Şimdi Ara

Hoover Almayın sıkmasa uçuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu makina normal değil makine daha 1 haftalıkken servus çağırdık yalandan ayak ayarı yaptılar normali bu dediler gittiler gümbür gümbür sıkıyor normali buysa demekki alınmayacak makine Sakın almayın ben yandım siz yanmayın

• açıkçası bende ç.makine araştırmasındayım ve bir kaç hoover makine ilgimi çekmişken yorumunuza denk geldim. çamaşır makinesi ve elektrikli süpürgelerde ses olayına aşırı takıntılıyım .ancak son dönem medeni durumum değişti ve artık ç.makinesi işlerini yardımcı bayan hallediyor oda ben yokken olup bitiriyor tüm işleri. kısacası tek sorun ses mi ? yoksa makine gezme problemi yıkama performansında düşüş , çamaşırları deforme etme gibi yan etkilerde var mı ? ilgilendiğim model DXOA611AHF3R
  • Hoover uzak durulması gereken bir marka.
  • hoover da ne hikmetse yorumlar hep ya çok iyi ya çok kötü ortası yok. bende alırken biraz araştırdım ama alması riskli gibi. bu kadar uygun fiyata bu kadar özellik şu aşamada mümkün değil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windshair

açıkçası bende ç.makine araştırmasındayım ve bir kaç hoover makine ilgimi çekmişken yorumunuza denk geldim. çamaşır makinesi ve elektrikli süpürgelerde ses olayına aşırı takıntılıyım .ancak son dönem medeni durumum değişti ve artık ç.makinesi işlerini yardımcı bayan hallediyor oda ben yokken olup bitiriyor tüm işleri. kısacası tek sorun ses mi ? yoksa makine gezme problemi yıkama performansında düşüş , çamaşırları deforme etme gibi yan etkilerde var mı ? ilgilendiğim model DXOA611AHF3R
    Tek avantajı ucuz ve bol özellikli olması ve iyi yıkaması servisi fln iyi değil ve uzun ömür beklemeyin 5 sene gider belkide 10 sene fazla gitmez rulmanları çok dayanıksız servisleri ilgisiz malzeme kalitesi düşüp artılarını yazmıştım zaten Daha yeni zaten uzun süre kullanmadan bişey demek mümkün degil yani geçenlerde e01 arızası verdi bir daha vermedi sonra iş görür sıkması haric

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.O -- 16 Nisan 2020; 19:26:36 >

• Bende aldım sıkarken tambur ses çıkarıyor bugün kurulumu yaptılar ben yarın arıyacam
  • 2 bin tl ye Vestel alin daha iyi 9 kg kampanyada hepsiburadada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.