Şimdi Ara

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saitates , CaptCRaCKs , CaptCRaCKs Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
430
Cevap
16
Favori
12.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettiğim konu, iç ekranın koruması çıkarırsak ne oluyor ? İç ekran koruması satılan yerler var, diyelim ki deforme oldu ne yapacağız? Çıkartıp yenileme yapacak mıyız? Dış ekran içinde aynı soru geçerli. Ne olur yanı çıkarırsak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt

iç ekranı bilmiyorum. fakat DIŞ EKRAN o kadar dayanıklıki ekran koruyucuyu unutun

Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU]

yazıyor internet sitesinde :)

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Siyah aldım ben alırken 3 renk te vardı. Yok hayır ufacık bir kalkma veya belirti bile yok. Yazılımı katmazsak inanın hiç bir sıkıntı yok. Belki arka kamera çıkıntısı daha az olabilirdi. Onun dışında bana göre kasa kalitesi, oran, hafiflik, incelik çok iyi. Devamlı kullanası geliyor insanın çok keyifli. Tabii li 180 derece tam olarak açılıyor. Bir de şu var telefonu 7/24 açarak kullanmıyorsunuz zaten. Günlük kullanımlarda maillerin ekini açarken (excel, word, pdf), youtube, maç seyrederken, bazı nette alışveriş sitelerinde kullanıyorum genellikle. Çünkü ön ekran samsung gibi ince olmadığı normal telefon boyutlarında olduğu için her dakika aç kapa yapma ihtiyacı duymuyorum. Kasa ile ilgili şöyle bir bilgi verim. Ön ekranda bir jelatin koruma ile geliyor fakat çok ince. Ben ön ekrandakini çıkarıp kalın bir koruma taktım bu sefer de kutunun içinden çıkan orijinal kılıf kapanmadı kalın ekran koruyucusundan. Sonra tekrar genellikle AVM içinde ara katlarda olan telefoncu koruyucu uygulaması yapan firmadan ince ama kaliteli ekran koruyucu kaplattım.

Niye koruyucu var ozaman üzerinde şu anda:) Demek ki pek güvenmiyorlar yinede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • qwert200 kullanıcısına yanıt

Merhaba denedim şimdi bende, 90 derece sınır gibi. 90 derece dediğiniz youtube video seyrederken yorumları okuyorum. Ama daha da daralttığım zaman ön ekrana veriyor görüntüyü. 90 derece altında da seyretmek biraz zor zaten iyice eğilmek lazım gibi.

9.0 versiyon güncellemesi yaklaşık 10 gün önce filan geldi bana. Şu anda 9.0

• saitates kullanıcısına yanıt

tamamen aynı şeyi düşündüm

• onurdurust kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler bende sınır 45 derece falan gibi işte onu diyorum. var mıdır bir ayar falan

• youtube videolarında mermer beyazı rengini gördüm oda inanılmaz şık,

koyu renk sevmiyorum mecbur yeşil aldım fakat keşke beyaz veya kahverengi olsaydı

• Huawei watch GT2 pro saatimle eşleştirmeme rağmen malesef bildirimleri alamıyorum. Dün yeni güncelleme ile 2 saat idare etti bugün gene aynı haline döndü. İnternette yazan, pil optimizasyonu vs yazan herşeyi uyguladım ama genede olmadı. Huawei saat ile kullanan var mı acaba ? Benm saat biraz eski acaba ondan mı oluyor diyeceğim ama, ilk başta bir süre bildirim alıyor sonra bozuluyor.

Bende bugün teslim aldım. Akşam kurulum yapıp Samsung saat kuracağım bakalım bende de aynı sorun olacak mı.

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.

Güzel günlerde kullanın, bence cihazı seveceksiniz. Samsung'dan sonra 1 hafta alışma süresi verin kendinize:)

Teşekkürler.

Yazılımı bir fold cihaza göre aşırı sade ve basit geldi kişileştirme çok. Az. Malzeme ve tasarım olarak Samsung dan fersah fersah usteyken, fold cihaz yazılımı olarak Samsung bunu katlar geçer

Aynen öyle ama pixel serisini bile yazılımda geçer Samsung. Büyük emek sarf etmiş Samsung katlanır telefonlar için, taktir ettim. Benzer şekilde katlanır telefon ve yazılımı Apple yapsa yer yerinden oynarmış😁

Örneğin benim fold da iç ekran la dış ekranı ayrı ayrı ozellestirebiliyordum. Şimdi içte ne yapsam dış a uyguluyor os 9 da bu duzeldimi bilmiyorum.

Yok maalesef düzelmedi, iç dış ekran birbiriyle aynı.

• İlginç olarak az önce fark ettiğim üzere, Instagram'dan da bildirim almıyorum. Programı tam kapatmadığım sürece ( başka sekmeye geçince ) bildirim geliyor fakat programı kapattığımda bildirim gelmeyi kesiyor. Sorun saatte değil gibi genel olarak bildirimlerde bir sorun var. Bildirimler menüsünde herşey açık gözüküyor fakat bildirim gelmiyor. Iade düşünmeye başladım sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.