yok yok bağ yoktur , komplo teorsidir onlar, eyy google servisleri kapanmayın HONOR gaiban firma, rakip makip olmaz amerianya ve avruka ya tehdit değil :P kamera adası dedikleri Magicv3 ün aynısı gibi. DÜZELTME İLAVE: Katlanır telefon piyasasi haberi https://www.donanimhaber.com/katlanabilir-akilli-telefon-pazarinin-artik-yeni-bir-lideri-var--181425 Katlanabilir akıllı telefon pazarının artık yeni bir lideri var Katlanabilir akıllı telefon pazarı için Samsung’un önderliğinde doğdu ve gelişti demek yanlış olmaz. Ancak artık bu pazarın yeni ve de oldukça güçlü bir lideri var. ABD yaptırımlarının etkisi altında ezilmesi beklenen Huawei, sürpriz bir şekilde büyümeye devam ediyor. TechInsights’ın verilerine göre, ABD yaptırımlarını hiçe sayan Çinli teknoloji devi, şu anda katlanabilir telefon pazarının en güçlü oyuncusu olarak öne çıkıyor. *** 2024'ün ikinci çeyreğinde Huawei, geçen yıla kıyasla %229 büyüme kaydederek, Samsung’u geride bırakıp pazar lideri konumuna yükseldi. ABD yasağının ardından ikinci sıradan neredeyse kaybolma noktasına gelen Huawei, büyük bir geri dönüş gerçekleştirdi. Özellikle Asya Pasifik bölgesinin katlanabilir cihaz pazarındaki büyümeye önemli bir katkı sağladığı göz önünde bulundurulduğunda, Huawei’nin başarısı şaşırtıcı değil. Öte yandan, Samsung’un büyüme oranı yalnızca %5’te kaldı ve genel pazarın %85'lik büyüme oranının oldukça gerisine düştü. Kuzey Amerika’daki güçlü varlığını sürdüren Güney Koreli teknoloji devi, yine de pazardaki liderliğini kaybetmiş görünüyor. Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6’nın satış performansı hayal kırıklığı yaratırken, üçüncü çeyrekte de bu durumun iyileşmesi beklenmiyor. Beş yıl süren liderliğin ardından Samsung, rekabet karşısında zorlanıyor ve bu hızla devam ederse, Transsion Holdings (Tecno, Infinix ve Itel) ve Honor gibi rakipler tarafından da geride bırakılabilir. Transsion, %3150 gibi etkileyici bir büyüme oranı yakalarken, Honor %423 büyüme oranı ile dikkat çekiyor. Vivo ise %83'lük büyüme ile ikinci çeyrekte üçüncü sırada yer aldı ancak küçük bir pazar payı kaybı yaşadı. Katlanabilir cihazlarda kitap tarzı modeller tüketiciler arasında popülerliğini korurken, bu kategoride de Huawei üstünlüğünü sürdürüyor. Samsung ise dikey katlanabilir Flip modeli telefonlar kategorisinde küçük de olsa bir başarıya imza attı. Bu gelişmeler, Huawei’nin karşısındaki tüm engellere rağmen küresel pazarda etkileyici bir geri dönüş yapma yeteneğini gösteriyor. Çinli teknoloji devi, ABD yaptırımları sonrası kaybettiği konumunu yeniden kazanarak, teknoloji dünyasında büyük bir güç olmaya devam ediyor. |
Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (46. sayfa)
-
-
daha önce sosyal medyadan opkuduklarım üzerine ....
çok parça ve servis mağduriyeti yaşatmışlar, hatta bazıları tüketici hakem heyetlik.
acizane bu işleri çok bilmem ama hertürlü belgeyi alın. sosyal medyadan HONOR tÜRKİYE cevap vermesede kaale almasada , mesajlar ile sıkıştırıp, işi hızlandırdıklarını söyleyenler var. Ama çoğu eleştirililen , hatta kalem işi ne oldu gibi masum sorular bile sosyal medya işini yapanlar siliyor.
Buy arada insanoğlu ne dıyumsuz , eski her lansmandan amiral gemisi alan ben, birkaç senedir samsung s22ulrta son telefon olarak bıraktım. Honor magiv v2 yi Türkiyeye gelmez garantili diye imrenirken global lansmanında geleceğini öğrenince Türkiye ön satışına bodolama atlamıştım. Alırkende en az 4-5 sene idarte eder diyerek.
