Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Adem.57 , newfel , bigbird , redloves Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
4.948
Cevap
143
Favori
225.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

samsung s24 fe al geç.

• Honor 200'ü eşime hediye olarak almayı düşünüyorum önerir misiniz? Kendisi standart bir kullanıcı oyunla işi olmaz, sosyal medayada gezinir ve bol bol bebiş fotoğrafı ve videosu çeker sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 11 Aralık 2024; 21:0:9 >
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamıyorsa Honor 200 mantıklı eşiniz için. Fotoğraf kalitesi, uzun pil ömrü ve hızlı şarj muhtemelen epey bir hoşuna gidecektir. 512 versiyonu ile de bol fotoğraf video çeken biri için çok avantajlı bence.
  • Yazı tipi ve kullandığınız klavye nedir arkadaşlar ben telefonu alalı bir hafta oldu bu konuda Samsung tarafından geçtiğim için tam alışamadım.
  • @Larkin34@mura tkalpaklı hocam konu da benim paylastigim mesajlara bakin isterseniz istediginiz fontu yukleyebilirsiniz. Site ve program var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blocktrade -- 11 Aralık 2024; 22:12:39 >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt

terbiyesiz herifler 8 256 ya ayrımcılık yapıyorlar demek ki

• Bu kısım yeni etkinleşti ne olduğuna dair fikri olan var mı ?

Honor Uygulama Mağazası / Ayarlar

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• blocktrade B kullanıcısına yanıt

Profilin kilitli hocam

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Hic girip bakmadim hocam.

Arkadaslar bu bildirim isini bir cozemedim ne guc tasarrufunda ne de normal kullanimda banka olsun iste kap uygulamasi, bundle, insta vs hicbirinin bildirimi gelmiyor. Nasil cozecegim bu durumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: blocktrade

Hocam bu siteden indirdim
    font.download
    SANS-SERIF Fonts | Font.Download
    https://font.download/category/sans-serif
    arama yaparak istediginiz fontu bulabilirsiniz ama ne yaptiysam bulamadim fontu yuklemeyi.

@Larkin34 buyrun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: blocktrade

Hocam gp den z font 3 uygulamasini indirip acalim. Downloads yazan yerde + ya basip fontlarin oldugu ve olacagi klasorleri secip ardindan programdan fontlara tiklayip tema manager den uygulayabilirsiniz.

Edit : ttf uzantili fontlari kabul ediyor telefon. Otf uzantili font indirirseniz de yine z font tool uyulamasini indirip program uzerinden uzanti degisimi yaparak fontu kullanabilirsiniz.

Genel bilgi olarak yazi tipini degistirmek isteyenlere bilgi olarak dursun.

@Larkin34 buyrun hocam bu da nasil yapilacagi.

otomatik başlatmaları elle hepsini aktif yapıp ve ayarlarda pil optimizasyon kısmında da listeye ekliyor musun ?

Hocam burdan sonrasini gecemedim. İlk attiginiz linkten roboto regulari indirdim sonra programdan buraya kadar geldim. Gerisini yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 12 Aralık 2024; 0:7:27 >
  • bugün %100le evden çıktım 11.30'dan itibaren tüm gün mobil veri açıp bluetooth açık ve kulaklık bağlı olarak kullandım eve 22'de geldim %42 bataryası kalmıştı. ekran açık süresine bakamadım çünkü önceki gece de kullanım yapmıştım. 7 saat gösteriyordu, 3ü önceki günden kalmadır

• murataktrk kullanıcısına yanıt

Yazı tipi olarak SamsungOne-400 kullanıyorum. Samsung'dan sonra Honor'un varsayılan yazı fontuna alışamadım. zFont3 programıyla Samsung'un yazı fontunu yükledim, her şey düzgün çalışıyor, Türkçe karakter sorunu yok, daha estetik görünüyor.

Hatta pil yüzdesini 'Dışında' seçince pil yüzdesinin son rakamı tuhaf görünüyordu, yazı fontunu değiştirince o düzeldi.

Klavye olarak Gboard (Google Klavye) kullanıyorum, her ihtiyacımı karşılıyor, kullanışlı ve pratik. Varsayılan olarak gelen Microsoft Swiftkey Klavye'den bence daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 12 Aralık 2024; 23:52:14 >

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Hocam hepsini yaptim manuel olarak da denedim otomatik olarak da ama kafasina gore davraniyor. Telefon elimde ekran aciksa bazen bir iki uygulamada bildirim geliyor yoksa o da gelmiyor.

• Larkin34 kullanıcısına yanıt

Hocam apply ya bastiniz mi? Ordan yukleme yapacak arkasindan temalar uygulamasindan fontu secip kullanacaksiniz

• lodosumtuttu kullanıcısına yanıt
    Samsung One fontları hangi kategori de? arama bölümünde ben bulamıyorum. mümkünse bu Samsung fontllarını paylaşabilir misiniz ?

Edit: Samsung dahil bir çok font bu sitede mevcut.Ben bu siteden indirip kullandım.
    onlinewebfonts
    WEB Free Fonts for Windows and Mac / Font free Download
    https://www.onlinewebfonts.com/fonts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 12 Aralık 2024; 15:38:59 >

Apply basinca

• Larkin34 kullanıcısına yanıt

Hocam dosyalarim kismindan bir klasor acin ornek Fontlarim diye. Programdan bu klasoru secin ordan devam edin.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.