Şimdi Ara

Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
20
Favori
19.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sterio hoperlor yok. Telefonun hoperlorü müzik dinlemede zevk vermez. Zaten sterio olsa bile müzik kulaklık ile dinlenir. Kablosuz çok güzel kulaklıklar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kulaklıkla müzik kalitesi nasıl peki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E.C.E.M_ kullanıcısına yanıt

Ben kulaklık ile denedim. Kulaklık ile mükemmel performans veriyor. Alacağınız kulaklık iyi olursa kulaklık olatakda soundcore öneriyorum. Soundcore life q10 ile denedim. Süper dünya ile bağlantın kesiliyor.

Çok teşekkür ederim. Kulaklık da listeye eklendi 👍🏻

• Bu modelin de stokları azalmış ya da zamlardan nasibini almış. Bu fiyat seviyesi ile tercih edilesi değil. HB kupon kampanyası ile birlikte 8300'e alınırken cazipti oysa.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/honor-x9a.html

• En güvenilir site hepsiburada oda 10 bin küsür. Yazık ya 8bin 300 Dü 1 ay önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 1 Ağustos 2023; 22:48:30 >
    O fiyata vade farksız 12 taksit yapıyor hepsiburada. Diğer türlü vade farkı eklenince 8000lik telefonlar bile bununla aynı fiyata geliyor.

• Birkaç yere sordum x9a alınmaz elinizde kalır diyorlar. Alternatif olarak redmi note 12 ve note 11 pro önerdiler. Oysa ki ben x9a yı çok sevmiştim 🙄 ne yapmalı?

• Elde niye kalsın. Güzel atmışlar hocam. Gayet alınır bir telefon. Ben redmi serisi çok kullandım. Reklamlı arayüzden sonra çok iyi geldi bu telefon. Pil süresi yeter tek başına.

• E.C.E.M_ kullanıcısına yanıt

Bu telefonum fiyatının düşmesini bekliyorum 30 temmuzda 8650 ye satıyordu Hepsiburada şimdi 12000 kesinlikle bu parayı etmez eğer 9a düşerse alınabilir bence.

Bu paraya birçok seçenek var ve bence a34 bundan çok daha iyi bir telefon sadece kaba:(

• Hepsiburada fiyatı 10bine indirmiş. Vatan 10300 e veriyordu.

• Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum da sizce nasıl ? İşlemci sıkıntı çıkartır mı ileride? Kaç yıl güncelleme desteği var? Ayrıca bu kupon muhabbeti nedir açıklayacak var mı?

• Premium a özel 9749 ₺ fiyat koymuş.

• Hepsi premium ile 9800 TL civarı , Hepsiburada'dan dün akşam satın aldım, bu gün ise kargoya verdiler Beyaz-Gümüş olanı aldım . Cihaz elime ulaşır ulaşmaz detaylı bir şekilde yazacağım. A34 almak istiyordum ama damla çentik olayı çağın çok gerisinde bana göre. Umarım x9a pişman etmez .

• sizffren13 kullanıcısına yanıt
    Ben de alacağım gibi. Uygun faizli kredi arıyorum 🤣

• Ben de az önce hepsiburada'dan sipariş verdim. 9749₺. Teslimat Cumartesi. Çevremdeki farklı markalarla da kıyaslayıp buraya yazarım.

• sizffren13 kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun... Umarım düşündüğümüzden daha da iyidir.

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

• Arkadaşlar ben de bu telefondan aldım ve dün kullanmaya başladım. Ekran ile ilgili bir sorunum var. Ekran 10 15 dakika sürekli açık olduktan sonra kendi kendine parlaklığı çok fazla kısıyor. Ayarlara falan baktım ama bulamadım. Otomatik parlaklığı kapattım denedim yine aynı. Ve parlaklık kısıldığında üst bardan indirip baktığımda normal kullandığım seviyeyle de aynı görünüyor. Yani parlaklık seviyesi o bardan değişmiyor aynı ama ekran aşırı karanlık oluyor. Telefonda mı bir problem var yoksa bi ayarı falan mı var ? Bir de bazı uygulamalar 15-20 dk sonra kendi kendine kapanıp ana ekrana atıyor. Benzer problem yaşayan oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilean_ -- 12 Ağustos 2023; 17:20:31 >
  • gilean_ G kullanıcısına yanıt

Bende öyle bir sorun yok hocam. Hiç dokunmuyor musunuz telefona 15-20 dakika içerisinde yoksa elinizde normal kullanırken mi kendi kendine kısıyor. Tasarruf modu ile ilgili bir şey gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 13 Ağustos 2023; 8:53:5 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.