Şimdi Ara

Hoparlör ile usb kulaklık arası geçiş yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde ses hoparlörden gelmekte.Usb kulaklığı taktığımda ses direk olarak kulaklığa aktarılıyor çıkartınca tekrar hoparlöre.Benim istediğim ise usb kulaklık takılı olduğu halde sesin istediğimde kulaklıktan istediğimde hoparlörden gelmesi.Çünkü oyuna girerken tak çıkarken çıkar yapmaktan günde 15-20 kez tak çıkar yapıyorum.Nasıl yapabilirim bunu?

• Hangi işletim sistemi kullanıyorsun? Ben win7/Vista kullandığını farz ederek, denetim masası -> Donanım ve Ses -> Ses aygıtlarını yönet girince açılan pencerede hangi aygıtı kullanamk istiyorsan onu varsayılan yaparsın olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

Hangi işletim sistemi kullanıyorsun? Ben win7/Vista kullandığını farz ederek, denetim masası -> Donanım ve Ses -> Ses aygıtlarını yönet girince açılan pencerede hangi aygıtı kullanamk istiyorsan onu varsayılan yaparsın olur biter.

teşekkür ederim oldu
  • Sorununun çözüldüğüne sevindim.
  • arkadaşlar hortlatmak gibi olmasında peki bunun daha kolay bir yolu yokmu çok ugraştırıyor bu yöntem
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperennnn

arkadaşlar hortlatmak gibi olmasında peki bunun daha kolay bir yolu yokmu çok ugraştırıyor bu yöntem

denetim masasından ses kısmını masaüstüne kısayol oluşturabiliyorsunuz.Ordan hızlıca değiştirebilirsiniz
  • Mk4Ever. kullanıcısına yanıt
    eskisinden daha kullanışlı olldu teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her ikisinide kullanamıyormuyuz peki bilen varmı ben hem hoparlörümden ses gelsin istiyorum hem usb kulaklıgımdan böyle birsey olmuyor mu?
  • Ufacık bır uygulama vs olsada oraya gir çık yapmaktan kurtulsak :(
  • Biraz hort olacak ama katkımız olsun. Aradığınız program tam olarak budur:https://sites.google.com/site/hoaitechnology/Audio%20Output%20Switcher%20Setup.zip?attredirects=0&d=1

Not: Hotkey kombinasyonu olarak hoparlör geçişi için Alt Gr+H, kulaklık geçişi içinde Alt Gr+K kombinasyonunu kullanmanız daha iyi olur. Çünkü normal tuşlara hotkey atarsanız yazı yazarken ses atadığınız tuş çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 11 Haziran 2016; 4:42:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alito

Biraz hort olacak ama katkımız olsun. Aradığınız program tam olarak budur:https://sites.google.com/site/hoaitechnology/Audio%20Output%20Switcher%20Setup.zip?attredirects=0&d=1

Not: Hotkey kombinasyonu olarak hoparlör geçişi için Alt Gr+H, kulaklık geçişi içinde Alt Gr+K kombinasyonunu kullanmanız daha iyi olur. Çünkü normal tuşlara hotkey atarsanız yazı yazarken ses atadığınız tuş çalışmaz.

Demek 1-2 hafta önce araştırsam bulamayacakmışım aradığımı iyi ki hortlatmışsınız. Çok teşekküler tam istediğim şeydi, sorunsuz çalışıyor. İstediğim tuş kombinasyonu ile monitörün hoparlörü ve kulaklık arasında hızlıca geçiş yapabiliyorum.

• tsugayu T kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın
  • 8 yıldır aradığım programı buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellaskos

8 yıldır aradığım programı buldum

walla bende:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: radef

quote:

Orijinalden alıntı: hellaskos

8 yıldır aradığım programı buldum

walla bende:)

gerçi bende çalışmadı:P
  • alito kullanıcısına yanıt
    Efsane, çok teşekkürler...
  • quote:

Biraz hort olacak ama katkımız olsun. Aradığınız program tam olarak budur:https://sites.google.com/site/hoaitechnology/Audio%20Output%20Switcher%20Setup.zip?attredirects=0&d=1

ya hocam mükemmel bir program emeğinize sağlık

arctis 7 ile hoparlör arasında geçiş yapamadım bu program sayesinde sorunsuz kullanabiliyorum

herkese tavsiye ederim anlatmaya gerek yok mükemmel :):)

• alito kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah razı olsun ayarlardan varsayılan yapmaktan gına gelmişti.
  • quote:

Tam istediğim program teşekkürler.

• github
    Releases · sirWest/AudioSwitch
    https://github.com/sirWest/AudioSwitch/releases

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama hem hızlı geçiş hem de ses arttırıp azaltma için kısayol atayabildiğiniz güncel program.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.