şimdi honor magic v3 ü uyguna bulsam düşünmem takas buyback vs almaya çalışırım. Kablosuz sarj , yağmurumsu suluortama dayanıklılık, özellikle kamera konusunda zoom ve gece çekimi ve vidie çekimi iyiliştirmelerini görüp heran yoldan çıkabilirim, meyillendim honor magic v3 e.
-
Bakalım neler olacak. Çözümü Honor bulamazsa Hakem heyeti geç işlede de işliyor.
Açıkçası V2 ile V3 arasındaki farklar az ama geçiş yapmaya değecek farklar. Benim açımdan kablosuz şarj önemli. suya dayanıklı olması önemli bir artı. Özellikle kamera konusunda yapılan değişimler ve tasarımının düzelmesi önemli. Tasarımı söyle önemli, ortada daire olduğu için telefonu masadayken rahat kullanabiliyorsunuz. cihaza dokundukça tıngır mıngır sallanmıyor :)
Çoğu ülkede satışı başladı ama maalesef bizde hala bir ilgi yok. Yazık, o kadar vergi yükü altında inliyoruz ki böyle büyük bir pazarı artık çoğu üretici cidiye almıyor...
-
THH ne çok güvenemiyorum. Kardeşim migros un bazı büyük marketlerinde satılan cep telefonu alşmış idi. %100 haklı olduğu konuda bilkirkişi keyfi karar ile mağdur etmişti. Kendim bilirkişi raporunu gördüm firma savunmasında bir telefonun içinin resmini atmış güya suya düşürülmüş demiş. Anında aleyhimize karar. Halbuki belkide başka telefonun oksit fotosu anlaşılır gibi değil idi. Bilirkişi yanlı ve taraflı idi. Konuşmama bile müsade etmedi. Sanki devaynasında burnundan kılaldırmayan tip. Birçoğu bu işten iyi para kazanıyor. Firmalarda kötüye kulanıyor bu sistemi.
Hertürlü belgesi olanlar ise daha emin.
O sebeble yazdım. Son yılarda tüketiciyi daha çok koruyorlar, bazende tüketici menuniyeti diye jest yapıyorlar. Honor Türkiye taşeronlar ile iş yapmasa daha çok içim rahat edecek. Deneyim mağazasını bir panelde sordum geçiştirdiler. Kalemi defalarca sordum net cevap yok. Ama ben inanıyorum ki Türkiye onlar için çok önemli pazar yeri, önem vereceklerdir , hatta bazı okuduğum yazılarda teşkilatı iyi kurduk diyorlar. Bazı youtuberlar Türkiye yetkilileri ile güzel mesajlar aldık dediler. HAYIRLISI BAKALIM. Ben umutluyum Honor Türkiye de seviliyormuş zaten.
-
fiyatı fazla olacakmış v2 yi 65000 e almıştım v2 ye ilave özelliklerine buna verebileceğim en yüksek meblağ 85000-90000 dir bana göre daha fazlası zarardır
neyse bakacaz
-
70bin pardon 69.999TL den lansmana özel fiyat dediler. Biz ön sipariş ile bazımıza 4bin, bazımıza 4bin+4bin yani 8bin indirimle 62binden sattılar. Sonradan vatanda 60binin de altında alanlar oldu ki bazısına hediyede verilmiş kampanyasına bağlı olarak.
ben kendi adıma lansman ve önsiparişe özel kazığı yedim honor dan.
sonradan alanlar iyi yaptılar daha uyguna teminb ettiler.
not: illa bu sefer böyle olur demiyeceğim ilk ben alayım sevdasına düşmemek gerek ;)
-
Vatan bilgisayar bir ara 52K ya kadar düşürdü. Piyasa böyle işte. İlk kullanan olmak istersen ilk ödeyen oluyorsun :)
-
Merhabalar;
Bildiğiniz üzere telefonum iç ekran sorunu nedeniyle servise gitmişti. Bugün hattımı takarak kullanmaya başlamayı düşünüyordum fakat dış ekran kenarında elime değince rahatsz eden bir pütürdü var. Fotoğrafını ekledim sanki jiletle üst ekran kazınarak çıkarılmış gibi ne yapmayılım size.
