Buyrun cihazı alalı 47 gün oldu sabah bir açtım iç ekran bu halde darbe yok düşme yok çarpma yok iç ekranı elle tutup kağıt gibi soyabiliyorum ilk fotoda üstteki kısım bunu göstermek adına sandımki iç ekran koruyucusu baloncuk yapmış bir çektim ekran komple geliyor birde servis size fatura çıkabilir diyor arkadaşım ekranı tut bak çek sağ taraftan dedim tuttu ekran geliyor dedi dedim sorun bu işte kullanıcı hatası ile ne alakası var ekran kalkmış nasıl olabilir premium cihazda bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (47. sayfa)
-
-
o kadar yurtdışı macerasından sonra bugün çok istediğim V2'yi aldım... 6 aylık yoz yok çok kullanılmamış zaten 38'e aldım full kutu faturalı... bıktım daha yok cihaz kapandı yok bilmem ne oldu... bakalım uzun süre kullanmam dileği ile...
-
Çok can sıkıcı bir olay.
Benim başıma gelirse ne yaparım bilmiyorum ama hakikaten çok can sıkıcı..
Geçmiş olsun, süreci yazarsanız sevinirim..
-
Geçmiş olsun Hocam. Nasıl olmuş anlamak zor. Oneplus Open modelinde durup dururken ekranın benzer hale gelmesini gördüm ama Honor Magic V2 de hiç görmemiştim.
Umarım ödeme çıkarmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce şöyle bir şeye denk geldim; (Bence önemli bir konu ve dikkat edilmesi elzem)
İç ekranı açarken fazla direnç gösterdi. Sonra "lak" diye bir anda ve hızlı bir şekilde açıldı. Neden böyle yaptığını düşündüm yarım saat ve muhtemelen çözdüm. Ekranın içinde karşılıklı iki yanakta da aynı şekilde çizgiler gördüm. Bu çizgilerin bir su damlasından olduğunu anlayabildim. Çünkü telefonun ekranına ufak bir kaç damla su gelmişti ve bunu çok önemsemeyip sadece kot pantolonuma sürtüp ekranı kapatıp cebime koymuştum.
Bu ufak sıvı damlaları ekranı kapatınca vakum yapıp o şekilde kurumuş olsa gerek ki; açarken de vakumun ve kurumuşluğun sebebi yüzünden iki yanak birbirine yapışmış vaziyette olduğundan direnç gösterip en son hızlı bir şekilde birbirinden kurtuldu.
Eğer bu şekilde bir kaç defa yaparsak sanıyorum iç ekranı (zaten yumuşak bir yapısı var) zedelemiş olabiliriz.
Samsung galiba ekranları birbirine hiç yapıştırmayıp aralık bırakıyor. Ama Honor birbirine yapışmasına müsade eder bir tasarım yapıyor. Belki fark bu olabilir.
-
Akıllı saat kullanan var mı?
Ben oneplus whatch ile samsung watch 3 kullanicisiyim. Sarj en fazla 2 gun gittiginden degistirmek istiyorum artik.
Yeni tanilatilan Huawei Gt 5 pro hoşuma gitti. Bayağı bir dolu cihaz ama tecrubeli arkadaslardan bilgi almak isterim. (E-sim kullanma ihtiyacım yok)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende Huawei Watch Ultimate var yaklaşık 1 yıldır. Genelde ios ile kullandım, ayrıca ios ile apple watch da kullandım.
Huawei’nin ama en büyük dezavantajı şu aynı wifi ile olduğunuz yerde maalesef sadece bluetooth üzerinden bağlantıya muhtaç olmanız. Şöyle ki, diyelim telefon yatak odasında siz de mutfaktasınız bt kopuyor (max 10-15 metre) ve gelen bildirim ve telefonlara yanıt veremiyorsunuz. Ayrıca maçkolik vs gibi uygulamaları da ayrıca yükleyemediğinizden sorun büyüyor. (Android kullanıp yükleseniz dahi telefondan 15 mt uzaklaşınca bir anlamı yok) yani wifi bağlantısı yok saatlerin. Pil konusu başka, tek şarj en az 5 gün kullanımı var, yuvarlak saat, saat gibi saat ve dayanıklı. Ancak ekranlarına safir diyorlar dikkat, safir mineral dedikleri yani saf safir olmayan ve yine çizilen bir ekran.
apple watch ise şarjı kısa belki ama, gelen bildirimleri evin her yerinde görüp cevaplarsınız. Maile ve wa mesajlarına dahi konuşarak rahatça cevap yazabilirsiniz ki büyük avantaj. Ayrıca uygulama açısından çok seçenek var. Kısacası görüntü ve şarj avantajı dışında her türlü apple watch tercihim olur.
