Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
39
Favori
36.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam selam, ben de S23Ultra'dan geçmeyi düşünüyorum V2 ya da biraz daha bekleyip V3 modeline. Sizi cihazda rahatsız eden ya da yetersiz bulduğunuz bir şeyler oldu mu değişim sonrası? Bir de en çok merak ettiğim fotograf kalitesi sizi tatmin etti mi ultra sonrası?

• bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

Gerçekten canım sıkıldı. 42 yaşındayım bugüne kadar bir kere telefonum yere düştüğü için ekranında yeşil çizgi çıkmıştı onuda garanti kapsamında değiştirmişlerdi fakat konser esnasında bildiğiniz tepinirken düşürmüştüm.

Bu telefonu daha alalı 3 ay oldu ekranda sorun var ki hiç düşürmedim. İlk kez bu kadar çabuk sorun veren bir telefona denk geldim. Markadan biraz soğuttu beni durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 25 Temmuz 2024; 13:7:26 >
  • Hocam açıkçası Samsung Fold 6 kafamı karıştırdı ama hala kalın ve Dış ekranı ince. Ayrıca pil kapasitesi yetersiz. O yüzden şu an hala katlanır cihaz için Türkiye garantili olarak en iyi seçenek Honor Magic V2. Tabi Magic V3 tanıtıldı. Türkiye ye gelirse ki henüz bilgi yok. O zaman onu almanızı tavsiye ederim. Yurtdışı cihaz olacak olsa Vivo x fold 3 pro alırdım ama kayıt muhabbeti ve iç ekranda sorun yaşayan forımdaşımız gibi garantilik durumda sorun olacağı için mecbur Türkiye cihazı bakmak lazım.

@tidus hocam geçmiş olsun. Bunun garanti kapsamında yapılmasını umuyorum. Ama katlanır cihazlarda bu risk oluyor.

Bu arada benim de ekranın jelatini kendini bırakıyor. Servise vereceğim. Umarım hızlı işlem yaparlar. Herhangi bir donanım parçası muamelesi görürse 20 iş günü yasal hakkı uzun bir süre.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tidus kullanıcısına yanıt

Bu arada siz bunu yazdığınız gün ön koruyucu tamamen çıkarmıştım, o günden beri ekranda bir sorun yok çok şükür. Temiz duruyor.

Yan manyetik koruyucuyu günde bir kaç kez parmağımla temizliyorum tabi, her hangi bir toz kalmaması için.

• Ben de bu cihazı almayı düşünüyorum, sizin cihazın sorununu teknik servis ücretsiz ve kısa zamanda halleder umarım. Ben de takip ediyo olucam burdan yazdıklarınızı ve muhtemelen kararımı da etkilicektir sizin süreciniz.

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Detaylı cevap için teşekkürler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef HONOR Magic v2 den magic v3 e de geçmem. Samsung Fold 7 yi bejklerim .

Birkaç zamandır uzunca süredir kullandığım bazı prıgramlarda sıkıntılar sorunlar garip garip bug lar oluyordu. Özellikle bankacılık Ya wifi kapat, mobile geç yok bir defalık güvenlik maksatlı wifiyi kapattım mobil internetten bağladım hatta 2. olarak smös doğruşlaması vs gelmesini birdefaya mahsus sanarken . Baktım devamlı oluyor. Çok da bilgisiz değilimdir, her apy her yerden kurmam. google store dan özellikle indirirm. Silerinm temizlerim cache artık vs bırakmam.

Cuma günü tüm dünyayı ama bizde sadece denişzbank ı etkiyeyen kilitlenme önceside güvenlik sebbeli BLOIKE oldu. MH ile 1.5 gün cebeleştim. Açtırdım cihazda WinLOader ve Windows PC bağlantıları varmış CASUS imiş. Orjinal lisanslı win11pro kullanıyorum hadi onun winPC bağlantısını poparttım. WinLoader de 3 aydır kullanıyorum hemde ondanm önce 1 yıldır samsungs22ultrada kullanıyorum ki lisansını googlestore dan satın almışımdır. neyse hadfi onuda sildim.

