Bende 120 Hz de sabit ben bu akıllı çözünürlük mevzusunu anlamadim onu kapatinca da bir çözünürlük ayarı yapılamıyor zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor Magic V3/Vs3 [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
Aynen, bu ayarları bende pek anlayamadım gitti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet onu da yaptım fakat aynı durum devam ediyor. Bıraktım artık :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet son sürümdeyim. Hatta son sürüme geçtikten sonra 1-2 saat bildirim aldı sonradan gene eski haline döndü. Saati de sıfırladım, huawei sağlık yükledikten sonra tüm izinleri aktif ettim, uygulama bildirim ayarlarınıda yaptım. Hatta Huawei sağlık içinde kurulum sırasında izinleri ve pil optimizasyonu ayarlıyoruz onlarıda yaptım.
Son sürüm bu yüklenmiş hocam. Bunu deneyin bakalım.
apkmirrorHuawei Health 15.0.12.300 (arm64-v8a + arm-v7a) (Android 8.0+) APK Download by Huawei Software Technologies Co., Ltd. - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/apk/huawei-software-technologies-co-ltd/health/health-15-0-12-300-release/huawei-health-15-0-12-300-android-apk-download/download/?key=159f356b74fe188709392b72f1e348fbbfba30cc
Facebook uygulaması katlanır için honora adapte olmuş sonunda. X kaldı hala uyumlu olmayan birde şu YouTube tablet modu işini bi çözseler, nasıl bir bug varsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
huawei matebook pc
huawei saat
huawei kulaklık
honor telefon
honor tablet
harika bir eko sistem olabilir.
-
Aynen fold 6 daki gibi oldu
honor telefon huawei sAatleri direkt görüyormu
Ben denemeyi düşünüyorum. huawei watch 5 pro alacağim. Tecrübelerimi aktarırım.
-
Bende Huawei watch gt2 pro ile denedim saati görüyor ama bildirim almıyor. Ultimate ile denedim hassas içerik gizlendi diyor bildirim geliyor fakat okunmuyor. Forumlara baktığımda android 15le birlikte içerik gizlendi hatası alan bir çok kişi var.
Evet ama bunun home app entegrasyonu var,müzik uygulaması vs. Sesli asistan gibi şeyleri var. Bu konuda Apple kadar başarılısı yok. Olamaz da tabi.
Honor MagicPad 2 aldım bugün,iş için tablet lazım oldu biraz araştırınca yine f/p = Honor çıktı karşıma. Sanırım zamanla Huaewei nin yerini alacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung saatle kullanıyorum. Kusursuz çalışıyor.
Reddit'te yine biri V3'ü için konu açmış baloncuk muhabbeti. Ulan inşallah size denk gelmez yahu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakangündüzSamsung saatle kullanıyorum. Kusursuz çalışıyor.
Sanırım sorun huawei ile android arasındaki uyumsuzluklar.
Link
https://www.reddit.com/r/Honor/comments/1hzvxck/removing_inner_screen_protector_on_honor_magic_v3/
Merhaba, telefonda çalan alarm saatinizde de çalıyor mu?
-
Ben oneplus kullanıyordum samsung watch4e güncelleme gelince yapmıyordu telefonu kırıldı poco kullanıyorum ondada aynı sorun var samsung tabletim de yapabiliyorum sadece güncellemeleri acaba bir anlaşma mı yapmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X