Sorun da iç ekrandaydı dış ekranla ilgili bir şey yoktu farklı telefon mu gönderdiler ne yaptılr anlamadım
-
Sanki ekranı kasaya oturturken kullanılan kauçuk gibi malzeme mi taşmış ne olmuş anlamadım.
Hemen Honor müşeri hizmetleriyle görüşün bence.
-
pad 2 28bine satışa başlamış. yurt dışı fiyatı 600 euro. v3 2bin euro olduğu düşünülürse düz mantıklı bakınca bile minimum 93bin olması gerekiyor. telefon olduğu için trt payı ekstra vergiler derken 100bin altı bu telefonu beklemek biraz polyanacılık olabilir.
bizi fold 6 nın ellerine bırakma honor duy sesimizi. öğrenci indiirmi ile 74bine kadar bulunabiliyor şu an fold 6. bunun civarındaki her satış stratejisi bence güzel rakamlara ulaşırlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 9 Eylül 2024; 10:36:40 > -
Alınır mı sizce , burada ekran problemleri yaşamış bir çok kişi..
-
Ben de pazartesi günü honor müşteri hizmetleri ile görüştüm.
Benim malum sorundan hala muzdaribim.. Hala arka planda çalışan bir sürü uygulamam (3-5 gün programa girmeyince) arka planda kapanıp durduğundan, doğru dürüst bildirim alamıyorum. (Mihome, Yale home, Bip, mhrs, getcontact, cube acr, cepvakit, My peugeot vs vs..)
Bu programları yıllardır kullanırım ve hiç böyle bir problem yaşamamıştım..
Telefonda bayağı bir yardımcı oldular sağ olsunlar. Fabrika ayarlarına döndük yani sadece ayarları sıfırladık, bu şekilde deneyip olmazsa telefonu komple sıfırlamayı denememi tavsiye ettiler. Zira bu şekilde bir problem dönüşü ile ilk defa karşılaşmışlar.
Sanıyorum burada bu problemi yaşayan 1 kişi vardı, Bir de ben 2 mi?
Doğru mu?
Bu arada ekran korumayı İstanbul'da nerede değiştirebilirim diye sorduğumda hem iç hem dış ekranı değiştirecekseniz Kartal kvk'ya götürün dedi. Bakırköy kvk'yı sorduğumda sadece dış değiştireceksiniz olur dedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba,
tek problem yaşayan siz değilsiniz veya 2-3 kişi bence telefon yazıl8m kaynaklı problemi hepimiz yaşıyoruz maalesef. Yazılım ile düzeltilebilir olduğunu düşünüyorum. Umarım çözüm olur. Bence daha çok Honor Yurtdışı merkezine mail göndererek konu hakkında bilgi istememiz daha doğru olacaktır. Ben bir mail göndereceğim bakalım ne cevap gelecek.
-
Siz de benimle ayni sorunu mu yaşıyorsunuz?
(Arka planda calismasi gereken uygulamalari kapatmasi)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaslar iphone 14 pro kullanicisiyim cihazimin kayit yili doluyor bu sene satis yapip honor v2 almayi dusunuyorum kullanici arkadaslar cihazda herhangi bir kronik sorun donanimsal vs varmidir uzun kullanim sonucu yasadiginiz sorun varmidir. Tesekkurler cevaplar icin simdiden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, bildirimler uygulama açık değilse çoğu zaman kesiliyor. Ör. Maçkolik
-
Ayarlari aifirlamama ragmen aynı aorun devam ediyor.
Sanırım bir de tamamen sıfırlayıp deneme yapmam lazim.
Eger bu durum kalıcı ise herkes nasil kullaniyor bu telefonu anlayamiyorum. Bence baska biseylerden kaynakli olsangerek bu durum.. Yaptığımız bi ayar mi tetikliyor acaba!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
whatsapp instagram tarzi uygulamalarda var mi bu sorun.
-
Bende onlar kapanmıyor ama onlar zaten çok aktif kullanıldığı için ve devamlı aç kapa yapıldığı için de olabilir tbai.
-
Bu telefonun tekrar 52.000 TL civarına düşme ihtimali var mıdır acaba , bana sanki v3 sonrası Honor Türkiye kampanyalarla stok eritecek gibi geliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X