Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (244. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (6 Mobil) - 17 Masaüstü7 Mobil
5 sn
4.896
Cevap
143
Favori
224.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, şimdi onu yapıyorum umarım sorunsuz aktarır 👍
  • honor 200 256gb ların kutusundan kılıf çıkıyor mu bilen var mı

• Arkadaslar samsung s23 kullanicisiyim. Honor 200 pro düşünüyorum. Merak ettigim bir konu var. Ekran kapaliyken, 'hey google' calisiyor mu? Yani bir seye dokunmadan sese duyarli olarak google asistani aciyormu. Denerseniz sevinirim. Tesekkurler. H200 pro alternatifiniz varsa da beklerim. Acil bekliyorum fikir icin cok onemli
  • lapatid L kullanıcısına yanıt

Bende çıkmadı

• hotboy_ist kullanıcısına yanıt

Honor 200 var bende çalışıyor. Pro da da çalışır.

• maarul M kullanıcısına yanıt

Eski telefonum xiaomi redmi note 9 pro. Honor'a ilk kurulumu yaparken kendisi aktarım yapmak isteyip istemediğimi sordu, aktar dediğimde type-c kablosunun bir ucunu honor'a diğer ucunu note 9'a bağlamamı istedi. Sonrasında neleri almak istediğimi seçtim. Herhangi bir uygulama kurmama gerek kalmadı.

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

detaylı görmek için widget'ı olan harici uygulama kurmak lazım hocam. kendi içindeki kartlarda boost diye bişey var. anlık ram kullanımını gösteriyor, tıklarsanız arka planda açık olan uygulamaları temizliyor.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
  • beyler telefonun şarj olduğunu nasıl anlayacaz, bildirim ışığıda yok
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

tşk ederim

AOD aktif yapın, bildirim ve bataryayi göster seçili olsun. şarj olurken ekranda simgesi çıkıyor.

• Arkadaşlar ekran kapalı, telefon sessizde WhatsApp mesajı geldiğini nasıl anlayacam
  • Yukarıdaki yazdığımı çözdüm, ama telefonu titreşime alıyorum SMS gelince titremiyor bilen var mı sebebini
    uygulamaya özel bildirim seslerinin ayar menüsünde en üstte titreşim ayarı varsayılan olarak kapalı gelir. oradan istediğiniz titreşim türünü seçebilirsiniz.

• zaltun kullanıcısına yanıt

Yeniden başlatınca düzeldiö sağ olun

• Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Sizce burada anormal bir pil tüketimi var mı, yanlış hatırlamıyorsam 2 20 gibi yüzde 83 falan şarjla bıraktım 4 saatte yüzde 7 falan şarj düşmüş çok değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 15 Aralık 2024; 6:49:45 >
  • Arkadaşlar honor 200 8/256 aldım, cihaz geldi kurulum yaptım henüz sim kart takmadım, bu cihazda dokunsal bildirimlerde titreşim yokmu, örnek mesaj yazarken harflere dokunulduğunda titreşim yapması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 15 Aralık 2024; 8:14:58 >

Anneme aldım çıkmadı büyük saçmalık..

• Telefonu eski Nova 5t cihazımın 22.5 w süperşaj cihazıyla şarj ettim. Süperşarj ibaresi çıktı yani Huawei şarj cihazını tanıdı. . %3'ten %100'e 1 saat 12 dakikada geldi. Bu süre bile bazı rakipleriyle aynı. 😅

Çıkmıyor diye duymuştum ben de.

• Narki kullanıcısına yanıt

saçma ama büyük kayıp değil.

pek öyle koruyucu bir kılıf değil, ince ve kenarları tamamen açık. düşüp kırılmaya karşı tam korumaz.

ben şundan 2 tane aldım kullanıyorum.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konualiexpress.
    Onur 200 Pro için kılıf temizle silikon yumuşak telefon kılıfı Honor200 temizle onur 200 LiteFunda için darbeye kapak Coque korumak - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005007245420028.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.29.43203d12V30Pnv&gatewayAdapt=glo2tur
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.