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (240. sayfa)
-
-
kullanmadım, her ihtimale karşı
-
daha ne çekecek on numara çekmiş bence
-
ben onuda yazdım hp ye sizin yaptığınız tekbiyesizlik dedim
-
Aynen bende yazdım bakalım kale alacaklar mi yoksa bu enayilerden paraları aldık zaten bekliyorlar biz yenilere satalım diyip ahlaksız bir tutum mu izleyecekler göreceğiz -
ben insanların gönlünü alacak bi şey yapın bari diyede yazdım, bi kılıf yollasalar bari terbiyesizler
-
İnşallah yaparlar bir sürü insan mağdur oldu ama bu kalitesizlikten birşey beklemem zaten hp nin satılmadı durumundan bahsediliyor öyleyse hiç sallamazlar bizi -
kazaklar aldı diye biliyorum, ben başka bi şeyler daha aldım hemen geldi, bu olay sadece 8 256 da sıkıntı oldu, babama m34 aldım, şarj aleti aldım bi kaç günde gelmişti
-
ana ekrandaki Google ve önemli klasörlerini kaldırmayı bilen var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: inferior
ana ekrandaki Google ve önemli klasörlerini kaldırmayı bilen var mı?buldum. klasörü açıp her bir uygulamayı tek tek silince gidiyor klasör
-
Arkadaşlar honor 200 pro da honorun kendi mesaj uygulaması yokmuydu yahu, sanki var diye hatırlıyorum ama hiçbir yerde bulamadım tamamen Google mesajlar var.
Sıkıntı şu, spam klasörü feci doldu. Ayrıca spam olması gerekirken arşive attığı 2700 mesaj var. Silmek istesem tektek seçmem gerekiyor.
İşe yarar spam koruması olan iyi bir mesaj uygulaması tavsiyesi alabilirim. -
Telefonda yüklü değil, ayrıca indirmek gerekiyor. Daha sonra da zFont3 uygulamasıyla telefonun fontunu değiştirebilirsiniz.
SamsungOne-400 fontu, birçok siteden ücretsiz indirilebiliyor: https://font.download/font/samsungone
-
telefon kargoya verilmiş -
Cihaz daha elime ulaşmadı imei sorgulaması yaptığım zaman marka modeli herşeyi yazıyor fakat kayıt bulunamadı diyor sebebi nedir? -
henüz simkart takılmadığı için kaydolmamış olabilir
-
Bilgi için teşekkürler
-
hadi gözün aydın bakalım nasıl beğenecen mi
-
beğenirim inşaallah
-
Ben farketmedim ama arkadaşa göre eski telefonuna kıyasla biraz daha çekimi iyi diyor.
-
8/256 sipariş vermiştim, kargoya verilme tarihi 17 aralık gözüküyor du,bu gün sabah saat 10 da kargoya verildi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X