Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
39
Favori
36.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu telefonu ciddi şekilde almayı düşünüyorum. Bununla birlikte ilk defa Earbuds tarzı bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Kulaklık için hangi modeli tavsiye edersiniz? Araştırırken nelere dikkat edeyim? Uyumlu olsun diye telefonla aynı markayı almayı düşünüyorum. Kulak içine giren bi model. Kulaklarım küçük sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foobar -- 14 Temmuz 2024; 7:41:20 >
  • Ekranda arıza olsa vs kendi servisi var mı yoksa kvk falan mı bakıyor?

Bir dr hiç servis tecrübesi olan arkadaş var mı mağdur ediyorlar mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her ürünü kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Bende Huawei watch buds var. Hem saat hem kulaklık olarak sorun yok.

Özellikle honor marka tercih etmeniz sadece daha az uygulama yüklemenizi sağlar. Bunun için beğendiğiniz bir modelden vazgeçmeye gerek yok.

@Prfssr

Hocam kullanım kılavuzunda yazan servisler hep KVK.

En fazla Parça temini konusunda sorun olur bence. KVK yılların servisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    1100 dolara nereden buldunuz ?

• Bu cihaz icin hangi aksesuarlari aldiniz? Uzun sure kullananlarin yorumlarini bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Registered kullanıcısına yanıt
    S22 ultradan geçtim ben. Samsung kulaklığı ve saati sorunsuz kullanmaya devam ediyorum.
    Bu cihaz için standlı harici klavye bakıyorum istediğim ortamda laptopa dönüşebilecek böylece.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iki farklı model klavye mouse beraber olandan aldım bluetoothlu tvye bağladım hdmi ile ikisinde de masaüstü modunda mouse imlecinin hızı çok çok fazla kontrolü mümkün değil 7.2 de de 8.0 da da aynı samsung telefonun dex modunda iki cihaz normal şekilde çalışıyor yazılımın kötü olduğunu belirtmiştim zaten kablolu mouse ile veya wifi klavye mouse ile hiç deneme yapmadım bluetoothda sorun var birde masüstü modundan çıkınca arayüz 60 hz te sabitleniyor o da bi sıkıntı

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Çin'de 1100$ ama şuanda 140$ daha üstüne verip V3 almak daha mantıklı

V3 geldi mi hocam ?

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

tanıtımı yaoıldı, 24ünde satışta olacak

Teşekkürler hocam

• Arkadaşlar az önce Samsung fold 6 ile kendi telefonum Honor magic v2 yi yan yana koydum.
    Samsung Fold 6 şık görünüyor. Ama Honor Magic V2 de çok şık.
    Samsung dış ekranı hala çok yetersiz bir genişlikte. Klavye açarak göstermeye çalıştım.
    Honor da olan yarım santim ekran genişliği çok fark ediyor.
    Samsung Fold 6 nın menteşeler yeni olduğu için mi bilmem katlarken baya zorladı. Honor daha yumuşak açılıyor.
    Ekranlar açıkken de Honor daha geniş bir görüntü alanı sunuyor.

Samsung tek avantajı arayüzün daha iyi olması. Başka bir avantaj göremedim. Ama Honor'da eksikleri olmasına rağmen yeterli geliyor.

Ben Samsung fold 6 ya geçmeyeceğim. Eğer fiyatı makul gelirse Honor Magic V3 e geçerim. Kablosuz şarj desteği olması önemli benim için.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

• Sizce V3 modelinin Türkiye fiyatı ne olur dostlar, beklemeye değer mi?

• carman1tr kullanıcısına yanıt

Katllanmış halde honor magic v2, açıkken fold 6 daha şık bence. Köşeli tasarımı beğeniyorum fold’a yakışmış.Magic V3 köşeli çıksa zaten harika olan mühendisliği/ tasarımı daha da güzel görünürdü. Güzel karşılaştırma olmuş, emeğiniz için teşekkürler👍

• V3 ön siparişe ne zaman açılır?

• Aceleniz yoksa bekleyin bence. Ama uygun olacağını sanmıyorum. V2 bile 70k ya girdi. Kupon, indirim derken 62k ya düştü. Uzun zamanda böyle gidiyor. Vatan bilgisayar 52k ya kadar sattı ama sonra onlar da yükseltti.

Bu duruma göre tahminim V3 gelirse 80k dan açılış yapar gibi geliyor.

@yekzan rica ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 20 Temmuz 2024; 9:5:49 >
  • Merhabalar telefonumun iç ekran köşesinde forografta yer alan leke çıktı. Daha önce başına gelen var mıdır dokununca yayılıyor. Ekran kaplamasını cikartmadim servise mi göndermem gerekir. Telefon bugüne kadar elimden yere düşmedi bile nasıl oldu anlamadim

• @carman1tr

Hocam bugün elinizde cihaz olmasa sıfır alacak olsanız hangisini alırsınız?

@Tidus

Ekran mürekkebi bu. Normal telefonlarda darbe sonucu akıyor ama katlanırlarda durduk yere olabiliyor. Servislik hocam maalesef. Geçmiş olsun. Servise verirseniz konu ile ilgili servisin tutumuyla alakalı foruma dönüş yapın mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 24 Temmuz 2024; 19:47:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler.

Dediğiniz durumda olsam iPhone 16 proyu bekler onu alırdım.

• tidus kullanıcısına yanıt

Moral bozucu bir durum..

Belki başkasında düşmüş olamaz mı? Hiç bir darbe yokken olması çok can sıkıcı!

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.