|
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (241. sayfa)
-
-
Linki paylaşabilir misiniz hocam? Bende kılıf bakıyodum bulamadım -
Şimdi baktım satışta yok şuanda.imak ux5s TPU şeffaf kılıf diye arada kontrol edebilirsiniz. -
Telefon geldi a55 kullanıcısıyım.A55 e göre çok hafif ve çok ince ;a55 aşırı kaba bir cihazdı.Panel ve malzeme kalitesi olarak a55 nin çok gerisinde bir cihaz ilk izlenimlerim bu şekilde ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanrM -- 13 Aralık 2024; 17:18:24 > -
Faturadan imei kontrolü yaparmısın benimki kayıt bulunamadı diyor
-
nerden yapacam
-
quote:
Orijinalden alıntı: CanrM
Telefon geldi a55 kullanıcısıyım.A55 e göre çok hafif ve çok ince ;a55 aşırı kaba bir cihazdı.Panel ve malzeme kalitesi olarak a55 nin çok gerisinde bir cihaz ilk izlenimlerim bu şekilde ..bende iki cihaz arasında kaldım ama, a55 dışında honor 200 den üstün malzeme kalitesi olan bi cihaz yok hepsi plastik zaten bu sınıftakilerin bi tek a55 var oda kılıfla falan bildiğin tuğla gibi oluyor
-
e devletten sorguladım kayıt bulunamadı diyor ama cihaz var honor diye, cihazı daha kim kullanacak belli değil ki ondan çıkmıyor
-
-
A55 iyi hoşta dediğiniz gibi kılıfla cebe dahi girmiyor
-
Alakası yok btk ya bildirim yapmamışlar o yüzden kayıt bulunamadı yazıyor
-
+ 1 Aynen
-
ne olacak yani
-
Birkaç güne kayıt olur siz kullanmaya bakın, ilk defa olan şeyler değil daha öncede bazı markalarda yaşandı sorun olmaz btk girişleri yapar.
-
bende öyle düşünüyorum, arkadaş söylemese aklıma bile gelmez
-
-
arkadaş orada panel derken, cihazın genel yapı kalitesinden alüminyum kasadan bahsetti galiba ben öyle anladım, ayrıca dxo mark incelemelerinde pil, ekran ve kamerada a55 i bırak sınıfında en iyiler arasında, kamera ve ekranda 2, pilde 5 falandı galiba
-
Şimdi 2 cihazi yanyana aynı görüntü koşullarında karşılaştırdım .Panel konusunda fikirlerimi geri alıyorum %99 görüntü kalitesi olarak benzerlik gösteriyor.Honor a55 göre son seviyede 1 tık daha parlak görüntü sunuyor .
-
yukarıda ki arkadaş doğru anlamış ben yanlış anlamışım, ben çok anlamam ama ikisini yan yana koyunca honor daha canlı parlak görünüyordu ama bu daha kaliteli anlamına mı gelir bilmiyorum, dxo markı baz alırsak a55 den iyi honor 200, bu karşılaştırma konuları açıldığında hep aynı şeyi söylüyorum 8 256 modeli saat hediyesi, ve 7 gen 3 den dolayı son yılların en yüksek fp cihazlarında ilk sıradadır, saat hediyesi olmasa bile 7 gen 3 olan cihazlar 25 bin civarı
-
S değil glb normal olan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X