Fakat gecen cıma günü denizbank windows tabanlı siste4minde güvenlik şirketi Crowdstrike ile çökünce ne hisse, ne borsa, ne yatırım nede parama hesabıma ulaşamayıp çok mağdır oldum. Akşam 17:30 dan sonra açtılar işiçten geçti. Dünya ödemem fatura vs , hatta hastanede taksşide kredikartını kullanamayan atm kullanamayan lardan değilim diye neyse dedim giden para olsun dedim . Ama gece aynı şekilde ,gene bloke oldu. Hiç bir şey değişirmeden. DENİZBANK bu sefer hangşi program demedi ve cuma gecesinden bana pazartesşi şubenize gidin blıoke yi kaldırın dediler. Şube pişkin yazdık ben bekledim öğlene kadar cevap olmayınca artık bir üst level e geçtim. Bu sefer de telefonum HONOR un içindeki 2 uygulamaya default kurulu olan programlara takılmışım 3 aydır artık sile sile pullandığım zarurui programların 3de1 ini silmiştim zaten. My HONOR silinmiyor DEVREDIŞI bırakıp zorbela BLOKe yi kaldırıp hesabuıma ulaşabilip paramı kullanabildim. Windows bağlantı hizmetini devre dışı bıraktım. Adın ı unuttum ı kadar çok şey sildim ki.

Düşünsenize my Honor google Store muadili. Hatta orda denizbank MobilDeniz gibi banka uygulamaları var !?

CASUS program bulduk diye sizi BLOKE edip mağdur ediyorlar hele cuma günü ise pazartesi tüm gün haber bekliyorsunuz salı günü paranıza ancak erişebiliyorsunuz.

,

Yarın sen şunu kullanıyorsun diye paint progtramınıda casus dğiye görebilir.

Ben myHonor dan değilde Google store dan indirip kuruyorum desemde çözemediler.

BIKTIM. SOĞUDUM. birkaç finans ve banka uygylamasındada benzer gariplikler oldu.

Sonuç ben 1 sene daha HONOR v2 kullanıor sopnra Samsung FOLD 7 yi beklerim . Diğer .in işi telefonlarıda almama sanırım arık. İstediği kadar ince olsun, vs

NAHOŞ TERCÜBE. AMA BANA DERS OLDU SAMSUNG ONE UI zaten 2-3 nesil ilerden gidiyor diğerlerine göre.

KALEMSİZ FOLD KULLANMAK ZATEN GARİP.

KAMERA KONUSUNDA ZOOM VE GECE ÇEKİMİ FOTOFRAFTA arıyorum samsung s22ultramı dahi. Hele gece çekimi video resmen çokçok farklı.

her sorunumu hep çözmüşümdür, wiVOLTE , LTE, yazılım yükleme vs ama ben neden resmi Türkiye satıişı Honor aldım , bu tür banka , yatırım , finansman programları yaşamayım diye. işbankası güvenlşik uyguılmasını kapattırıyorlar , kuveytTürk ün scam mıdır nedir o güvenlik çemberi benzerri uygylamasınbı kapattırıyorlar. Heleki bazı ISS mesela comnet gibi ip lerde, VPN, DNS lerde HONOR sizi yarıyolda bırakabilir.

ilk defa pes ediyorum . bu cihazdan soğudum. magic v3 ü es geçiyoprum, rakipleride beklemem artık, malum onlarda cin işi yazılımlar. En iyisi Google Android + Samsung OneUI imiş. ( apple iphone deneyimim yok kötüleyemem. ) bazı kullanıcılar farklında olmayabilir ama ben denetimciyim işim ıncıklamak cıncıklamak idi. Çoğusunun görmediği farketmediğinitespit işim idi. Emekli olsamda meselek hastalığı.

