Şimdi Ara

Hoparlör kablo tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Harman kardon 3490 amfim ve KEF C7 hoparlörlerime uygun kablo arıyorum sizce ne olmalı ?

• kumlu yapıdaki kablolara yönel bence
  • Van Den Hull,Kimber felan iyidir.Ben de Vdh kullanıyorum gayet tatminkar.
  • Himm peki hangi marka ve modelini onerirsiniz ? Vdh nin hangi modeli iyi olur. Bide Audioquest CV4 veya CV8 bu nasildir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligur.81

Himm peki hangi marka ve modelini onerirsiniz ? Vdh nin hangi modeli iyi olur. Bide Audioquest CV4 veya CV8 bu nasildir sizce ?

CV8 Güzel Ürün
    http://www.onecall.com/popups/ProductImages.aspx?id=32520
  • Peki bu urun hakkinda bir fiyat bilginiz var mi ? Ben fiyatlarini bilmiyorum.
  • 1000USD Üzerinde Diye Biliyorum.
  • Himm o fiyatlarda bir kablo dusunmuyorum eger oyleyse ben o kadar olmaz diye dusunuyodum.
  • Hi-End Sınıfı veya Bu Sınıfa Yakın Kablolar Böyle Maalesef.. Nitekim Silentwire, Kimber de Aynı. 2. El Falan Başka Markalara Bakabilirsiniz Araştırın Tabi Aklınızdaki Fiyat Nedir Bilemem Ayrıca ExtremeAudio veya Mavi Hi-Fi İle İrtibata Geçin Bu Tarz Ürünleri Orda Bulabilirsiniz.

Mesela Şöyle Bir Kablo İşinizi Görür Diye Düşünüyorum Van Den Hull un,
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-van-den-hul-the-magnum-hybrid-halogen-free-2-3-00-metre-45384324/detay?

• İlginizden dolayi tesekkur ederim. En azindan bu fiyatlar bana daha makul diger kablo cok ust fiyatlara cikti.
    Bir de Vdh' nin CS122 kablosu nasil iyi olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligur.81 -- 22 Mart 2011; 9:04:37 >

• Değerli dostlar, dünyada ve inanılmaz ama ülkemizde de piyasada, Van den Hul ile Kimber dışında da, HiFi ses kurulumları için üretilmiş kıyamet kadar kablo çeşidi var, ne olur biraz araştırın. Üretici firma temsilcilerini, dağıtıcıları bu anlamda araştırın, kim ne getirmiş piyasaya vermiş, bunların dünyadaki ve ülkemizdeki yorumları nedir bakın. Kabloyu da, diğer kurulum birimleri gibi, eğer mümkün ise, fırsat yaratabilirseniz, deneyerek edinin. Bu konuda size yardımcı olacak firmalar bile olabilir, biraz konuyu böyle sorgulayın. Ülkemizde inanılmaz çeşitlilikte kablo bulmanız mümkün. Kurulumunuzun oluşturduğu sınıfın üzerinde veya altında kalacak sınıfta kablo edinmeye gayret etmeyin, malum, en zayıf halkası kadar güçlü zincir meselesini her zaman gözönüne alın.

İçten sevgilerimle.

• Olabilir Sonuçta VDH Kalitedir.
  • Dostum ben "VDH kalite değildir" demiyorum... Umarım yanlış anlamıyorsunuzdur. VDH'nin de, Kimber'in de, ama koca bir dünya başka üreticilerin de, birbirine göre daha başarılı bulunan kabloları bulunabilir. Dünya bunlarla kaynıyor, ve ilginçtir, ülkemizde de bir dolu ürün var,hem ikinci el hem sıfır, ne var ne yok baksın herkes, belli bir ürüne bağlı kalınacak diye bir şey yok.. Önemli olan davulu dengi dengine çalmak, buna özen gösterilsin diyorum... Tutturup VDH, DH Labs'ı döver, Ecosse, QED'i döver, Chord, Ixos'u döver, Nordost, Analysis Plus'ı döver, Cardas, Wireworld'ü döver, Black Rhodium bilmem neyi döver.... diye devinmekten çok, nelere erişebiliyoruz, neleri deneyebiliyoruz, ve bu denemelerde "kim kimi hangi kurulum içerisinde ve hangi dinleyenin tercihlerine göre döver"e bakmak gerekir diyorum, naçizane..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asım Uysal -- 22 Mart 2011; 17:03:25 >

• Arkadaşın Sorusuna Cevap Vermiştim Aslında Dediklerinize Katılmıyor da Değilim Bu Sınıfta Kablo Denemek Bile Ciddi Maliyet Benim İmkanım Olsa Bir Çok Markayı Denemek İsterim. Ayrıca Sizin Yazdığınız Markaların da Hepsi Marka ve Kalite Hangisi Neyde Daha Performanslı Değişkendir. Sürülen Sistemler ve Kullanıcının Kulağıda Buna Ciddi Bir Etkendir. Audiophile Sınıfı Ürünlere Yönelsem O Markaların Bir Çoğunu Zaten Deneyerek Alırdım ve Nerede Deneyip Alabileceğimi de Biliyorum. Ayrıca A Kablosu VS B Kablosu Olayı da Yok Ortada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.