Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
39
Favori
36.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde arkadaşlar honor magic V2 sanki Z fold 5 gibi tam 180 derece açılmıyor.

Birde kutusundan çıkan kılıf iç ekran açıkken dis ekrana sürtuyoe menteşe kismi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 7 Temmuz 2024; 22:49:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt

o hışırtı benim cihazda da vardi.

Fold 4 kullanırken şeffaf tam kaplama yaptırmıştım menteşe bölümü de dahil, sonra cihaz 180 derece açılmamaya başlamıştı, menteşedeki jelatini sökünce düzelmişti, fabrikasyon koruma jelatini varsa onun yüzünden olabilir diye yazdım.

Şu an magic v2 kullanmıyorum ama niyetim olduğu için konuyu takip ediyorum. Daha önce Fold 5 kullandığınızı yazmıştınız sanırım, zariflik açısından zaten karşılaştıracak bir şey yok Magic v2, Fold 5’e göre bi kaç nesil sonrasının tasarımı gibi, diğer konularda nasıl sizce?

• maxi6161 M kullanıcısına yanıt

Sıkıntı yarattimi

• yekzan Y kullanıcısına yanıt

Z fold 5 mi V2 mi deseniz kesinlikle V2 tasarım bambaşka seviyede çok ama çok şık hele arkası deri modeli bendeki efsane kamera çerçevesi altın renkte vs çok hoş.

Cebinde adeta yok oluyor cihaz vatandan 52.799 a denk getirdim.

Bu paraya bence daha iyisi yok misal bataryasi Z fold 5 e göre muazzam iyi tüm ekranları daha büyük ve incecik .

Memnunum ama orijinal kılıfı kullanmayin önermiyorum. Kiliftaki Menteşe koruyucu kısım dış ekranin jilatinini fena çiziyor.

• Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun..

Çıldırmak üzereyim..

Cube ACR (görüşme kaydı uygulaması) erişilebilirlik ayarını 2-3 günde bir kapatıp durmasından sıkıldım,

Bip, instagram, haritalar, Yale home, Mi Home Cep vakit vs vs vs... uygulamalarını "Yoğun güç kullanan uygulama bulundu" deyip kapatmasından sıkıldım...

Gayet memnun olduğum telefonumdan bu durumlar sebebiyle o kadar sıkıldım ki anlatamam..

Bu durumu sanıyorum sadece ben yaşıyorum çünkü kimse bu sorunları yazmıyor!

Belki de denemediğim bir şeyler var, ya da benim kadar aktif kullanmıyor musunuz çözemedim.. (Ki sanmıyorum)

Bir bilen lütfen Rica ediyorum...

Yaratır gibi durmuyor. Galiba jelatinden yapıyor.

Samsung arayüzünden sonra nasıl geldi magic 2 :)

• maxi6161 M kullanıcısına yanıt

Samsung dan sonra çok karışık arayüzü

• bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt
    Daha yoğun kullanıma geçmedim ama Google maps aktif kullandım. Hem Android autoda hemde elde. Ama bu uyarıyla karşılaşmadım.

Ekran görüntüsü atabilir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygt61 -- 8 Temmuz 2024; 20:47:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

63 bin

• matrix22 kullanıcısına yanıt

62 nedir hocam ben geçen hafta vatandan akşam 52.799. Aldım. siyah deri olani

Şu anda da 57. Muhtemelen yine düşer 52’ye. Alacak arkadaşlar takip etmeli sürekli.
    Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın sanırım yenisi tanıtılacak beklemekte fayda var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fold 6 almayı planlıyordum ama Samsyngun saçma takas fiyatları sonrası vazgeçtim ( Flip 5 üstüne 1200$ istiyorlar) onun yerine elimdeki telefonu vermeden 1100$ a Magic V2 almaya karar vetdim. Hatta V2 ile aynı fiyata çıkarsa V3 alırım. Telefonun katlanmış hali benim telefonun açık hali ile aynı boyıtta, tasarımda çağ atlamışlar

• arkadaslar bende bu klube katıldım. cok uzun suredir iphone kullanıcıydım alısmak zor olacak. ilk yapılması gerekenler neler? iphone dan bu cihaza nasıl veri aktarabilirim.

• Fold 6 yi gorduk. 5 in aynisi, yazilama diyecegim yok. Alana hayirli olsun.
    Benim sorum su tarayici olarak edge kullaniyorum. Birturlu chrome daki reklamlari engelleyemedim. Ancak soyle bir gariplik var arama butonunda birsey yazarken birden klaveyeyi kapatip yazdiklarini siliyor. Kullanan ve yasayan varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert-aç -- 12 Temmuz 2024; 9:39:27 >
  • Sert-aç kullanıcısına yanıt

opera tavsiye ederim gömülü reklam engelleme ve ücretsiz vpn var

• papeneser P kullanıcısına yanıt

Ben de Brawe tavsiye ederim YouTube dahil sıfır reklam üstelik YouTube arkaplan da da çok stabil tavsiye ederim

• genel olarak hangi uygulamaları tavsiye ediyorsunuz? Oyun, araclar vs.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.