Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: suatcagdas Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.893
Cevap
143
Favori
224.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real me konusunda da yazinca boyle kuduranlar oluyordu. Orda da Samsung fanboy diyorlardı.

1080p video izlerken 43 dereceyi gördügunu ss paylastim yukarda. 44 u gordu hatta.

Sarjda dolmuyor yani hizli. 67w telefon cok daha hizli dolduruyor yaziyorum git onu kullan diyor. Babasının forumu sanki. Kimse eksi birsey yazamiyor😀

Telefon aldin kardeşim honora ortak olmadin. Bu kadar savunma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 14 Aralık 2024; 19:0:41 >
  • Bugün cihazları Vatan'da inceledim ama garip bir durum gözüme çarptı. Honor 200'ü ayarlardan 120 Hz'e almama rağmen cihaz 120 Hz'de çalışmıyor gibiydi ama listedeki uygulamalarda sıkıntı olmadı, arayüzde 60 Hz gibiydi. İşin ilginci Magic Pro 6 da öyleyken Honor 200 Pro'da öyle bir şey gözlemlemedim, bayağı akıcıydı. Yazılımsal bir sıkıntı mıdır ya da bir ayarı mı açmayı unuttular bilmiyorum.

• Armo_ kullanıcısına yanıt

Hocam zaten 120hz bencede değil. İkinci telefonum 120 mesela cok fark var. Yazinca fanboylar kuduruyor.

Youtubede 1080p video izleyince telefon 44 dereceyi gorur mu ? İkinci el birini bulsam da itelesem cihazi.

Adam yukarda eksi yönlerini yazdik diye kudurdu. Ferrari gibi toplatsinlar diyor😀 honor lan bu gorende iPhone 16 promax zanneder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 14 Aralık 2024; 19:10:6 >
  • Telefon geldi şükür 6 gb güncelleme ile beraber geldi birde imei sorgulayınca kayı bulunamadı diyor canlı desteğe yazdım talep açtılar kullanabilirsiniz falan dediler bakacaz artık.Tel ilk defa deneyimledim gayet iyi hissi var şarj aleti baya ağır ekran falan gayet iyi şuanlık iyi 6 gb güncelleme için bekliyorum bakalım

• Telefon çok ucuz 15k-16k olsun ısınmasın takılmasın. Kamerası çok iyi olsun. Ufs 4.0 olsun. Wifi 7 olsun. 5 dk da dolsun. Sen istiyor amiral gemisi ver 1000 euro 🤣 Ben 30k verdim hiç sorunu yok.
  • Modlar nerde. Yanıltıcı bilgi veriyor bu larkin. Ekran da 120hz değilmiş. Alın şu şabanı
  • O zaman isiniyor donuyor diyince niye kuduruyorsun onu anlamadim? Sana mi soracak millet ne yazacagini .

Adam honorun sahibi gibi kraldan cok kralci
  • beyler cihazın uygulamalar açıkken ne kadar ram kullandığını nerden görebiliyoruz
  • Larkin34 kullanıcısına yanıt

kusura bakmada birine iteleyeceğim diyeceğin bir cihaz da değil, senin kriterlerine uymamıştır olabilir, ama fp nin kralıdır bu fiyata

• Rather_34 R kullanıcısına yanıt

ya kardeşim sen ruh hastası mısın? adam diyor bu özelliğini ben test ettim karşılamadı, vaat ettiğini veremiyor veremediğini gözlemledim diyor. kağıt üstünde yazılan iddia edilen özellikler bunlar, onun olsun istediği ama o fiyata verilmeyen özellikler değil. sen diyorsun bu fiyata çok şey istiyorsunuz git başka telefon al da git realme al git sat. sana mı soracak millet ne mesaj atacağını ne telefon alacağını babanın malı mı bu telefon. git başka başlık aç hangi markayı övüp fanlığını yapacaksanız kendin gibileri toplada orda yap millet artı eksi ne veri bulursa burda paylaşıyor ona göre davranıyor.

vaad edileni verdiğine dair bir kanıt bulursan paylaş sana bozuk telefon denk gelmiş de konuyu kapat. bekçisi gibi her yoruma saldırıyorsun.

• Larkin34 kullanıcısına yanıt

Hocam 120hz olarak kıyasladığınız cihaz neydi? muhtemelen yazılımsal birşeydir gerçi bu 50klık magic 6 pro da bile varsa.

• beyler toplu klasörleri nasıl dağıtıyoruz
  • Arkadaslar samsung s23 kullanicisiyim. Honor 200 pro düşünüyorum. Merak ettigim bir konu var. Ekran kapaliyken, 'hey google' calisiyor mu? Yani bir seye dokunmadan sese duyarli olarak google asistani aciyormu. Denerseniz sevinirim. Tesekkurler. H200 pro alternatifiniz varsa da beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotboy_ist -- 14 Aralık 2024; 20:50:18 >
  • herıld kullanıcısına yanıt

Hocam merak etme o cezasini aldi oturdu yerine. Belli psikolojik sorunları var.

• herıld kullanıcısına yanıt

Hocam benim ikinci telefon realme gt2 pro

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

ayarlar->geliştirici seçenekleri->çalışan hizmetler

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
  • Honor 200 e eski xaomi telefon verilerini nasıl aktarıcam acaba? Daha önce samsungtan samsunga çok kolay aktarmıştım, bunun pratik bi yolu var mıdır?
  • Herkese merhaba, telefon dün elime ulaştı. Yalnız şarjı çok çabuk bitiyor. Dün gece doldurdum, kalktığımda yüzde 22 kalmış. Bana gelen telefonda sorun olabilir mi? Telefon servisleri neyse bütün pili tüketiyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrthn34 -- 14 Aralık 2024; 22:41:45 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

tşk ederim,peki bunu ana ekranda görme şansımız yok mu

• maarul M kullanıcısına yanıt

Her iki telefona da Google Play Store'dan 'Honor Device Clone' uygulamasını kurun. Oradaki yönergeleri takip ederek bütün verileri aktarabilirsiniz. Ben Samsung A54'ten Honor 200'e arama kayıtları, SMS mesajlar başta olmak üzere bütün verileri bu uygulamayla sorunsuz aktardım.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hihonor.android.clone

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.