CU LATER SAMSUNG ... 1 yıl katlabiliceğim kadar katlanacağım artık HONOR MAGIC v2 ye.

• carman1tr kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Sanırım biz Honor magic v2 nin kobay kullanıcıları olduk. Bu şekilde katlanabilir fakat daha verimli modeller seneye belkide v4-v5 gibi oturacak.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Fold 7 den de iyi olacağına eminim başınıza gelen olay için üzgünüm ama bu cihazın mükemmelliğiyle pek bağdaştıramadım. Cihaz 1 kaç eksiklik dışında kusursuza yakın şahsi borsa ve banka hesaplarında zerre sorunum yok başka programlarda da yok kimse den de duymadım . Tekrar geçmiş olsun

• Ben de bildirimler dışında sorun yaşamıyorum. Güncellemeler biraz hızlanırsa SORUNLAR da giderilecektir. her telefonun kendine özel eksiklikleri mutlaka bulunur. İç ekran jelatininin kalkması eğer diğer cihazlarda da yaşanırsa bence bunu konuşmalıyız.

• Beni de bildirimlerin bazen gelmemesi, geç gelmesi gibi sorunlar rahatsız ediyor. Çin markaları bildirimleri sevmez. Global romda bile bunun etkisi görünüyor maalesef. Ama klasör yapısı çok hoşuma gitti. Samsung'da bu yapı yok mesela.

İç ekran jelatini de benim Samsung Fold 3, fold 4 cihazlarımda da katlanma yerinden başlayarak kalkıyordu. Bu malzemeyi tam olarak bükülebilir yapamıyorlar sanırım.

@GoGoBaBa denizbank uygulaması bende de bazen wifi kapatttırıp devam ettiriyordu ama bunun normal bir şey olduğunu sanıyordum. Diğer bankalarda sorun yaşamadım. (yapıkredi, enpara, finansbank, fiba banka, ziraat, nkolay, iş bankası, binance, binance tr, btcturk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 27 Temmuz 2024; 21:6:44 >
  • İlk defa katlanabilir telefon sahibi olacak birisi için öneriniz ne olurdu?
    Bütçeden bağımsız olarak soruyorum.
    V2 V3
    Z fold 5 6
    Vs vs vs vs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bence denizbank ın işgüzarlığı. her seferinde gece yarısından sonra yaptığım işlemlerden sonra CASUS PROGRAM bahanesine sığınmışlar.

aynı gün içinde aynı telefon aynı yer aynı şartylarda casusprogram çıkmıyorda , gece süpheli işlem sanıp kılıfta casus program diye adlandırma gibi.

Ama Denizbznk bilgi işleme ulaşıp siz telefonun kendi programlarını casus program görüyorsunuz diye uzun uzun anlatacağım. Her istek ve şikayetimde c/p cevap gekliyor. her seferinde farklı bir program ismini ileri sürüyorlar.

İşbankası ve KuveytTür düzeltti benim taleplerimi kaale alıp. Denizbank resimlerde görüleceği üzerre Mayıs ayından beri çözemedi sorunu.

• Bu normal aslında, hatta size konumunu hatta tam konumunuzu da açtırarabilir, bunlar ek güvenlik doğruşama protokolleri. Zaten bunları yaparken gocunmuyorum , çünkü benim güvenliğim için.

Bu arada bir ara ekran görütüsü atayım kullandığım programların. Bazıları internet servis sağlıyıcılarına da çok iyi der, bazısıda aynsına kötü der. mesela ben çok kimsenin farketmediklerini farkederim. Tada denk gelir murphy yasası beni bulur. kimi gece uyurlen defelarca internet gider. sabah kalkar bişey yok, ben iş yaparken denk geririm ISS firmasına yazarım vs... Bu da denk gelmesine örnek.

