|
Bildirim
Honor Play ile köşeyi dönmüşlerdir. Ama yalan yok güzel cihaz fiyat performans açısından.
|
Kaç para harcadılar o logoya acaba. Zamanında trt de 1 milyon tl vermişti o dandirik logoya. Telefon sektöründeyim. Honor ilk 4 e mi gerecekmiş? Sektörsün gitsin. Zaten ülkede 3 tane bilindik marka var apple samsung huawei.
Xiamoi, Gm, Oppo falan filan hepsi hikaye. Hikayeden kastım güzel cihazları var özellikle Oppo nun ama bu işi bilen araştıran anlayan azınlık alır o telefonları. Honor dahil. Benim telefondan anlamayan kullanıcım 16gb ya da 32 gb samsung j serisine hayran. Şimdi de a serileri çıktı. 500 tl pahalı alırsın huawei deki honordaki oppo daki özellikleri ama samsung alırsın. :) Neyse biraz dağınık oldu ama aklı olan adam samsung almaz. Almaz diyorum çünkü gereksiz pahalı. Apple altındır her zaman değerli. :) |
Yavaş büyütsünler... Önce bir sözlerini tutabilmeyi, güncelleme verebilmeyi, pil süresi kasmak yerine arka planda uygulama çalıştırabilmeyi, uygulama bildirimlerini gösterebilmeyi falan becersinler de sonra zaten müşterileri onları büyütür.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 27 Nisan 2019; 13:55:24 > |
|
|