Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: abzek_06 , suatcagdas Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.892
Cevap
143
Favori
224.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 19000 tl ye 9 ay taksitle honor 200 aldım saat hediyesi ile birlikte. ertesi gün kargoya verdiler. mağazada çok telefon inceledim mıncıklamadığım telefon kalmadı. bu fiyat bandında alınacak tek telefon kesinlikle honor 200 ve 200 pro dur. mağazalarda çok pahalı o yüzden internetten almanızı öneririm.

ama kamerasını, performansını en çok beğendiğim tek telefon huwaei pura 70 serisi oldu. param yetseydi onu alırdım mükemmel telefon valla.

• İlk kullanım ve uygulama yüklemeler yapıldı .Ekranı olsun kamerası olsun gayet iyi cihaz.Yukarda arkadaş ısınma sorunu var demiş şuan sadece Instagram 1 saate yakın takıldım 33 olan sıcaklık 35 e çıktı (cpuz üzerinden baktım).512 almayarak iyi yaptığımı düşünüyorum ihtiyacım olan uygulama 15 gb ı geçmedi tabi ben fazla kullanmadığım için kişiden kişiye ihtiyaç değişebilir. YouTube'dan ve browser üzerinden video, film izleyip buraya yazıcam.Eksi olarak kılıf çıksa iyi olurdu ve şarj aleti ağır. Dış kısmı plastik diye çekinceliydim açıkçası ama gayet güzel tutuş hissi veriyor. Şarj yüzde 20 de taktım 35dk da yüzde 100 oldu. Şarj aletinde biraz ısınma vardı ama dış jelatinin çıkarmadım normal görüyorum. Yanında gelen saatte gayet iyi tabii arama sesli cevaplama olsaymış harika olabilirmiş.

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Var ama nerede hatırlayamadım kusura bakma  

• Belki biraz geriden geliyorum ama.. Güncelleme yapmalıyım yapanlar var mı. Olumlu olumsuz durumlar nedir paylaşabilir misiniz
  • Birde ekran koruyucusu kullansak ekranda çizilmesi olur mu uygun koruyucu şuan yok sanırım
  • Validasyon24 V kullanıcısına yanıt

Bana ekrandaki yeterli geldi çok ince değil gibi

• Arkadaşlar; telefonu sessize aldığım zaman bildirim ışığı gibi yanıp sönüp beni ikaz edecek, bu ayar var mı biliyor musunuz?
  • circassianman kullanıcısına yanıt

Çalışma prensibi aynı hocam güvenli klasör ile. Paralel space içinde Google Play oturumu açıp uygulama yükleyebiliyorsunuz veya telefonda yüklü bir uygulamayı oraya ekleyebiliyorsunuz. Bankacılık uygulamalarım orada henüz bir hata almadım.

• developer.84 kullanıcısına yanıt

Hocam daha önce hiç kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum bu aralar. Banka uygulamalarından ya da başka uygulamalardan bildirim alabiliyor musunuz paralel space de olduğunda.

• blocktrade B kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi hocam alabiliyoruz isterseniz bildirim içeriği gizleniyor.
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt

ayarlar->erişebilirlik seçenekleri-> en üstten erişebilirlik, ekran ışığı ve flash ile uyarı var. Bi bakın belki işinize yarar hocam.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.