Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Armo_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
39
Favori
36.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gün içinde (en az sabah ve akşam) Android auto kullandığım için pilim devamlı dolu oluyor.

Aslında ben bu cevaba referans kişi olmadığımı düşünerek cevap yazmak istememiştim. Geçmiş sayfalarda yazan arkadaşlar vardı, isterseniz biraz geriye doğru gidin :)

• Honorun kendi browseri yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

ülke olarak geriye gitmeye çok alışığız zaten, bakayım :)

• barkodd B kullanıcısına yanıt

Uğraştırdım sizi de kusura bakmayın :)

Ben hep şöyle bakarım;

Mesela benim işim metal aksam imalatı. Makine parkurumu, teknolojiyi ve imalat tekniklerimi belirli aralıklarla ileriye dönük tazelerim. Geçmişe takılmam, ama geçmişi okur / unutmam ve görüşlerimi tazelerim :)

Herkes böyle düşünürse ülkenin ülküsü değişir sanırım

Saygılar :)

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 26 Eylül 2024; 12:41:41 >
  • Arkadaşlar benim ekran koruyucu işi iyice yılan hikayesine döndü...

Telefona servis tarafından takılan ekran koruyucu kenardan taşmıştı. O şekilde cihaza teslimat onayı vermişler :((

Telefonu elime alınca dedim bu nedir? Servisten çıkmadan tekrar bıraktım.

Bugün online formda "talep edilen ücret reddedildiği için işleme devam edilmemekte" gibi bir yazı gördüm.

Müşteri hizmetlerini aradım ve parça stokta olmadığı için size telefonu olduğu gibi geri vermek için bu şekilde yazılmış falan dediler.

Parça dediğimiz de ekran koruyucu!!!

Bu firma daha yedek ekran koruyucu bile stok tutmuyorsa biz yanmışız.

Düzenleme: Telefona uygulanan ekran koruyucuyunun fotoğrafını ekledim. Bunu nasıl tamam diyerek vermeye hazır ettiler anlamıyorum.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 26 Eylül 2024; 18:18:59 >

• carman1tr kullanıcısına yanıt

Bu durumu biz de şikayet etmeliyiz.

Bizim de başımıza gelmeden önce bir baskı kurmalıyız.

Siz ne yaptınız ya da biz ne yapalım dersiniz ?

Valla destek olmayacaklar gibime geliyor. Honor müşteri hizmetlerini aradım. Bakalım falan diyor. Telefonda kasada hasar var demeye çalıştı eleman!! Ne diyorsun ne alaka dedim arkadaş bir anda ciddileşti.

Az önce Honor Türkiye'ye mail attım.

Bakalım neler olacak.

Yani katlanır telefonda en iyi kasayı yaptılar mis gibi oldu dedim, aldım falan ama sanırım katlanır kullanmaya devam edeceksem Samsung Fold 6 ya mecburi dönüş yapacağım gibi görünüyor. Ya da düz telefonda Apple 16 serisi deneyeceğim. Bu şekilde servis sorunlarıyla olmaz bu iş.

Sizin de yapabileceğiniz bir şey yok sanırım. Sizin başınıza gelmeden yapacağınız işlemleri ne alaka diyerek umursamazlar diye düşünüyorum. Anca buradan, Honor sosyal medya hesaplarından bir tepki olursa belki görürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 26 Eylül 2024; 18:25:31 >
  • Gerçekten çok sinir bozucu.

Demek ki aynı sorunu biz de yaşayabiliriz! Bir kaç kişi Honor u ziyaret etmeliyiz sanıyorum..

ara ara yazıyorum aslında HONOR TÜRKİYE , SAMSUNG TÜRKİYE'nin ilk zamanlarından da beter. Samsung çok yol katetti. Ama HONOR maalesef 3-5 sosyalmedyacının telekinde. Yazılanları siliyor, istekleri umursamıyor. İşimiz iş.

ben buralarda yazdım diye Honor'cu tayfa kraldan çok kralcılık yapıverdi.