WinLoader hariç kullandığım hiçbir programa denizbank casus yazılım diyemez. WinLoader ise telefonun arayüzünü windows a çevirdiği için savunamam. MyHonor ilk aldığımdan beri var idi zaten en son onu ndevredışı bıraktım. silme izni vermedi yoksa silerim. Yani bankada işlem yapamamak parama ulaşamamk beni mağdur etti. Düşünsenize tarla alacaksın, araba alacaksın, validen diz protez ameliyatı geçirmiş ödeme yapacaksın olmuyor.

Telefonumuz keşke mükemmle veya kjusursuza yakın olsa @matrix22 . çünkü ben daha çinde satışa çıkmadan takipteydim, satışa çıktı az kalsın getirtecektim, global sürümü bejkledim çok gecikti, tüm yabancı ülke lansmanlartını izledim. Ama en son Türkiyede lansmana çıkacağını duyunca ilk lansmndan ilk önsipariş geçenlerden oldum. Ama yazılım konusunda hüsran değilsede kötüler. Kalem konusunda resmi cevap yok. Yurtdışında kalemm var bizde tavsiye istersin önermeyiz diyorlar. Honor Magic v3 ü almama gerek olmaması kötü olduğundan değil benim kablous sarj olmaması önemli değil. ama kamera konusunda özellikle gece çekim fotograf ve video , birde zoom konusunda güzellikler olursa geçerim. AMA BU MAGICOS çok geliştitilmesi lazım. Samsung Fold7 nin de Honor Magic v2 den dahji geride olacağını düşğünüyorum aslında. Honor yazılım konusunda iyileşme yapsa Honor Magic v3 liderliğe gidebilir bile.

Bu arada fikir ve eleştirilerinize muhalif değilim, sizlerin yazılarını herdaim her başlıkta severim. Zaten uğraşıyorum HonorTürkiye ye yakın markaj kurdum birçok şey erkene çekilecek. Bazı şeyler lehimize iyileşecek. Denizbank'a zaten özel bankacılık tarafından üsten baskı kurdum. IT /BIM artık olayı es gecemez.

Ama kendi tespitim gece yarısından sonra özellikle saatlere baktım, sizin güvenliğiniz diye BLOKE etmesi . Ama artık HONOR adını beyinlerine kazıdım sanırım bir kaç güncelleme sonrası bunu çözerler. ( umarım , yoksa ya banka değiştireceğim ki şimdilik çok zor yada istemeye istemeye severek aylartca beklediğim cihazımı değiştireceğim.)

• buminhan7 kullanıcısına yanıt

Şuan en iyisi v3

• Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

• onuruno99 kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf kesinlikle S22 ultra. Bir de sıvıya toza karşı dayanıklılık durumu var. Ama geri kalan herşeyde ya aynı ya da daha iyi. Bu arada %80 telefonu kapalı halde kullanıyorum. Bence şuanda bile piyasadaki en iyi katlanır.

• buminhan7 kullanıcısına yanıt
    Tabiki kişiye göre değişir. Ne kadar katlanır olsa da günlük kullanımda kapalı halde kullanılıyor. Foldlarda maalesef hala dış ekran dar.
    Bir de fiyat durumu var tabi. V3 kesinlikle teknik olarak iyi ama v2nin 60bin olduğu yerde o ne kadara gelir bilinmez. V3 global çıkınca v2nin fiyatı daha da düşebilir. İlk katlanır macerasında maddi olarak sıkıntıya girmemek lazım.

• Yazilimla ilgili yazilan problemler insanin gozunu korkutuyor. Uzun zamandir samsung disinda telefon almadim. Fold modellerinin 6. Nesile gelmis olmasina ragmen bir arpa boyu yol almamasi sebebiyle once honor v2 yi simdide v3u takipteyim. Bakalim v3 daha duzgun cikacakmi. Arkadasim huawei mate x2 kullaniyor. Android auto calistiramamasi gibi ufak tefek problemler disinda cok memnun. Orda bile problemler azken ozunde ayni olan markanin honor tarafinda problem yasatmasi sasirtici.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.