|
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (242. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu ibywind tpu camdan almıştım ben. Daha sağlamdır diye uygulayayım dedim havası kaldı
1 tane daha var onu telefoncuya yaptıracağım
-
Aralık ayı diye okumuştum. Sistem düzgün çalışıyor. Acelesi yok.
-
Telefonların kaç yıl güncelleme alacağı ile ilgili resmi bir kaynak var mı? -
Şöyle deneyebilirsiniz;
Ayarlar içerisinde "varsayılan uygulamalar" diye aratın. (Genelde uygulamalar bölümünde oluyor.)
Buradan fotoğraflar ve videolar için varsayılan uygulamayı Galeri yerine Google Fotoğraflar olarak değiştirin.
-
Değiştirdim ama farkeden bişey yok.kamera uygulamasi Google fotoğrafları görmüyor.varsayilan uygulamalar ekranında kamera yok zaten.fotograf videoyu Google fotoğraflar olarak seçtim.olmuyor oradan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 14 Aralık 2024; 14:1:47 > -
-
yok. 4 yıl güncelleme alacağına dair bir "efsane" var sadece...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 14 Aralık 2024; 18:15:14 > -
telefon geldi bugün kurmak için vaktim olmadı, ama şarj aletini hurdacıya versen 500 tl verir herhalde:)))) -
Bir de telefon 100w filan degil. Sehir efsanesi o. 67w realme gt2 proyla aynı anda sarja takiyorum. Yari yariya fark ediyor. 35w filan sanirim aliyor telefon -
Bu telefon 1 watt -
Sistem %98 stabil. bayağı iyi -
100w olmadigi kesin. 67w realme gt2 pro doluyorken bu telefon 70'lere anca geliyor.
Fanboyluktan vazgeçin yahu memlekette kraldan cok kralci olmak yillardir moda. Biseyin eksisini soyleyince millet kubariyor
-
Realme funboy u sensin işte. Sen honordan uzak dur. Yukarda Gamsız ın inceleme videosunu koymuşlardı max 83 watt a çıkıyor. Sen realme gt2 pro kullan. Bilmeden sallayınca telefonun eksisini söylemiş olmuyorsun. Ben ilk kez honor aldım. Beklediğimden çok iyi çıktı. Ekran batarya termal akıcılık ve kamera yönünden çok iyi. Sen realme kullan. -
Ben 67W ile 50 dakikada full şarj ediyorum, kendi 100w şarj aletini hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum. Tek bildiğim hiç bir marka vadettiği şarj hızını stabil vermiyor. X'e kadar Z'ye kadar hız deniliyor ibarelerde. En yüksek değeri sanırım batarya %5 altına düştüğünde çok kısa süreli veriyorlar ama emin değilim.
-
Haa kaç dk da kaç dolduğuna dair ss ler koymuştum yukarda bi yerlere. O yüzden gt2 kaç dolarken bu kaç doluyor filan geç bunları. Günde 1 şarj ediyorum şarja taktığımda pil seviyesi %40-50 arasında oluyor genelde. -
Yukarida veri koymusum youtube 1080p video izleyince telefon isinmaktan patlayacak gibi. 44 dereceyi gordum telefon😀 sen belli ki dedeler gibi telefonu alo alo kullaniyorsun. Ben biseyin fanboyu degilim kıyas yapiyorum. Fanboy olarak sizler kuduruyorsunuz. En iyi tlf sizin telefonunuz hicbir eksigi yok tamam😀
-
Sen telefonu babam gibi kullaniyorusn alo alo cebinden cikarmiyorsun. Babamda da var honor 200 o da 3 gun gidiyor diyo sarji😀 bloklayayim fanboy diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 14 Aralık 2024; 18:57:48 > -
Ferrarinin arabaları topladığı gibi böyle tiplerden honoru toplican
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X