Ayrıca aylardır bu şekilde.

Birde size yoanan o sms , verilen yada verilmeyen, verilmesi gerekipte sümen altı yapılan her belge kendilerini korumak için muhtemelen. Sizi haksız çıkartıp kendilerine döndürecek katakulli şeyler.

Telefonun bugün şarj yuvasına baktığımda alışkanlıktır düzenli olarak bakarım pamukçuk vs oluşursa kürdan ile usulce çıkarırım. Fakar sark portuna kuvvetli ışıkta bakınca sanki pas başlangıcı gibi bir renknlenme gördüm , bayagı ir can sıkıcı. Daha alalı kaç ay oldu ki. Bu arada deniz, havuz, tatil vs kısmet olmadı bu sene. Yani kendi kendine . Zaten çok bilinçli, itinalıkullanıcıyım her cep telefonumda.

sizde mutlaka bir kontrol edin. Bende yedek telefon yok çekebilen telefonun sarj yuvasını flaşlı , flaşsız çekip paylaşıversin belki ben kuruntu yapıyorumdur.

Cihaz komple toz çekiyor. Öyle tozlu vs yerlerde olmadım. Ama dip köşe bugün bakayım dedim adeta tozu mıknatıslayıp magnetleyip çekmiş.

Samsung ların kullandığım çoğu modelinde fabrikasyon ekran koruyucusu beni bayağı idare ederdi. Bizim Hnor un kiler dandik.

Birde gittikçe sıkıntı kafama takılan bir sorunda banka uygulamaları. Bende çoğu banka finans vs kuruluydu . İlk önce kuveyttürk bir güvenlik skala denen programda mırınkırın etti. Ardından Denzbank cuma günü telefonunuzda casus program var deyip salı gününe kadar onlarca kez uğraşmamıza rağmen çözülmedi. Birçok programı silddiğimi yazmıştım daha önce. Windows pc bağlantı programı, win11 özel launcher gibi ... AMA EN CİDDİSİ MY HONOR denen default silinemeyn program ki devredışı bıraktım artıkları casgibellkek reset vs ancak bloke kalktı. İkide birde zaten wifi yerine mobil bağlantı ile devam et BİŞŞEY DENEYECEĞİM KONTROL EDECEĞİm çıkıyor :P

Telefonda virüs vs yok. kontrol ettim. temizledim bakım yaptım artrı temizledim vs. KuveytTürk, Denizbank ardından bugünse Yapıkredi sms atmış CASUS PROGRAM VAR telefonunuzda diye. Arkadaş bu çinliler garip, bizim bankalar da garip. Net bişey öneren çözüm ileten yok.

Banka müşteri temsilcilerine telefonumu değiştirmem bankanızı değiştirirm diyordum ama böyle giderse çok uğraştıracak. Mesela denizbank gece yarısı saat 03 gibi bir para işlemi yapıyorum ardından hemen sıkınt başlıyor. Samsung s22ultra da aynı tarz kullanımlarımda hiç sorun yaamazdım Honor Magic v2 ye geçtim geçeli devamlı bir uğaraşma.

Yukarda forumdaşlarımın telefonarında daha yeni sayıacak aylar geçen cillop telefonumuzda bu srvis, bazı ne olduğu belli olmayan skıntılar donanımsal vede yazılımsal. Kalem için hala bana mart-nisan dan beri geri dönmeyen honor tğürkiye, sosyal medyadan yazdığım çok masum istek temenni dilekleri silmeler.

Yahu ben Magiç v3 nasıl alırım diye düşünürken bunlar beni honor markasından soğutacak.

adamlar öve öve nerdeyse apple iphone , amiral gemisi samsung kalitesini dahi geçti diye pazarladılar. Menteşesi yok diğerinin 2 katıymış. yahu siz daha en basit ekrankaplamasını değiştiremiyrsunuz.

Bindik bir alamete ....