-
-
Bu arada Honor un bu ayarda yeni vir saatini göremedim. En ust duzeyi GS pro sanırım ama o da 3 seneden fazla olmuş çıkalı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni güncelleme geldi bikaç faydalı ekleme var
-
Favoriler alanı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende Huawei watch buds var. Hem saat hem kulaklık işini görüyor. Ayrıyetten kulaklık taşımak zorunda kalmamak özellikle yaz ayında az ceple çok işimi görüyor. Saatin şarjı da çok kulaklık kullanmazsam 4 gün gidiyor. Çok kullanırsam 3 gün. Kulaklıkları yerleştirmek için hoperlor ve mikrofondan taviz verilmiş maalesef. Ama arama geldiğinde kulaklıkları takınca cevap verilebiliyor. Böyle 2 in 1 ürün düşünürseniz tavsiye ederim. Hem Honor Magic V2 ve V3 ile de sorunsuz çalışıyor.
Bu telefonu aldım, ama henüz kutusunu açmadım, Vivo X Fold 3 Pro'yu gördükten sonra gönül bunu iade edip onu almak istiyor ama hem henüz Türkiye'de yok (maalesef tek bir yurtdışı tedarikçide var, o da kayıtsız 65.000 TL), hem de resmi kanaldan gelirse fiyat ne olur, belli değil...
Vivo X Fold 3 Pro her açıdan bir tık daha üstün, ama özellikle 5.700 mAh bataryası daha cazip, benim mevcut cihazım 6.67" ve 5.000 mAh ile zaman geçtikçe 1 günü ancak çıkarmaya başlarken magic V2 (teknolojisi farklı olsa da) yine 5.000 mAh batarya ama çok daha büyük ekranla gün içerisinde 2. şarja ihtiyaç hissettirir mi, bilmiyorum. (Zamanla batarya performansı düştükçe bunda batarya değişimi de pek imkan dahilinde olmazmış gibi geliyor)
Kullananlara soruyorum, siz ne kadar ekran süresi alıyorsunuz, bunun ne kadarı iç ekran açıkken, sizce iç ekranı sık sık kullanma durumumuz olursa (ben kullanırım) bu batarya yeterli olur mu, yoksa bir yolunu bulup X Fold 3 Pro'ya mı bakayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkodd -- 25 Eylül 2024; 7:32:44 >
-
Sağolun hala serviste ama kimse ne aradı nede sordu bakalım sonu cihaz parasını harcasamda mahkemede biter bide okadar youtubera para verip cihazı övün yaptıkları için bizlerde 3-5 değil nerdeyse 30-40 adam ulan anlatmış bu cihazı gidip bakalım diyip alıyoruz technonun katlanır telefona bakın en ucuz katlanır telefon o bu dediler aldı millet servis şuan techno mezarlığı iç ekran hatası yüzünden birde üstüne üstlük tamir masrafı çıkarsa acımam harcayacağım paraya iç ekranı elle tutup soyamazsın böyle bir hata yok eşşek gibi hatalarını kabul edecekler 65000 lira onlar için basit para ise bizler için değil
-
Katılıyorum hocam.
Sonuçla ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Destek olarak ne yapabilsek elimden geleni yapmaya hazırım.
-
Bildirim çubuğunda bildirimlerin satır boyları biraz küçülmüş çok şükür. Biraz performansta olumlu değişiklik ve pil kullanım izinlerini daha kolay ayarlanır hale getirmişler.
-
hocam V2 ile ne kadar ekran süresi alıyorsunuz diye sorabilir miyim?
-
Güncelleme geldi... Bildirim layoutları değişmiş başka birşey gören varmı???
-
Huawei theme klasörüne attığım her hwt tema çalışıyordu ama magic orj. Porsche teması çalışmadı menüye geliyor uygula diyorum olmuyor??? Porsche temasını çalıştırabilen varmı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X