Şimdi Ara

Honor verme mantığı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3v1 attığım rivende, 1 oyunda 2 quadra attığım jinxte, dk başı gang atıp lanelerini adamlara dar ettiğim jarvanda almadığım honoru 2 q tutturduğum namiyle aldım. 4 honor 2 teamwork aldım gerçekten bu honoru verme mantığı nedir ? Hakkettiğim zaman almadığımı hakketmediğim zaman aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem değil takım arkadaşların veriyor onu
  • bombayı kurmuş arkadaş
  • gerçekten iyi oyunayınca vermiyolar sinir oluyolar sana iyi oynadığın için gidip mide karthusun karşısına zed alıp karthus noob çıkınca feedlenip 15 kille oyunu bitiren zed gelip sana honor pls der sanki honorluk bişey yapmış gibi millet honor isteme meraklısı
  • genelde iyi sup oynayanlara veririm kıymetin biliniyor amaçlı teşekkür veya tebrik ederim

arada jungle ile iyi oynayanlarada veririm arada banada verirler hatta yeşil kurdele geldi geçen

• quote:

Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta

Sistem değil takım arkadaşların veriyor onu

Sistemle alakasını nerden çıkardın ki o yazıdan?

• Kişiden kişiye değişiyor.Bazıları ''adam iyi değildi takım maldı'' diyip hiç vermiyor.Bazılarıda (nadir rastlananlar) adam iyiydi helal olsun diyip veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 Olayı Aslında NEDİR?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMasterOfShadows

gerçekten iyi oyunayınca vermiyolar sinir oluyolar sana iyi oynadığın için gidip mide karthusun karşısına zed alıp karthus noob çıkınca feedlenip 15 kille oyunu bitiren zed gelip sana honor pls der sanki honorluk bişey yapmış gibi millet honor isteme meraklısı

Aynen bir de ''HONOR PLZ'' yazmazlar mı...

• mesela ben kötü oynadıysam takımdaki biride taşıdıysa gud jab comrade ya da tavarish der honor veririm.aynı şekilde banada honor verildiği olur başka türlü honor verdiğim olmaz ( aynı şeyi karşı takımda biri varsada yaparım )
  • adam ister verir ister vermez :D bazende honor vermeyi unutup direk ana menüye geçiyorum
  • Bu aralar millette karşılıklı honorlaşma diye bişey var herkese kurdele gitsin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Medic

Bu aralar millette karşılıklı honorlaşma diye bişey var herkese kurdele gitsin diye

Aynen bu zamana kadar adamakilli alamadigim honorla teamworku bir haftadir kotu oynadigim maclarda bile gani gani aliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün 2 tane takım çalışması aldım yeşil kurdele verdi baktım 61 tane varmış bugünlerde herkeste kurdele var bayram yüzünden mi riot tr böyle bir şey ayarladı yoksa sezon bitiyor diye mi acaba ?
  • Honor isteyen herkesi reportluyorum çok güzel oluyor birde verdim diyorum oda bana veriyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.