• Valla bir müsait zaman belirleyip Honor Türkiye ziyaretinde bulunalım bence de :)

Hayır ürünler güzel. Samsung Fold 6'ya bakıyorum, bir de Honor Magic V3'e bakıyorum. Hiç Samsung kullanasım yok. Ama ben iç ekran koruyucu için Samsung cihazı servise versem böyle şeyler yaşamazdım.

@GoGoBaBa

Hocam bir de Magic V2 için VIP servis sunuyoruz diyorlar. VIP sunmasa neler olacak...

• V3 modelinin TR'ye geliş tarihi belli değil sanırım. Hepsi burada V2’yi 60bine satıyor, şu anda almaya değer mi? V3 80-90bin gibi bir fiyatla gelir diye düşünüyorum. 60bin fena gelmiyor bana.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Hocam size gerçekten bir casus uygulama olabilir mi acaba?

Yarın sizin için soketi mikroskop ile çekip fotoğrafını paylaşırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Her dediğinize katılıyorum.
    Bence biraz kalabalık olarak Honor genel müdürlük ile bir görüşme teklifi yapabiliriz.

• Evet bence de bir terslik olmalı. Çünkü ben fibabank, akbank, deniz bank, iş bankası, ziraat bankası, enpara, finans bank, nkolay bankalarının uygulamalarında sorun yaşamadım.

Şu an kullandığım Magic V3 Çin romlu, bu cihazda bir defa verilerinizi başka bir sunucuya yollayan uygulama bulundu dedi ama telefon kendisi dedi. O uygulama da paralel space türevi bir uygulamaydı. Sildim, düzeldi. Siz de böyle bir uygulama var mı @GoGoBaBa hocam?

mUHTEMELDİR ELBETTE. çok sık kullanırım , gün içi ve akşam ve hatta gece yarıusı sabaha karşı vs. sıkıntı genelde bankacılık programlarında denizbank çok uğraştırdı ve 2 kez oldu. Yapıkredi daha yeni sms atmış. detay yok.

Eski telefonum samsung s2ultra da olan herşeyi aktarmıştım. 2 yıl boyunca o telefonumda aynı şekilde kullanımda sıkıntı olmadı. Honor Magic v2 ye aktardıktan sonra işler değişşti.

aklıma hardreset yapmadan, Myhonor engellemek devredışı bırakmak geldi , birde dikkat ettinizmi bir program yğüklemek istediğinizde honor ve googleplay seçmesi çıkıyor, eğer aynı programı honor platformundan indirirsem sıkıntı oluyor. GooglePlay den indirirsem olmuyor.

casusprogram olması muhtemel MyHonor u ben değil denizbank MH aradığımda BİM deki teknik eleman söyledi. WinLauncher inde ismini onlar verdi. Normal MH eğer onlara program ismi iletilmişse şundan sıkıntı var diyor. Ben ısrarla bu telefonun kendi çakılı default uygulaması dedim.

bşirkaç değişik marka wifi kaerasının kendi uzaktan izleme konıuşma programları vardı onların bazıları googleplay gibi yerlerden değilde apk olarak indirilmiş idi. onları en başta mecburen işgillenip sildim.

silmediğim birkaç eski googleplay den indirip deneyip başarılı bulduğum screenasistant satın aldığım programı dahi devredışı bıraktım. Grekirse silerim ama şu anda derin uykuda.

Telefonumu birkaç farklı temizlik programı ile komple sildim. Ara ara gene anuel olarak temizlik yapıyorum.

ADGUARD üyeliğim duruyormu bilemedim araştırıp bulabiirsem yada bir kampanyadan satın alıp artık onu kurup bakarım.

şu reklam engelleyen browsr sebebli mi diyede düşünüyorum bazen. telefona çünkü birçok uyugulamanın ekmeğini kesiyor. Adeta çoğu masum programın bile bilgi çalmasını engelliyor. Uzun zmandır hem eslki samsung da kulnmışımdır.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleriplay.google.com
    DuckDuckGo Private Browser - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duckduckgo.mobile.android&hl=tr

son care eğer baktım gene oluyor o zaman en sevmediğim komple yeniden hardreset kurulum.

