Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: suatcagdas , nv_143 , lKaraoqLanl , maarul Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.904
Cevap
143
Favori
224.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmax ux5 şeffaf kılıf almıştım hb üzerinden.bugun geldi mükemmel ince ve kaliteli.kilof arayanlara şiddetle tavsiye ederim 200 için.
  • vfnv kullanıcısına yanıt
    Linki paylaşabilir misiniz hocam? Bende kılıf bakıyodum bulamadım
  • maarul M kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım satışta yok şuanda.imak ux5s TPU şeffaf kılıf diye arada kontrol edebilirsiniz.
  • Telefon geldi a55 kullanıcısıyım.A55 e göre çok hafif ve çok ince ;a55 aşırı kaba bir cihazdı.Panel ve malzeme kalitesi olarak a55 nin çok gerisinde bir cihaz ilk izlenimlerim bu şekilde ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanrM -- 13 Aralık 2024; 17:18:24 >
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Faturadan imei kontrolü yaparmısın benimki kayıt bulunamadı diyor

• CanrM C kullanıcısına yanıt

nerden yapacam

• quote:

Orijinalden alıntı: CanrM

Telefon geldi a55 kullanıcısıyım.A55 e göre çok hafif ve çok ince ;a55 aşırı kaba bir cihazdı.Panel ve malzeme kalitesi olarak a55 nin çok gerisinde bir cihaz ilk izlenimlerim bu şekilde ..

bende iki cihaz arasında kaldım ama, a55 dışında honor 200 den üstün malzeme kalitesi olan bi cihaz yok hepsi plastik zaten bu sınıftakilerin bi tek a55 var oda kılıfla falan bildiğin tuğla gibi oluyor

e devletten sorguladım kayıt bulunamadı diyor ama cihaz var honor diye, cihazı daha kim kullanacak belli değil ki ondan çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: maarul

Linki paylaşabilir misiniz hocam? Bende kılıf bakıyodum bulamadım
    İki adet sipariş verdim 185 tl

Ekran koruyucu olarakta bunu aldım 135 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 13 Aralık 2024; 17:43:32 >

A55 iyi hoşta dediğiniz gibi kılıfla cebe dahi girmiyor

Alakası yok btk ya bildirim yapmamışlar o yüzden kayıt bulunamadı yazıyor

+ 1 Aynen

ne olacak yani

Birkaç güne kayıt olur siz kullanmaya bakın, ilk defa olan şeyler değil daha öncede bazı markalarda yaşandı sorun olmaz btk girişleri yapar.

• newfel kullanıcısına yanıt

bende öyle düşünüyorum, arkadaş söylemese aklıma bile gelmez

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Dxomark incelemesinde panel olarak ikisine de birebir aynı puanı verip çok beğenmişler. Panel veya ekran kalitesi olarak honor 200 a55'in gerisinde değil aynı kalitede bu verilere göre.

Malzeme kalitesi olarak önde olduğu doğrudur ona bir itirazım olamaz.

• brs17 kullanıcısına yanıt

arkadaş orada panel derken, cihazın genel yapı kalitesinden alüminyum kasadan bahsetti galiba ben öyle anladım, ayrıca dxo mark incelemelerinde pil, ekran ve kamerada a55 i bırak sınıfında en iyiler arasında, kamera ve ekranda 2, pilde 5 falandı galiba

Şimdi 2 cihazi yanyana aynı görüntü koşullarında karşılaştırdım .Panel konusunda fikirlerimi geri alıyorum %99 görüntü kalitesi olarak benzerlik gösteriyor.Honor a55 göre son seviyede 1 tık daha parlak görüntü sunuyor .

yukarıda ki arkadaş doğru anlamış ben yanlış anlamışım, ben çok anlamam ama ikisini yan yana koyunca honor daha canlı parlak görünüyordu ama bu daha kaliteli anlamına mı gelir bilmiyorum, dxo markı baz alırsak a55 den iyi honor 200, bu karşılaştırma konuları açıldığında hep aynı şeyi söylüyorum 8 256 modeli saat hediyesi, ve 7 gen 3 den dolayı son yılların en yüksek fp cihazlarında ilk sıradadır, saat hediyesi olmasa bile 7 gen 3 olan cihazlar 25 bin civarı

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

S değil glb normal olan

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.