Bildirim gelmemiş, yeni gördüm kusura bakmayın. Mantıklı görünüyor ama sistem çalışanları farklı olsa gerek. Bir deniyeyim bakalım.. |
Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (44. sayfa)
-
-
Bu aralar karşıma devamlı Honor Magic v3 videoları denk geldi. Çoğu çince , bazılarında seçenekte Türkçe altyazı vardı, izledikçe aklımı çelmeye başladı. Sanki yazılımı bizim yazılımdan daha iyi daha yetenekli daha kullanıcı dostu gibi.
Arada kızıyorum falan ama iyiki bu tasarım bir katlanabilir telefonum var diyorum, yazılım konusunda izlediğim videolardaki bazı yenilikler yada benim var ama bilmediğim güzellikler ile mest ediyor yeni cihaz.
şu sıralar ara ara haberlerde yer alıyor. darısı hepimize ...
https://www.donanimhaber.com/honor-magic-v3-gozunu-guinness-rekorlar-kitabi-na-dikti--181000
https://www.donanimhaber.com/honor-magic-v3-un-global-pazara-cikis-tarihi-netlesti--180911
https://www.donanimhaber.com/honor-un-katlanabilir-akilli-telefonu-global-pazara-geliyor--180551
-
Merhabalar, bildiğiniz üzere bir süre önce Magic V2 telefonumun iç ekranında mürekkeplenme oldu kvk servise yeni gönderebildim. Cihaz takibi yaptığımda şu şekilde bir uyarı var:
Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarımı için parça değişimi yapılacaktır. Değişmesi gereken parça üreticiden beklenmektedir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
Bakalım kaç günde tamamlanacak gelişmelerle ilgili bilgi vereceğim. Gönül isterdi telefonu yenileselerdi :)
-
Arkadaşlar, kendimi tutamayıp Çin romlu bir V3 aldım. Kutusunu açtım ve kullanmaya başladım...
Aklınıza takılan soru olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.
Benim gördüklerimi anlatayım;
- Telefon çok az kısalmış. Ama V2 yanına koyunca fark ediliyor. Kullanıma etkisi yok.
-İncelik etkisini pek farketmedim ama hafiflik hissediliyor.
-Ekran standart modda bile daha parlak.
-Kameranın ortaya dairesel yerleşimi, telefon masadayken tıkır tıkıt sallanmasını engelliyor. Bu tasarım iyi olmuş.
-Kablosuz şarja tekrar kavuşmak iyi geldi :)
-Kamrera zoom olarak iyileşmiş. V2 de 2x yapınca kararan görüntü artık yok. Güzel bir zoom yeteneği var. Karanlık ortam başarısı daha iyi.
-Çin romunda rahatsız edici bir sorun yok. Tabi Çince uygulamaları sildim. Hala ufak tefek Çince içerik çıkıyor ama o kadarı makbul. Google discover harici her türlü Google servisini kullanabiliyorum.
-AOD için sevdiğim bir gelişme var. Tam ekran olarak AOD kullanılabiliyor.
-Honor SMS uygulaması çok şükür herşeye "kaydedeyim mi abi" demiyor :)
-Sistem yöneticisi globalden daha az uyarı veriyor.
-Çin romu diye bildirimleri öldürmüyor. Ama Xiaomi robot süpürge kontrol yazılımı sadece 1 kere bildirim verdi. Sanırım rakip üreticilerin yazılımları bildirim olarak kara ya da gri listede :(
-Türkiye cihazında açılan Honor hesabını kabul etmiyor. Çin için bir hesap açtım mecburen. Ama Honor kopyalama uygulamasıyla hemen hemen herşeyi kopyalayabildim. Hatta birçok uygulamanın uygulama içi ayarları bile geçmiş.
Genel olarak kablosuz şarjın geri gelmesi hoşuma gitti. Kamera yarleşimi sayesinde tıkır tıkır etmeyen yapı hoşuma gitti. AOD tam ekran olması hoşuma gitti.
Solda Magic V3, sağda Magic V2 (V2 de koruyucu kaplama var.)
-
Hayırlı olsun
Fiyat ve kayıt durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 22 Ağustos 2024; 17:50:26 > -
daha ilk satırını okudum , gerisini okuyacağım...
öncelikle hayırlı olsun, güzel havadislerde kullan.
ayrı bir başlık açarsan ordan devam edilir. ( banada böyle önermişlerdiş DH deki ilk başilığımı açmıştım, 16-18 senelik DH üyeliğimin ilk ve tek konubaşlığı idi)
darısı hepimize...
-
bir ay öncesine kadar okuduğpum şikayetlerde aşırı uzun süren mağdur edilen yedek parça temin sıkıntısı yaşayanlar var idi. günler, haftalar hatta aylar süren beklemeler diyenler var. Ama benim telefon ile bilgi almamda bu sğürecin artık hızlandığını söyledi müşteri hizmetleri.
umarım çok hızlıca çözülür, bu başlıktan kılavuz olacak senin paylaşımların. tekrar geçmiş olsun.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın:)
-
Güle güle kullan elimdeki İphone 15pro Max satacağım v3 bekliyorum sabırsızlıkla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Fiyat bilgisi alabilir miyiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarı siteye baktım da, 65 ten başlıyor.
-
Herkese teşekkürler arkadaşlar.
Şu an fiyatlar 65 bin TL civarında. Yutrdışı kayıtsız, garantisiz cihaz için risk tabi. Ama risk bu kaldı boş bırakmaktır dedim :) Kayıtsız seneye ağustosa kadar kullanılır. Sonrasına Allah kerim.
Bakalım Türkiye garantili cihazlar ne zaman ve kaça gelecek.
Benim Magic V2 de Şu ekran koruyucu servise gelse de değişse, sonrasında artık satılık duruma düşüyor:)
-
Park hatırlatıcı orijinal uygulama mı hocam? Güle güle kullanın 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Evet o Çin romunda olan YOYO Asistan uygulaması. Android'de böyle bir uygulama yoktu. Bu modelde olması güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 23 Ağustos 2024; 22:57:43 > -
Geçen hafta parça bekleniyor olarak gözüken servis açıklaması aşağıdaki şekilde değişmiştir. Anlaşılan servis süreci geçmişe göre hızlanmış
Honor Magic V2 (Veyron-N49C)
Cihaz Durumu:Sayın Müşterimiz ; Cihazının onarımı için üreticiden talep edilmiş olan parça servisimize ulaşmıştır. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
-
-
Hangi servise verdiniz hocam?
Malzemeler gelmişse ben de ekran koruyucu değişimi için servise vereyim de bir an önce ilan açıp satayım.
-
KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
Ne kadara satmayı düşünüyorsunuz? Bende ekran değiştikten sonra satmayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 25 Ağustos 2024; 20:51:8 > -
KVK hangi şube demek istedim aslında. Ben İstanbul Kartal şubeye vermiştim. Parça gelince ararız dediler ve daha aramadılar. Sizin cihaz o şubedeyse arayıp sorarım diye düşündüm.
Fiyatlar da ortalama 53-55 arası gibi görünüyor sarı sitede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X