Var bir terslik ya bende ya telefonumda . çözeriz bir şekilde umarım.

• HONOR TÜRKİYE ziyareti konusunda uyarım. Cidden bu telefonu zır şartylar ile imkanları sınırları kötüleşen şartlarımda alabildim. Uzun zamandır takibimdeydi. SEVEREK İSTEYEREK ALDIM. diyorum ya imkan olsa dakka düşünmeden honor magic v3 e meyillenirim.

ama şu servis sıkıntısı, HONOR TÜRKİYE vurdumdymzlığı, birde 2 nesil geriden gelen magic OS düzeltilir ise. Yazılım düzelir, ama garantide olması gereken en basit şeyler dahi olmayınca, katakulliler ile garanti dışılıklar , çok mağduriyet yaşayan 2 ay serviste parca bekleyenler varMIŞ. Servisler bu telefon konusunca CAHİL. Eğitim vs almamışlar. Tamire gidip başka ciddi sıkıntılar yaşayanlar olMUŞ.

bazıları yalan olabiir, rakip işi kötü reklam olabilir densede çok fazla duyum olunca korktum, tırstım.

Gidelim cidden biz I LOVE HONOR , siz var bize premium destek diyelim. Uyarım hatta gerekirse zincirlerim kendimi kapısına.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Hocam mikroskop kamera ile çekmeyi çok uğraştım ama maalesef soketler derin olduğu için içine giremedim.
    Sadece nova 10 pro ile Makro çekim yapabildim.
    Ayaklari pek goremedim ama o kadar gezmeme ragmen oksitli bir şeye de rastlamadim.
    Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 27 Eylül 2024; 19:48:19 >

muhtemelen benim kuruntum, gözler ciddi sıkıntılı zaten. Sizde sanırım benim gibi düzenli sarj portunda biriken toz, pzukçuk vs temizliyorsunuz. En altta gözüken kahverimsi empirme kart mı ? bu model suya dayanıklı sertifikasını almamıştı. Sonraki yeni modem HMv3 de sanırım yağmur vs dayanıklılığı var . ben nem çok oldu bu sene diye kuruntu yaptım.

mikroskop kamera dediğiniz , yılan kablo kamera dedikleri mi ? acaba. Bir ara 5mt 10mt çok sık karşıma çıkmıştı. Gayetde ucuz idi keşke alsaymışım el altında duru idi.

Size de zahmet verdim. Servis olaylarında yan çizmeler olunca , tırstım, ama erken teşhis hayat kurtatır :P

not: program listemden dün yolladıktan sonra google store den satın aldığım screensaver programını , birkaç muadil programı, birde samsung ismiyle başlayan eski telden gelen programı da sildim. Birtek CupACR kaldı sanırım sisteme erişim izni olan.

TNT Wallet sanırım honor un cuzdan programı ? ben kurmadım bilinbçli olarak, onuda devredışı yaptım. GoogleFit ile entegre çalışan yürüdükçe adım attıkça sanal SweetCon kazandıran programda biriken SweetWallet de SC ler olmasa onuda sileceğim. Bazı honor un sistem programlarını bıraktım mesela belgeleri açmak için muadil bazı programları vs sildim. Gene de tekrarlar ise casus program sebebli bloke vs artık birkaç programında gözünün yaşına bakmadan sileceğim. Buraya yoladıklarım arasından sizin gözünüze çarpan programlar varsa bildirin sileyim. ( Mümkünce hardreset fabrikasyon kurulum yapmadan idare etmeye çalışıyorum. )

• Çamaşır makinesi testi

Pro Tech Cityyoutube
    Honor Magic V3 Unboxing & Full Review, Gaming test,Water test, Camera test!
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=G0ZPvQzzono

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.